licht - kracht

 In de huidige tijd is het belangrijk je trillingsfrequentie of lichtkracht hoog te kunnen houden. Zowel binnen als buiten ons worden donkere en zware stukken steeds meer in ons bewustzijn gebracht. Juist omdat ze daarmee aan de oppervlakte komen en zichtbaar worden, zodat we er licht in kunnen brengen.

Tijdens de workshop wordt jouw licht-kracht op een diepere laag geactiveerd, wakker gemaakt en in herinnering gebracht. Dit proces brengt je meer helderheid in hoe je kijkt naar wat zich in en om jou heen afspeelt en dat je met meer bewustzijn en vertrouwen vanuit je hart aanwezig kan zijn. 

 

We zetten hiervoor nieuwetijdsmethoden in, namelijk de de energetische stoelen met een matrix van Levend Licht, waarin jouw hele systeem als het ware 'gereset' wordt naar een hogere trillingsfrequentie. Daarnaast werken we met het escentie parfum Loving Light, die je helpt navigeren naar jouw licht - kracht.

Iedere deelnemer krijgt bovendien een flacon van 30 ml van deze bijzondere escentie mee naar huis ter ondersteuning van jouw licht-kracht.

 

 

Wat deze Stoelen zo uniek maakt is de Licht-matrix die een permanente verbinding tot stand brengt tussen de stoel en de corresponderende kosmische velden; astronomische geneeskunst maakt gebruik van Levend Licht. De energetisch werkende stoelen vormen een krachtplek, gebaseerd op zeer hoge en intelligent werkende frequenties. De lichtcode helpt jouw systeem als het ware te resetten. De werking is gebaseerd op hoge frequentietechnieken die het cellulair helend vermogen stimuleren. De Lichtmatrix scant ahw het lichaam op aanwezige onbalans en regenereert het elektromagnetisch lichaam, de meridianen, organen, de trillingsfrequentie van het lichaam en communicatie tussen alle cellen. 

 

Een escentie parfum is een fusie van parfum-ingrediënten, kleuren en kristal en bezit hierdoor geheel eigen trillingen. Deze trillingen hebben een buitengewoon diep effect op het menselijk energieniveau.

Loving Light is een blend van aquatische toets met tangerine, wit bloemenaccoord met gardenia, jasmijn en meidoornbloesem, orchidee, ylang ylang  en lelie. Het houtakkoord met pallisander- sandel- en cederhout met eikemos en de warme tonen van cashmere musk, benzoe siam en vanille op zoetwaterparels en 24kt goud.

De Loving light blend geeft onmiddelijke krachtige en liefdevolle doorstroming van de belichaamde ziel. Opent wanneer dit met je trilling resoneert ook direct andere lagen, cq dimensies. Wanneer je even je richting kwijt bent of herinnerd wil worden aan wie jij in wezen bent dan is Loving Light je wegwijzer! De kosmische aardebinding wordt bekrachtigd en op de as van binnen en buitenwereld, kan vanuit liefde de eigen positie levendig ingenomen worden waardoor binnen-buiten als het ware oplost. De positie voor de liefde die je bent en die je in de buitenwereld kunt brengen en ontvangen.

Geven en ontvangen in balans, zodat ontvangen hetzelfde kan gaan voelen als geven en omgekeerd. De Loving Light blend ondersteunt je om te komen tot het volkomen wezen wie jij bent; liefdevol licht.

 

Wat kun je verwachten:

 • persoonlijke afstemming op jouw proces
 • meditatie om in contact te komen met je binnenwereld
 • energetische 'reset' met Urim-code en Bron-codestoel
 • indien passend systemisch kijken naar patronen
 • energetisch herschrijven van 'software'; beperkende overtuigingen
 • escentie perfume Loving Light flacon 30 ml.
 • activatie in bewustzijn en trillingsfrequentie

werkwijze

Datum: zie agenda

 

Tijd: van 10.30-15.00 uur. Inloop vanaf 10.15 uur. Neem zelf je lunch mee, koffie/thee is aanwezig.

 

Locatie: 

 • Wolfheze Praktijk Stem Jezelf

We werken in kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers, zodat er ruimte en aandacht is voor iedereen om de verdieping in te kunnen gaan.

De workshop is toegankelijk voor iedereen.

 

Programma:

 • kennismaking
 • individueel afstemmen op hetgeen bij jou in het licht mag mbv kristallen of systemisch werken
 • meditatie
 • lunchpauze
 • RESET: energetisch herschrijven van jouw belastende 'software' met de energetische stoel
 • ervaren van escentie perfumes
 • evaluatie  

Aanmelden: Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Vermeld daarin je naamtelefoonnummer en email-adres en het aantal personen dat je wilt aanmelden. Je ontvangt dan een betaalverzoek.

Let op: jouw aanmelding is pas definitief na betaling.