lichtkracht

Lichtwerk op zielsniveau

Ontdek het leven waarvoor je geboren bent

 

In deze workshop ga je op zoek naar jouw fundamentele zielsverlangen. Stilstaan bij jezelf om te onderzoeken wat jou ten diepste beweegt. Een systemische ziels-opstelling en numerologie brengen je hierover inzicht. De lichtmatrix van de energetische stoelen brengt harmonisatie van chakra's en zielsconflict.

 

Wat laat jouw licht helderder stralen?

Ieder draagt zijn stralende licht-essentie in zich. Heb jij jezelf wel eens afgevraagd waar jij je licht dempt? En waar jij juist op ‘aan’ gaat? Het leven is van nature gevend, voedend en overvloedig. Als je tekort ervaart, is dat een teken dat je – vaak onbewust – de rem zet op datgene wat zo natuurlijk is voor jou. Dat gebeurt meestal vanuit een onderstroom die wordt aangestuurd vanuit loyaliteit aan beperkende gedachten, overtuigingen, patronen voortgekomen uit trauma’s van het verleden. Dat kan jouw persoonlijke verleden zijn, maar ook het familieverleden of vorige levens. De loyaliteit zet de rem op je licht en op je groei naar een lichter bestaan.

 

Onze persoonlijkheid kiest meestal voor veiligheid en dat wat bekend is. Pas als we ons onderliggende fundamentele doel begrijpen en ernaar gaan leven, ontstaat er een stabiele innerlijke harmonie. Onze ziel is geïncarneerd met een verlangen, een zielsmissie. Wij mogen dit onderzoeken en ont-dekken, anders missen we steeds een stukje van de puzzel en dat is pijnlijk voor de ziel. We worden nu uitgenodigd om onze innerlijke strijd die bestaat uit onzekerheden, angsten en niet weten tegemoet te treden met moed, liefde en innerlijke wijsheid.

 

Momenteel is het zo belangrijk je trillingsfrequentie hoog te houden. Zowel binnen als buiten ons worden donkere en zware stukken steeds meer in ons bewustzijn gebracht. Juist als uitnodiging, zodat we er licht in kunnen brengen.

Tijdens de workshop wordt jouw lichtkracht tot op zielsniveau geactiveerd, wakker gemaakt en in herinnering gebracht. Dit proces brengt je meer helderheid in wat zich in en om jou heen afspeelt en brengt verlichting in blokkerende energie, zodat je met meer bewustzijn en vertrouwen vanuit je licht aanwezig kan zijn. 

 

De workshop LICHTKRACHT nodigt je uit jouw innerlijke waarheid en wijsheid aan te spreken.

Op verschillende wijzen wordt jouw zielsverlangen aangekeken:

 • Door systemisch te kijken via een ziels-opstelling, gaan we onderzoeken wat jouw ziels-missie en jouw huidige ziels-les is.  Hierdoor krijg je zicht op hoe de dynamiek van achterliggende elementen op zielsniveau in jouw systeem werken en wat er nodig is om in beweging te komen.
 • Vanuit de numerologie ontdek je jouw persoonlijke levensopdracht en ziels-bestemming. Iedere ziel die in deze prachtige tijd op aarde is, heeft zijn eigen opdrachten, uitdagingen en doelen voor dit leven in zich opgeslagen. Jouw levensopdrachtgetal geeft je aanknopingspunten.
 • We gaan vervolgens  stappen zetten om blokkerende energie los te laten. Vanuit de informatie van je levensopdracht en ziels-opstelling, onderzoek je welke chakra's hiermee gemoeid zijn. Chakra's kunnen zich gaan sluiten of overactief worden. Vanuit ieders individuele behoefte worden de bijbehorende chakra's opgeschoond en geactiveerd, waardoor de energie vrijelijk kan gaan stromen.
 • Tevens testen we uit welk zielsconflict hiermee gerelateerd is. Vaak ontstaat door een emotionele shock een reactie in je lichaam, waardoor je uit verbinding gaat. Je ontvangt een persoonlijke activatie gericht op specifieke emotionele shock die een zielsconflict teweeg heeft gebracht en daarmee wordt de balans vanaf de eerste oorsprong hersteld. Hierdoor ontstaat ruimte om lichter en vanuit jouw essentie in het leven te gaan staan.

We werken hiervoor met de energetische stoelen, met de matrix van Levend Licht, waarin jouw hele systeem als het ware 'gereset' wordt naar een hogere trillingsfrequentie. We werken bewust met het onderbewuste met voortdurend de ziel als jouw bron. Vanuit de kracht van jouw ziel, ont-dek je het leven waarvoor jij geboren bent.

 

De workshop helpt je herinneren wie jij werkelijk bent. Je krijgt meer zicht op je zielsverlangen. Het brengt je dieper bij een oer-innerlijk-weten. Het helpt je om je bewust-zijn te vergroten en om het oude te transformeren. Het brengt een diepe shift, terug in de richting van je originele 'blauwdruk'.

 

Ook jij kunt je verbinden met jouw lichtkracht, voor jezelf en voor anderen. Wanneer jij dit in jouw eigen leven doet, heeft dit altijd ook effect op het grote geheel. Dat is een natuurwet. Door goed te voelen wat voor jou voedend is. Door bewust te worden waar je zelf je licht dempt. Op zoek naar het vertrouwen om je oude jasje uit te doen. Jouw puurheid weer te ont-dekken. Zodat je voluit jouw licht mag laten schijnen.

Door de krachtige werking van de zeer hoge trillingsfrequenties van de stoelen ga je steeds meer in verbinding komen met jouw eigen lichtkracht. Ervaren en ontdekken wat er al in je ligt te sluimeren, wat zo graag naar buiten wil komen.

Leef je Licht!

 

Meer informatie over de energetische stoelen.

 

 

Wat kun je verwachten in de workshop:

 • persoonlijke afstemming op jouw proces
 • systemisch kijken vanuit een ziels-opstelling
 • levensopdracht en zielsbestemming vanuit numerologie 
 • energetische 'reset' met Urim-code stoel
 • energetisch herschrijven van jouw 'software' wat betreft chakra's en zielsconflict
 • activatie in bewustzijn en trillingsfrequentie

werkwijze

Datum: zie agenda

 

Tijd: van 10.30-15.30 uur. Inloop vanaf 10.15 uur. Neem zelf je lunch mee, koffie/thee is aanwezig.

 

Locatie: 

 • Wolfheze Praktijk Stem Jezelf

We werken in kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers, zodat er ruimte en aandacht is voor iedereen om de verdieping in te kunnen gaan. Naast groepsgerichte activiteiten volgt iedere deelnemer zijn eigen proces. 

De workshop is toegankelijk voor iedereen.

 

Aanmelden: Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Vermeld daarin je naamtelefoonnummer en email-adres en het aantal personen dat je wilt aanmelden. Je ontvangt dan een betaalverzoek.

Let op: jouw aanmelding is pas definitief na betaling.