Terugblik 2019 Stem Jezelf

Wat is er weer veel gebeurd het afgelopen jaar!

Momenteel zijn we beland in de drie donkere dagen na Midwinter, een tijd voor rust, bezinning en reflecteren. Vanaf eerste kerstdag gaat het licht weer de overhand nemen en worden de dagen weer langer. Ik kan niet wachten! 

Terugblikkend op 2019 zie ik veel veranderingen.

De praktijk is verhuisd van Zoutelande naar Wolfheze, een omgeving voor mij bekend, omdat ik voorheen in Arnhem gewoond heb. Heerlijk midden in de bossen kan ik nu letterlijk gaan aarden en genieten van de natuur. Dankzij het harde werken van mijn man, is mijn praktijkruimte nu een heerlijke lichte comfortabele plek met een fijne energie. Deze mooie behandelruimte met wachtruimte, kitchenette en toilet completeren het hele plaatje. Ik mis de zee wel een beetje, maar hier voel ik me toch echt op mijn plek. Ik heb me erover verwonderd hoe snel je toch weer de vertrouwdheid van je oude 'roots' hervindt.

Daarnaast heb ik mijn opleiding tot Regenesis-healing therapeut afgerond. Weer een mijlpaal behaald. En ook ben ik inmiddels meditatie-docent. Het mediteren is het afgelopen jaar een wezenlijk onderdeel van mij leven geworden. 

Sinds kort hebben we ook een pup erbij: Puck, een kruising labrador en Friese stabij. Zij is regelmatig te vinden in mijn praktijkruimte. Ze mag namelijk gaan oefenen om als therapie-hond aan de slag te gaan. Een wens die ik al langer koesterde, komt nu in beeld. Puck als co-therapeut opleiden is een voornemen voor het nieuwe jaar. Als ik naar Puck kijk komt dat wel goed!

Ook ben ik druk bezig om mij te registreren bij het CAT, een beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten.

Al met al groeit mijn verlangen om weer flink aan de slag te kunnen gaan op deze nieuwe locatie en voelt de fundering van mijn praktijk inmiddels als een gedegen gespreid bedje.

2020 kom maar op!

Rest mij nog om iedereen hele fijne feestdagen te wensen en een warm, liefdevol, verrassend 2020!