Regenesis & Theos Healing

 

Deze energetische natuurgeneeskunde is in 1960 ontwikkeld door Robert Rasmusson en is een zeer effectieve bewustzijn- en healing methode gebleken. Regenesis beïnvloedt het lichaam op diep cel- en DNA-niveau.

 

Regenesis betekent letterlijk ‘terug naar de oorsprong’ of ‘opnieuw geboren worden’. Vaak verliezen we gedurende ons leven de voeling met ons innerlijk en dan lopen we vast, vaak met ziekten of ongemakken als gevolg.

Iedereen heeft de mogelijkheid om terug te gaan naar de oorspronkelijke bron van de perfectie die ligt opgeslagen in onze cellen en DNA.

 

In deze methode wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde Blue Dot Energy die zieke en beschadigde cellen in staat stelt te regenereren naar gezonde cellen (celbiologie). Door deze cellulaire energie wordt het celgeheugen geactiveerd, waardoor het zich de oorspronkelijke perfectie herinnert en het helingsproces kan beginnen. Hierdoor zal het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen door middel van zijn eigen natuurlijke genezende mechanismen, versnellen en maximaliseren. De blokkades en problemen die je in de weg staan kunnen zo doeltreffend en op een zachte manier verholpen worden.

 

Regenesis-Healing therapie biedt ongelofelijke resultaten op lichamelijk en emotioneel niveau. Het brengt je systeem direct en op een diep niveau in beweging, waardoor heling plaatsvindt. Uit ervaring weet ik dat de veranderingen blijvend zijn.

 

Deze methode is onderbouwd door vele internationale wetenschappers en healers in de kwantumfysica en celbiologie.

Regenesis functioneert, onafhankelijk van het systeem van geloof of overtuigingen dat men heeft. Het gaat voorbij elke gedachte en heeft direct invloed op DNA en celniveau.

 


Het zelf-genezend vermogen wordt door Regenesis-healing enorm gestimuleerd en is daarom heilzaam voor eegrote diversiteit aan gezondheidsproblemen, zoals:

 • Chronische vermoeidheid
 • Stress, onrust en depressies
 • Burn-out
 • Hoofdpijnen, migraine
 • Slapeloosheid
 • Hoge bloeddruk
 • Zwak Immuunsysteem
 • Rug- nek- schouderproblemen
 • Emotionele trauma's
 • Pijnverlichting
 • Ziekten van de organen, klieren en lymfe systeem etc.

Werkwijze

Door lichte aanraking van verschillende plekken wordt, zonder enige vorm van manipulatie, het lichaam geactiveerd. Zoals bij acupunctuur naaldjes worden geplaatst, gebruik ik mijn handen. Mogelijk ervaar je lichte sensaties in je lichaam of ga je wat bewegen. De eerste behandeling start altijd, ongeacht de klacht, met het volledig uitlijnen van de wervelkolom, omdat veel klachten ontstaan door blokkades vanuit de nek of ruggenwervel of scheef-stand in dit gebied. 

 

Na de behandeling werkt de energie drie dagen tot een week door.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de klacht(en). Meestal is na 3 tot 5 behandelingen al voldoende resultaat.

 

·     Wil je van je klachten af?