Uniek Escentie Parfum

Geur is ons meest krachtige en belangrijke zintuig. Dit komt doordat geur tot ons basisinstinct behoort. Onze olfactorische receptoren, het feitelijke reukzintuig, zitten boven in onze neusholte. Deze transformeren de geuren in neuronen. Deze worden door onze hersenen vertaald naar een waarneming die ons lichaam al dan niet in actie zet. Denk maar aan brand of bedorven eten. De geur vertelt ons wat te doen.

Geuren gaan meteen naar ons limbisch systeem in de hersenen. Geur wordt verwerkt in het limbisch systeem, wat ook wel emotionele brein wordt genoemd. We kunnen emotie voelen en een herinnering hierbij opslaan via het limbisch systeem. Ter illustratie: Wat doet de geur van vers gebakken brood met jou? Ga je er van watertanden? Gaat je maag ervan knorren? Zegt je hart: dat wil ik?? Bovendien roept het bepaalde herinneringen op. Herinner je je bijvoorbeeld nog de geur van het huis van je opa en oma? Er zijn heel veel geuren die je een goed gevoel geven.

 

6th Sense Perfume Lab ontwikkelt bijzondere geuren. Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. Escentie parfums.

Escentie parfums zijn een fusie van parfum-ingrediënten, kleuren en kristal en bezitten hierdoor geheel eigen trillingen. Deze trillingen hebben een buitengewoon diep effect op het menselijk energieniveau. De escentie waarop je eigen energie resoneert, kan voor balans en ontspanning in jouw leven zorgen. De escenties bieden een volledig ingrediënten-palet dat tenminste 90% biologisch is.

 

jouw energie

Omdat de parfums volgens energetische waarden zijn samengesteld en niet volgens trends of rolmodellen, is er geen onderscheid tussen dames en heren geuren meer nodig. Wat er toe doet is dat het parfum bij jou en jouw energie past. Dit wordt volledig uitgetest tijdens een consult. Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijk alleen al de trilling van een geur direct doordringt tot op zielsniveau en een fysieke waarneming bij jou zal ontlokken.

Jouw eigen geuren databank is gedurende het leven gevormd door in je geheugen, geuren gekoppeld aan belevingen op te slaan. Dit draagt bij aan de individuele beleving van de escentie parfums. Zo kan een volledig gepersonaliseerde escentie-blend voor jou gemaakt worden. Een unieke samenstelling specifiek afgestemd op jouw energie.

Een combinatie van verschillende escenties kan op deze wijze ook therapeutisch ingezet worden ter ondersteuning van jouw proces.

 

 

Wanneer je kiest voor een persoonlijke blend, wordt deze volledig uitgetest tijdens een consult van ongeveer een half uur. Deze interactieve test geeft een unieke ervaring. Het is tevens mogelijk om dit via een digitaal consult te doen. Je gaat namelijk in plaats van ruiken, voelen wat de trilling van de essentie bij jou teweegbrengt. Energie kent geen afstand!

Daarna wordt jouw persoonlijke blend vervaardigd bij 6th Sense Perfume Lab en naar je opgestuurd. 

 

Kosten persoonlijke blend inclusief consult:

  • 30 ml 69,-
  • 50 ml 99,-

Wil je meer informatie over deze bijzondere persoonlijke escentie-blend of wil je een afspraak maken?