Wat als......

Het is alweer februari en volgende maand begint de lente alweer. De dagen lengen, echter het stormt en regent en laat ons meer aan de herfst dan aan de lente denken. 

De winter is een tijd van naar binnen keren. Dus wat als we deze stormachtige wind eens gebruiken om al onze blokkerende energie eens lekker door te laten waaien? En wat als we al onze opgekropte emoties eens even lekker laten stromen? En we de regen gebruiken als tranen om onze emoties te laten wegspoelen? Op die manier kunnen we de natuur gebruiken om ons innerlijk proces te ondersteunen. Alles los te mogen laten wat ons niet meer dient. En ons te richten op onze bron, onze verlangens, onze talenten. En dan ons innerlijk weten zijn gang te laten gaan, onze intuïtie en ons hart gewoon te volgen, wat zou er kunnen gebeuren? 

Wat als.... 

Het kan, het mag! Heb je hier graag wat hulp bij, neem dan gerust contact op. Dan kijken we samen naar een passende manier voor jou!