LIEF JE LEVEN in Frankrijk

 

Ben jij ook toe aan een paar dagen totale ontspanning? Wil je graag even opladen en ontsnappen aan de dagelijkse drukte en uit je automatische piloot stappen? Wil je graag afscheid nemen van stress en leren hoe je beter vanuit innerlijke rust je leven kunt leven? Dan is deze inspirerende groeivakantie in Frankrijk iets voor jou!

 

Stem Jezelf biedt binnen de veiligheid van een kleine groep deze inspirerende LIEF JE LEVEN - driedaagse aan voor een ieder die stil wil staan bij zichzelf en hoe je je leven leeft. (Hieronder vallen niet de dag van aankomst en vertrek) 

Het programma bestaat uit groepsactiviteiten, met voldoende ruimte voor ontspanning. De opbouw in de workshops biedt inzicht in jou als authentiek persoon, met jouw talenten en ambities en kijkt met zachtheid naar mogelijk terugkerende thema's of valkuilen. De methodieken die ingezet worden, ondersteunen jouw persoonlijke groei en bewustwording. Je gaat op zoek naar jouw innerlijke kracht en een goede balans in je leven.

Naast de groepsactiviteiten bestaat de mogelijkheid tot het ontvangen van een individuele behandeling.

Dit alles in een rustige en eenvoudige ambiance, temidden van de Franse heuvels.

 

Op locatie bestaat de mogelijkheid tot overnachting. Ook mag in de ruime tuin gerust een eigen tent opgezet worden. Uiteraard kan ook gekozen worden voor een B&B in de omgeving.

 

Deze drie dagen bieden je:

 • rust en ontspanning
 • oefeningen om je energiesysteem in balans te brengen
 • methodieken om inzicht in jouw talenten en valkuilen te verkrijgen
 • methodieken om belemmerende overtuigingen op te sporen en om te buigen
 • beweging en creativiteit
 • persoonlijke groei

 

Ik begeleid je graag met je zoektocht naar je innerlijke kracht en naar een goede balans in jouw leven.

 

Deze LIEF JE LEVEN-driedaagse is voor iedereen toegankelijk.


PROGRAMMA

Het programma is afgestemd op het Franse leven en biedt een prettige afwisseling tussen fysieke en mentale oefeningen met voldoende ruimte voor ontspanning.

De dag van aankomst wordt je ontvangen met een goed glas wijn en is er tijd om kennis te maken.

Er is een zorgvuldige opbouw in het programma. Elke dag start met gezamenlijk ontbijt gevolgd door een meditatie. Vervolgens komen gedurende de ochtend verschillende methodieken aan bod om inzichten te vergroten en oude blokkades of belemmerende overtuigingen te herkennen en om te buigen. Je maakt kennis met energetische oefeningen om dit in balans te brengen. De praktische en theoretische achtergrondinformatie staat beschreven in een bijgevoegd syllabus, handig als naslagwerk.

Er is voldoende ruimte voor persoonlijk verpozen. Afhankelijk van het weer zijn ook buitenactiviteiten mogelijk.

 

Wanneer: 8-12 april 2020

Tijdstip:

 • aankomst 8 april vanaf 16.00u
 • workshop 9-10-11 april van 9.00 - 15.30u
 • afsluiting 12 april 10.30u

Waar: Maizières-sur-Amance Haut Marne Frankrijk

Tarief:

 • Keuze A: € 379,-  Inclusief ontbijt, lunch, diner en onbeperkt koffie/thee (exclusief drank) 

 

 • Keuze B: € 439,- Inclusief ontbijt, lunch, diner en logies en onbeperkt koffie/thee (exclusief drank) Er is op locatie de mogelijkheid tot overnachten. Er zijn twee 2-persoonskamers beschikbaar of je kunt een eigen tent opzetten. Momenteel is ons huis nog niet helemaal klaar met alle geplande verbouwingen, maar de ruimtes zijn eenvoudig en goed. We bieden je daarom een korting aan van 10%. Wil je op locatie gebruik maken van 4 overnachtingen? Geniet dan nu van dit speciale aanbod: korting 10% NU € 395,-

 

We creëren een veilig samenzijn. We werken met groepen van maximaal 6 personen. Ruimte voor jou, met gelijkgestemden, ieder met zijn eigen verhaal. Maar ook met de nodige humor, respect en plezier.

 

De locatie is  gelegen aan de rand van een klein Frans dorpje tussen heuvels, bos en veld en biedt de mogelijkheid om heerlijk buiten te zitten of te wandelen.

 

Ik kijk uit naar je komst!

 

Wil je meer weten over de inspirerende groeivakantie LIEF JE LEVEN, of wil je je opgeven? 

Neem dan contact op.