Hoe ik werk...

Heb je ooit griep gehad? Het enige wat je hoeft te doen is bedrust houden, goed voor jezelf zorgen en wachten tot je weer beter bent. Je lijf weet namelijk feilloos hoe het met koorts of hoesten weer tot herstel kan komen. Dankzij ons zelf-genezend of zelf-helend vermogen. Over dit zelf-helend vermogen beschikt iedere mens.

 

Omdat ik volledig vertrouw op dit zelf-helend vermogen, maakt het eigenlijk niet uit wat voor klacht je hebt. Of het nou fysieke klachten zijn, zoals hoofdpijn, hoge bloeddruk of een allergie of dat je klachten meer gericht zijn op psychische of emotionele aspecten, zoals faalangst of belemmerende patronen, mijn werkwijze is altijd afgestemd op jou. Op jouw behoeften, op jouw lijf, op jouw proces.

 

Wanneer je besluit om een afspraak te maken plannen we de eerste bijeenkomst in, waarbij ik extra tijd reserveer voor de intake. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van verschillende behandeltechnieken. Het traject en de keuze van de technieken worden op jouw behoefte afgestemd. Hierbij maak ik gebruik van kinesiologie, waarbij via de spiertest of biotensor contact wordt gemaakt met jouw onderbewuste. Ik praat als het ware met jouw lichaam, dat de meest optimale route aangeeft om weer tot herstel of balans te kunnen komen. Hierin ben jij als persoon via je onderbewuste sturend en werk ik altijd volgend. Vervolgens pas ik de gewenste interventie toe. Dit kan zijn op energetisch niveau door middel van Regenesis healing. Hierbij raak ik verschillende punten aan op het lichaam om blokkades op te heffen en de energetische balans te herstellen. Of werk ik in de ruimte met NLP om mentale processen in beeld te brengen. Ook kan het zijn dat we via Psych-K® belemmerende overtuigingen ontkrachten en vervangen door ondersteunende overtuigingen. Of dat we op de sensorische integratie werken middels ReAttach om traumatische ervaringen of een overvol hoofd te reguleren. Nieuw hierbij is het werken met engelenenergie, IET®, Integrated Energy Therapy. Hierbij maak je gebruik van specifieke activatie- en integratiepunten die de kracht hebben om energieblokkades tgv diep weggedrukte cellulaire herinneringen op te heffen en zodoende het energetisch celgeheugen opnieuw in evenwicht te brengen. Ook gebruik ik de Urim code stoel om de behandeling extra te ondersteunen. Deze stoel werkt als een soort krachtplek en heeft een lichtcode die je systeem helpt te resetten.

Door al deze vormen van interventies te kunnen combineren, afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft, wordt de balans hersteld op bewust en onderbewust niveau. Hierbij werk ik op alle niveaus, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Jouw weg naar een gezond en vitaal leven!

 

Stem Jezelf biedt werkelijk begeleiding op maat.

Als complementair therapeut werk ik vanuit een holistische benadering dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Hierbij staat jouw zelf-helende vermogen centraal. 

Mijn focus ligt op het behandelen van volwassenen en adolescenten die vastlopen, worstelen met emotionele en/of fysieke klachten, of hun verlangens of ambities niet waar kunnen maken.

 

De behandeling bestaat uit een kortdurend traject met effectieve één op één consulten van gemiddeld 1,5 uur. Na de eerste behandeling beslis je of je verder wilt en maken we zonodig 2 of 3 vervolgafspraken.

Met behulp van deze sessies word je in staat gesteld om jouw eigen leven de sturing te geven die je wenst. 

 

Een consult bedraagt € 85,- incl. btw. 

Ik ben geregistreerd complementair therapeut, aangesloten bij beroepsvereniging CAT / GAT. Veel verzekeraars vergoeden de behandeling geheel of gedeeltelijk, mits je aanvullend bent verzekerd.

 

 

STEM JE ZELF

 

 

Als mens behoud je de regie van jouw leven en jouw gezondheid, met al zijn facetten. Elk facet als een instrument van een groot prachtig orkest. Ieder instrument draagt bij aan het samenspel. Is de timing onjuist of een instrument niet goed gestemd dan heeft dit invloed op het geheel.

En jij bent de dirigent!

Door jouw zelfhelende vermogen te activeren,

kun je alle facetten van jezelf weer in balans brengen.

Zoals een instrument gestemd wordt,

zo kunnen wij onszelf ook afstemmen

op onze innerlijke stem, onze stem laten klinken,

in een goede stemming zijn,

in tune, in balans met onszelf.