WELKOM

Kunstroute Renkum

11 en 12 Juni 2022

“The stone shows what your soul knows”

 

Donya Martin heeft zich jarenlang ontwikkeld in het beeldhouwen, wat haar grote passie is geworden. Zij ziet deze kunstvorm als een ultieme vorm om contact te maken vanuit je diepste kern en van daaruit tot expressie te komen. Het is daarom voor haar

ART OF LIVING.

Haar eigen handschrift is herkenbaar in elk beeld. Zij laat zich leiden door de kleuren en vorm van de steen. Ze werkt vanuit haar ziel en laat vanuit haar essentie het beeld ontstaan.  De reis van de ruwe imperfectie daagt je uit tot het zien van jouw perfectie. 

Van daaruit is de workshop Soul-Sculpting ontstaan. Deze wordt met regelmaat aangeboden op locatie in Wolfheze.

 

Voel je welkom en vier het leven met mooie ontmoetingen tussen mens en beeld.

Een impressie van de beelden van Donya

 

kunstroute-renkum.nl

 

Beelden

kunst als ART of living

“Ieder mens is een kunstenaar, ieder mens heeft creatieve gedachten en is tot creaties in staat” (Joseph Beuys)

 

Ieder mens heeft een kunstenaar in zich. Een ultieme manier om jezelf te uiten. Welke kunstvorm dit ook is, het zijn allemaal fantastische expressievormen om contact te maken met je diepste kern, jezelf tot rust te brengen of om emoties de vrije loop te laten. 

 

Kunst is voor mij een allesomvattende ultieme manier om mezelf te uiten. Of dit nu is door middel van beeldhouwen of muziek. Het zijn fantastische expressievormen om vanuit onze essentie tot zelfreflectie en inzichten te komen. Kunst werkt helend!

 

Daarom is de workshop Soul-Sculpting ontwikkeld. Met beeldhouwen begin je met een ruwe steen. Door contact te maken met de steen, te kijken, te voelen, word je langzaam één met de steen. Door te vijlen of te schuren communiceer je met de steen en werkt de steen als een spiegel. De focus ligt op de steen, gedachten komen en gaan, het beeld ontstaat, vormt zich aan de hand van het karakter van de steen in afstemming op jouw ziel.

 

Door kunst in te zetten als werkvorm, is de workshop Soul-Sculpting uniek in zijn beleving! In deze workshop wordt je uitgenodigd het avontuur aan te gaan met je steen.