Kunst

kunst als ART of living

Kunst is voor mij een allesomvattende ultieme manier om mezelf te uiten. Of dit nu is door middel van schilderen, beeldhouwen of muziek. Het zijn fantastische expressievormen om contact te maken met je diepste kern, jezelf tot rust te brengen of om emoties de vrije loop te laten.

 

Met beeldhouwen begin je met een ruwe steen. Door contact te maken met de steen, te kijken, te voelen, word je langzaam één met de steen. Door te vijlen of te schuren communiceer je met de steen en kun je tot een diepe meditatieve staat komen. De focus ligt op de steen, gedachten komen tot rust, het beeld ontstaat, vormt zich aan de hand van het karakter van de steen in afstemming op jouw ziel.

Door te werken met verf, kleuren, lijnen of patronen breng je het papier tot leven en heb ik geleerd om ook buiten de lijntjes te mogen gaan. Steeds meer vrijheid.

Muziek raakt me tot in mijn ziel. Klanken, tonen, melodielijnen, het werkt door via trilling tot op celniveau en maakt diepe emotie los. Zowel het luisteren als het maken van muziek draagt bij aan het aanraken en tot expressie brengen van jouw unieke trilling in de vorm van klank.

 

Door kunst in te zetten als werkvorm, zullen binnenkort nieuwe mooie workshops aangeboden worden:

 

ééN met je steen

chakra's stemmen via klank en kleur

intuïtief schilderen