Onrust, angst of weerstand? Nu GRATIS mini-consult online!

Actie corona - gratis mini-consult online

Heb je last van onrust, angst of misschien paniekgevoelens? Voel je je machteloos? Ervaar je weerstand of loop je tegen de muren op? Door een gratis individueel mini-consult online kan ik je ondersteuning bieden om meer rust te ervaren en meer mee te gaan met de flow.

Stem Jezelf draagt graag zijn steentje bij in deze turbulente tijd.

 

 

Veel mensen werken of verblijven nu noodgedwongen thuis door de maatregelen ten gevolge van het corona-virus. Voor mij verandert er niet zo veel, want ik werkte al in mijn praktijk aan huis. Wel merk ik verschil in de sociale contacten. Ik kan me voorstellen dat eenzaamheid en isolement hierdoor de kop op kan steken. De berichtgeving in de media leidt tot informatievoorziening, maar ook veel angst wordt losgemaakt bij velen onder ons. We worden op onszelf terug geworpen. Spanningen kunnen leiden tot burnout-achtige klachten. Verveling kan toeslaan en geeft dezelfde bore-out klachten. Wanneer de stress-hormonen overactief worden en in de overdrive komen, kan dit leiden tot chronische klachten, zoals slecht slapen, hartkloppingen en dergelijke.

Om jouw innerlijke rust en balans te stimuleren, ga ik de komende periode ondersteuning bieden voor diegenen die hier behoefte in voelen.

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Drie dagen per week, te weten maandagwoensdag en vrijdag, geef ik tussen 14.00-16.00u gratis individuele mini-sessies van 30 minuten.

Hierbij kun je dan middels een online sessie een Psych-K balans en/of NLP of ReAttach interventie ontvangen om de perceptie van angst/stress te transformeren. Voor uitleg over Psych-K, ReAttach en NLP vind je informatie op mijn site. 

Je kunt mij mailen om hiervoor in aanmerking te komen, rechtstreeks of via het contactformulier op de site. Geef je voorkeur voor welke dag en je telefoonnummer door. Ik zal je dan inplannen en de tijd voor jouw sessie aan je doorgeven. Ik neem dan contact met je op via Face-time, Whatsapp-beeldbellen of ZOOM. 

 

Schroom niet, ik zie je mail tegemoet!

 

 

mail: donyamartin@live.nl

www.stemjezelf.nl

Deze actie blijft bestaan zolang nodig is, afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent corona.