Living Light

Voor iedereen die voelt dat je lichter in het leven mag staan, vrij van oude programmeringen en bewust kiezend voor je eigen Licht, is deze training ontwikkeld. 

Lichter leven met Levend Licht.

 

Vier ochtenden waarin we werken met 'Levend Licht' van de energetische stoelen als krachtplek om oude ballast te verlichten. Samen met de zeer hoge trilling van escentie-perfumes en ander krachtige tools. Een spiritueel feestje wat ruimte geeft aan jouw ware essentie en je uitnodigt op de brug van 3D naar 5D.

De training  LIVING LIGHT  biedt je de mogelijkheid om persoonlijke groei te activeren en te optimaliseren. Hierbij worden chakra’s opgeschoond, zielsconflicten aangepakt en karma uit familielijnen en vorige levens opgeruimd. We werken bewust met het onbewuste. De training brengt een impulsverandering, terug in de richting van je originele 'blauwdruk'.

 

Wij hebben door onze opvoeding en ervaringen vele beperkende patronen ontwikkeld. Daarnaast stroomt het DNA van onze voorouders gewoonweg door onze aderen wat ons denken en handelen beïnvloedt. Dit geldt ook voor onze ervaringen uit vorige levens welke nog steeds diep verscholen liggen in ons celgeheugen.

Heling van de onderste en bovenste chakra's geeft verbinding in ons hartchakra, waardoor alle chakra's vrijelijk kunnen gaan stromen en we meer vanuit ons hart kunnen gaan leven. Heling van 'emotionele shocks' die een zielsconflict teweeg hebben gebracht, herstelt de balans vanaf de eerste oorsprong. Belastende ervaringen en herinneringen vanuit genetische coderingen van ouders en familielijnen worden geneutraliseerd. Evenals belastende herinneringen die je mee hebt genomen uit andere ervaringen (vorige of parallelle levens). Hierdoor ontstaat moeiteloos ruimte om lichter en vanuit jouw essentie in het leven te gaan staan. 

 

Door de krachtige werking van de het inzetten van de zeer hoge trillingsfrequenties van de stoelen en de escentie-parfums ga je steeds meer in verbinding komen met jouw eigen essentie. Ervaren en ontdekken wat er al in je ligt te sluimeren, wat zo graag naar buiten wil komen. Proef je eigen vrijheid.

 

Wat je onder andere kunt verwachten:

  • stoelenwerk met Urim-code en Bron-codestoel
  • escences - escentie perfume
  • meditatie om in contact te komen met je binnenwereld
  • persoonlijke afstemming van jouw proces
  • systemisch kijken naar patronen
  • meditatieve trancehealing
  • energetisch herschrijven van 'software'; beperkende overtuigingen
  • innerlijke rust

Werkwijze

De training bestaat uit een cyclus van 4 bijeenkomsten en wordt wekelijks op woensdagochtend gegeven van 10.00-13.00 uur.

Aantal deelnemers minimaal 2, maximaal 6.

De training is toegankelijk voor iedereen die zich wil openstellen voor groei en ontwikkeling. Ieder kan op zijn eigen niveau instappen en deelnemen. 

Locatie: Wolfheze (nabij Arnhem)

 

Informeer gerust voor de start van een volgende cyclus.