Start van Stem Jezelf, mijn eigen coaching praktijk

Na lang wikken en wegen ga ik nu echt starten.

Na jaren lang als logopediste te hebben gewerkt, mezelf verdiept in veel therapie, trainingen en methodieken, kies ik nu voor een holistische benadering.

Aan de slag met mensen als mens!

 

Omdat de logopedische zorg voor mij te beperkt werd in alleen het gericht curatief werken op gebieden gericht op de communicatie, voelde ik mij tekort schieten naar de client. Ik wilde nl niet alleen de beperking of het probleem behandelen, maar de mens als een geheel! De mens is tenslotte meer dan alleen maar zijn woordvindingsprobleem of begripsprobleem of stemprobleem of of of....

 

Helaas is in de huidige hectiek en controlemechanismes van de huidige maatschappij geen ruimte voor deze benaderingswijze. Dit heeft ertoe geleid dat ik bewust afscheid heb genomen van de gebaande paden en met alle kennis en vaardigheden die ik inmiddels ontwikkeld heb, me nu volledig ga richten op de holistische benadering van de mens. Dit is voor mij het werken waar de toekomst ligt. Het werken dat compleet en vanuit een hartsverbinding de meeste ruimte, mogelijkheden en groei biedt aan de mens in zijn geheel.

 

Ik ga er voor! Een grote stap, maar ik kies ervoor om te stoppen met overleven, ik stap in mijn beste Zelf en Stem mezelf af op mijn innerlijke stem en ga Leven om te Leven!

 

Ik hoop je te mogen ontmoeten! Kijk gerust rond op mijn website voor meer informatie. Wie weet spreekt iets je aan.

 

Hartegroet Donya