feminine source connection

 

 ACTIVEER DE VROUWELIJKE BRONKRACHT IN JOU

Breng jouw ‘verborgen’ vrouw tot leven

 

Durf je nog te voelen? Of voel je je afgesloten, een leegte in jezelf? Ben je gewend je aan te passen? Te voldoen aan de verwachtingen van de ander?

In je schuilt een krachtige wijze vrouw. Hoe zou het zijn als je haar alle ruimte geeft om vrij te mogen leven?

In de workshop ga je ervaren hoe jouw vrouwelijke energie je binnenwereld weer in beweging brengt, terug in de richting van jouw ‘blauwdruk’.

 

Je moeder en al je voormoeders bepalen voor een groot deel hoe jij je leven ervaart. Hoe jij met angst omgaat en met verlies. Hoe vrij jij bent of niet. Hoeveel jij kunt vertrouwen op je innerlijke kracht en of je vertrouwen hebt in jezelf. Hun levens en vooral hun onverwerkte trauma’s hebben een ongelooflijke impact op jouw leven. Voel je je vrij of is het altijd een gevecht?

 

Oude pijn en oude patronen van vorige generaties zijn verweven in jouw DNA en sturen ons op onbewust niveau aan. Velen van ons voelen juist nu de drang om weer volledig in onze eigen kracht te gaan staan. En weer balans te creëren tussen het mannelijke en vrouwelijke deel in onszelf. In deze tijd, vanaf medio 2000, is het de bedoeling dat de vrouwelijke energie weer in balans mag komen met de mannelijke energie. Het is een groeiproces van bewustwording. Op dit moment kunnen we gemakkelijk meeliften op de energie die ons aangereikt wordt. Krachtige vrouwelijke energie die steeds meer ruimte krijgt. Zodra jij jouw vrouwelijke energie weer toe-eigent, help je niet alleen jezelf, maar ook de hele planeet meer in balans te brengen. Waar in het verleden de mannelijke energie overheerste, is het nu de tijd om onze vrouwelijke energie weer te ont-dekken en volledig te belichamen. Een innerlijke revolutie om de vrouwenlijn op te schonen, zodat jij ervaart hoe het is om echt vrij te zijn.

 

We starten de dag met het afstemmen op onze eigen vrouwelijke bronkracht. Wat is voor jou precies vrouwelijke energie, waar staat die voor? Met orakel-kaarten en woordkaarten wordt jouw thema hierin op een speelse manier ondersteund. Door jouw innerlijke kleurbeleving vorm te geven op doek, ontstaat als vanzelf een innerlijke boodschap. 

In de middag gaan we met kristallen de vrouwelijke energie in de familielijn onderzoeken, om zodoende tot inzichten te komen. Vervolgens gaan we waar nodig blokkades opschonen met de hoge lichtfrequenties van de energetische stoelen. 

 

Tijdens de workshop maak je op een zachte manier weer verbinding met jouw ‘vergeten’ binnenwereld van vrouwelijke energie. We gaan oude patronen inzichtelijk maken en bijsturen. Onze vrouwelijke bronkracht aanraken, ruimte geven en her-opladen.

 

Van:

Verlangen

Geven

Vastzitten

Moe, zwaar, uitgeblust

Weinig tijd voor jezelf

Doen wat hoort

Eenzaam voelen

Sleur, geen passie

 

Naar:

Connectie met jouw innerlijke bron

Ontvangen

Beweging, verandering, stroming

Overvloed en levensenergie

Innerlijke ruimte

Intuïtie volgen, luisteren wat goed voelt voor jou

In connectie met jezelf

Levenskracht, creativiteit

 


 

Wat kun je verwachten

 • Deze dag brengt je op een speelse manier in verbinding met jouw vrouwelijke bronconnectie
 • Schilderen op doek vanuit jouw innerlijke beleving met duiding naar behoefte
 • We kijken met kristallen systemisch naar jouw familielijn vanuit mildheid en respect
 • Zachte en moeiteloze 'reset' van blokkades waar nodig met de hoge lichtfrequentie van de energetische stoelen
 • De workshop brengt een impulsverandering, terug in de richting van jouw originele 'blauwdruk'

werkwijze

Datum: zie agenda

 

Tijd: van 10.30-15.00 uur. Inloop vanaf 10.15 uur. Neem zelf je lunch mee, koffie/thee is aanwezig.

 

Locatie: 

 • Ruben Robijn, Stenograaf 1a, 6921 EX Duiven, 026-3794674
 • Wolfheze Praktijk Stem Jezelf

We werken in kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.

De workshop is toegankelijk voor iedereen.

 

Voorbereiding:

 • Neem een voorwerp mee wat je dierbaar is

Programma:

 • Kennismaking
 • Wat is voor jou vrouwelijke energie
 • Schilderen op doek
 • Lunchpauze
 • Systemisch werken met kristallen
 • Reset: energetisch herschrijven van jouw belastende 'software' met de energetische stoel
 • Evaluatie 

De begeleiding van de workshop wordt verzorgd door Esther Vastenhout (Coach, Therapeut Trancehealing en Mediumschap) en Donya Martin (Complementair Energetisch Therapeut).

We werken in kleine groepjes van minimaal 3 en maximaal 10 deelnemers.

 

Aanmelden: Je kunt je aanmelden via het contactformulier of stuur een mail naar: donyamartin@live.nl of fe3hj1@kpnmail.nl  Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en email-adres en het aantal personen dat je wilt aanmelden. Je ontvangt dan een betaalverzoek.

Let op: jouw aanmelding is pas definitief na betaling.

reviews

'Als "beginner" ging ik totaal blanco deze workshop in. Het bleek een intense en verhelderende ervaring te worden die mij weer een stapje bewuster heeft gemaakt over mijn innerlijke kracht en gevoel. Daarnaast zijn kleuren heel belangrijk voor mij en is nog meer duidelijk geworden waarom bepaalde kleuren mij zo aantrekken. Een mooie en interessante ervaring met begeleiding van mooie mensen.'

JW

 

'Ik heb de workshop bij Donya en Esther als waardevol ervaren. De inzichten die ik zocht zijn, door onder andere systemische werkvormen te gebruiken, aan de oppervlakte gekomen. De workshop werd professioneel begeleid en ik voelde me gedragen in een veilige omgeving. 

Groet en bedankt.'

VR 

 

'Ruim een week geleden de workshop Feminine Source Connection gevolgd bij Donya en Esther. Wat betekende voor mij 'vrouwelijke kracht?' Er kwamen allerlei termen naar boven, die daar bij pasten en later in de workshop ook allerlei kleuren. Met soms zeer verrassende ontdekkingen, waar ik echt even stil van werd. De kleuren vond ik kloppen, daar werd ik blij van en gaven me energie. Na afloop heb ik nog regelmatig terug gedacht aan die dag en wat de vrouwen in mijn familie voor mij betekend hebben. Het was een veilige plek om dingen te onderzoeken. Veilig door Donya en Esther. Bedankt daarvoor lieve meiden!'

EB