ziels-sessie

Ontdek het leven waarvoor je geboren bent.

 

Onze ziel is geïncarneerd met een verlangen, een zielsmissie. Wij mogen dit onderzoeken en ont-dekken, anders missen we steeds een stukje van de puzzel en dat is pijnlijk voor de ziel. 

Ieder van ons draagt deze kennis in zich.

 

In een ziels-sessie ga je op zoek naar jouw fundamentele zielsverlangen. Sta je stil bij jezelf om te onderzoeken wat jou ten diepste beweegt.

Een systemische ziels-opstelling en numerologie brengen je hierover inzicht. Met een kaartlegging brengen we duiding van de ziel in beeld. De lichtmatrix van de energetische stoelen brengt harmonisatie van het zielsconflict dat blokkerend werkt.

 

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd waar jij je licht dempt? En waar jij juist op ‘aan’ gaat? Het leven is van nature gevend, voedend en overvloedig. Als je tekort ervaart, is dat een teken dat je – vaak onbewust – de rem zet op datgene wat zo natuurlijk is voor jou. Dat gebeurt meestal vanuit een onderstroom die wordt aangestuurd vanuit loyaliteit aan beperkende gedachten, overtuigingen, patronen voortgekomen uit trauma’s van het verleden. Dat kan jouw persoonlijke verleden zijn, maar ook het familieverleden of vorige levens. De loyaliteit zet de rem op je licht en op je groei naar een lichter bestaan. 

 

In een ziels-sessie word je uitgenodigd om jouw innerlijke waarheid en wijsheid aan te spreken.

Op verschillende wijzen wordt jouw zielsverlangen aangekeken:

  • Door systemisch te kijken via een ziels-opstelling, gaan we onderzoeken wat jouw ziels-missie en jouw huidige ziels-les is.  Hierdoor krijg je zicht op hoe de dynamiek van achterliggende elementen op zielsniveau op dit moment in jouw systeem werken en wat er nodig is om in beweging te komen.
  • Vanuit de numerologie ontdek je jouw persoonlijke levensopdracht en ziels-bestemming. Iedere ziel die in deze prachtige tijd op aarde is, heeft zijn eigen opdrachten, uitdagingen en doelen voor dit leven in zich opgeslagen. Jouw levensopdrachtgetal geeft je aanknopingspunten.
  • Met een kaartlegging wordt de weg van jouw ziel in beeld gebracht. De afbeeldingen, fractals, hebben een hoge vibratie en zijn in feite 'organische kunstvormen' die inzicht en beweging brengen. De legging brengt een algemeen overzicht van je pad. Het geeft duiding ten aanzien van jij als individu, de spirituele les, wat er te leren is op fysiek niveau, wat tot het verleden behoort en wat zich nu aan het manifesteren is.
  • Tevens testen we uit welk zielsconflict hiermee gerelateerd is. Vaak ontstaat door een emotionele shock een reactie in je lichaam, waardoor je uit verbinding gaat. Je ontvangt een persoonlijke activatie met de energetische stoelen gericht op specifieke emotionele shock die een zielsconflict teweeg heeft gebracht en daarmee wordt de balans vanaf de eerste oorsprong hersteld.

Een ziels-sessie helpt je herinneren wie jij werkelijk bent. Je krijgt meer zicht op je zielsverlangen. Het brengt je dieper bij een oer-innerlijk-weten. Het helpt je om je bewust-zijn te vergroten en om het oude te transformeren. Het brengt een diepe shift, terug in de richting van je originele 'blauwdruk'. Het leven waarvoor je geboren bent.