Workshop STEM JE ZELF

IN TUNE MET JE WARE ZELF

 

Tweedaagse - TIJD VOOR JOU!

 

Gun jij jezelf tijd voor persoonlijke groei? En wil je tegelijkertijd nieuwe kennis opdoen?

In de hectiek van de huidige maatschappij en de verhoogde energie, leven we vaak ongewild steeds meer op de automatische piloot. We zijn druk en moeten van alles. Een burn-out ligt misschien op de loer. En het risico bestaat dat je geen ruimte meer voelt voor jezelf, onvoldoende voeling meer hebt met jezelf. Of steeds tegen dezelfde obstakels aanloopt. Toch wil je doorgaan, zo efficiënt mogelijk. Het is daarom een welkome keuze om eens even stil te staan bij je innerlijke stem en je innerlijke wereld. En tegelijkertijd je (zelf-) kennis te verbreden. 

 

SPIRITUELE VERDIEPING

Waarom doe je wat je doet? Wat zijn jouw diepste verlangens? Wat zegt jouw innerlijke stem? Binnen de veiligheid van een kleine groep ga je op verschillende manieren op zoek naar jouw potentieel en jouw innerlijke onderstroom. Deze onderstroom is vaak op onbewust niveau sturend. Wat is de impact hiervan op je innerlijke wereld? Dit brengt veel inzichten en vervolgens ruimte voor verandering.

 

NIEUWE KENNIS OPDOEN

 

Je bent nieuwsgierig en leergierig? Je wilt graag ook nieuwe dingen leren? Tijdens de workshop is er tevens aandacht voor kennisverbreding. Kennis over het energetische systeem, meridianen en chakra's en specifieke werkwijzen om deze in balans te brengen. Je krijgt nieuwe tools in handen om direct bij jezelf of anderen toe te kunnen passen. 

 

ENERGETISCHE BALANS

 

Je ervaart zelf hoe je middels verschillende technieken en oefeningen blokkades kunt opsporen en weer in balans kunt brengen. Hiervoor komen verschillende methodieken aan bod, zoals reflexzones, interventies gericht op belemmerende overtuigingen en energetische oefeningen. Ook het gebruik van de URIM-code stoel wordt geïntegreerd binnen de workshop.

 

PERSOONLIJKE GROEI

 

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alles wat zich aandient mag gezien en gehoord worden. In de workshop krijg je een prachtige mix van informatie en handvatten waarmee je vanuit jouw 'eigen-wijsheid' jouw pad kunt bewandelen naar je authentieke Zelf. Vanuit de verschillende methodieken gaan we op pad naar een innerlijke ontdekkingsreis en tunen in op jouw kracht en kwaliteiten en op jouw hindernissen en zelfbeschermings-mechanismen. Zowel op mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel niveau werken we bewust met het onbewuste. Daar in-zicht in krijgen maakt nieuwe stappen in jouw persoonlijke groei mogelijk en draagt bij aan je innerlijke ruimte. Zoals een instrument gestemd wordt, zo kunnen we onszelf ook afstemmen op onze innerlijke stem, in tune met onszelf. En jij bent de dirigent.

 

Deze twee dagen brengen je:

  • in-zicht in jouw verlangen en valkuilen
  • verdieping middels meditatie
  • informatie over energetische systemen: meridianen en chakra's
  • speciale methodieken om blokkades op te sporen
  • oefeningen om je energiesysteem in balans te brengen
  • gerichte methodieken om belemmerende overtuigingen op te sporen en om te buigen
  • optimale balans door gebruik van de URIM-code stoel
  • persoonlijke groei

 

Dus neem de stap, stem je zelf en stap in je beste zelf!

 

Deze tweedaagse workshop is voor iedereen toegankelijk.

 


PROGRAMMA

Het programma biedt een prettige afwisseling tussen theorie, fysieke en mentale oefeningen met ruimte voor ontspanning. Er is een zorgvuldige opbouw in het programma. De dag begint altijd met een meditatie. Vervolgens komen alle facetten gedurende de dag aan bod: Er wordt gewerkt met verschillende technieken om inzichten te verkrijgen. Belemmerende overtuigingen worden op een eenvoudige manier in balans gebracht tot ondersteunende overtuigingen en je maakt kennis met het energetische systeem en met technieken om dit in optimale balans te brengen. 

 

Wanneer: nader te bepalen

Tijdstip: van 10.00-16.30 uur

Waar: Wolfheze (nabij Arnhem)

Tarief:  € 179,-  inclusief btw

Inclusief: hand-out, onbeperkt koffie/thee en snacks

 

We creëren een veilig samenzijn. We werken met groepen van maximaal 6 personen. Ruimte voor jou, met gelijkgestemden, ieder met zijn eigen verhaal. Maar ook met de nodige humor, respect en plezier.

 

De locatie is  gelegen in het bos en biedt de mogelijkheid om heerlijk even buiten te zitten of te wandelen.

Ik kijk uit naar je komst!

 

Wil je meer weten over de workshop STEM JE ZELF - In tune met je ware Zelf, of wil je je opgeven?