LIEF JE LEVEN

Ben jij ook toe aan een paar dagen totale ontspanning? Wil je graag even opladen en ontsnappen aan de dagelijkse drukte en uit je automatische piloot stappen? Wil je graag afscheid nemen van stress en leren hoe je beter vanuit innerlijke rust je leven kunt leven? Dan is deze inspirerende driedaagse Retreat in Wolfheze iets voor jou!

 

Een retraite doe je om jezelf op afstand te observeren. Het is een diepgaand zelfonderzoek, dat kan leiden tot bewustwording, nieuwe perspectieven en verwachtingen van het leven.

 

Stem Jezelf biedt binnen de veiligheid van een kleine groep deze retraite LIEF JE LEVEN aan voor een ieder die stil wil staan bij zichzelf en hoe je je leven leeft. 

Het programma bestaat uit groepsactiviteiten, met voldoende ruimte voor ontspanning. De opbouw in de workshops biedt inzicht in jou als authentiek persoon, met jouw talenten en ambities en kijkt met zachtheid naar mogelijk terugkerende thema's of valkuilen. De methodieken die ingezet worden, ondersteunen jouw persoonlijke groei en bewustwording. Je gaat op zoek naar jouw innerlijke kracht en een goede balans in je leven.

Naast de groepsactiviteiten bestaat de mogelijkheid tot het ontvangen van een individuele behandeling.

Dit alles in een rustige ambiance, temidden van de bossen.

 

Op locatie bestaat de mogelijkheid tot overnachting. Ook mag in de ruime tuin gerust een eigen tent opgezet worden. Uiteraard kan ook gekozen worden voor een B&B in de omgeving.

 

Deze drie dagen bieden je:

  • rust en ontspanning
  • oefeningen om je energiesysteem in balans te brengen
  • methodieken om inzicht in jouw talenten en valkuilen te verkrijgen
  • methodieken om belemmerende overtuigingen op te sporen en om te buigen
  • beweging en creativiteit
  • persoonlijke groei

 

Ik begeleid je graag met je zoektocht naar je innerlijke kracht en naar een goede balans in jouw leven.

 

Deze drie-daagse retraite LIEF JE LEVEN is voor iedereen toegankelijk.


PROGRAMMA

Het programma is afgestemd op wat er zich op dat moment aandient en biedt een prettige afwisseling tussen fysieke en mentale oefeningen met voldoende ruimte voor ontspanning.

 

Er is een zorgvuldige opbouw in het programma. Elke dag start met gezamenlijk ontbijt gevolgd door een meditatie. Vervolgens komen gedurende de ochtend verschillende methodieken aan bod om inzichten te vergroten en oude blokkades of belemmerende overtuigingen te herkennen en om te buigen. Je maakt kennis met energetische oefeningen om dit in balans te brengen. Daarnaast worden activiteiten zoals schilderen of een stilte-wandeling ingezet ter ondersteuning en ontspanning binnen het proces. De praktische en theoretische achtergrondinformatie staat beschreven in een bijgevoegd syllabus, handig als naslagwerk.

Er is voldoende ruimte voor persoonlijk verpozen. Afhankelijk van het weer zijn ook buitenactiviteiten mogelijk.

 

Wanneer: 23-25 april 2021

Tijdstip:

  • start 23 april 10.00u (welkom va 9.30u)
  • workshop 23-24-25 april 2021 van 10.00 - 15.30u (we starten vanaf de tweede dag met gezamenlijk ontbijt om 9.00u)

Waar: Wolfheze (nabij Arnhem)

Tarief:

  • Keuze A: € 379,-  Inclusief ontbijt, lunch, diner en onbeperkt koffie/thee (exclusief drank) 

 

  • Keuze B: € 439,- Inclusief ontbijt, lunch, diner en logies en onbeperkt koffie/thee (exclusief drank) Er is op locatie de mogelijkheid tot overnachten. Er is één 2-persoonskamers beschikbaar of je kunt een eigen tent opzetten. 

 

We creëren een veilig samenzijn. We werken met groepen van maximaal 6 personen. Ruimte voor jou, met gelijkgestemden, ieder met zijn eigen verhaal. Maar ook met de nodige humor, respect en plezier.

 

De locatie is  gelegen aan de rand van bos en veld en biedt de mogelijkheid om heerlijk buiten te zitten of te wandelen.

 

Ik kijk uit naar je komst!

 

Wil je meer weten over de inspirerende retraite LIEF JE LEVEN, of wil je je opgeven?