kristalhelder

 

Voor iedereen die op een verrassende manier wil kennismaken met het bijzondere speelveld tussen kristallen, energetische stoelen en escentie parfum. Voel, ervaar en geniet mee met nieuwetijdse healingmethoden. Van 3D naar 5D met een kristalheldere imprint. 

 

Alles bestaat uit energie en heeft een energetische trillingsfrequentie; mensen, dieren, bomen, de aarde, het universum, gedachten, emoties, woorden en ook kristallen. De mens bestaat behalve uit een fysiek lichaam ook uit een energetisch systeem met chakra's, meridianen en een aura met een bepaalde trillingsfrequentie. De nieuwetijdse methoden zoals astronomische geneeswijzen en de essentie parfums werken op een zeer hoge trillingsfrequentie.

Het is dit hoge lichtveld waarmee we gaan spelen tijdens deze workshop. 

 

 

Ieder persoon heeft zijn eigen unieke karakter, trillingsfrequentie en energetisch veld.

Dit geldt ook voor kristallen. Iedere kristal heeft zijn eigen werking en zijn eigen unieke karakter, kracht en elektromagnetische veld. Dit heeft onder andere te maken met het type kristal, de samenstelling en de kleur van het kristal. We gaan intuïtief kristallen kiezen en ervaren wat voor reactie die in je lichaam teweeg brengen. Door de kristallen ook systemisch te plaatsen (een steen die staat voor jezelf, een ander of een concept), gaan we onderzoeken of en waar je onbalans voelt. De steen zal exact die informatie laten voelen, die past bij jou als persoon.

De Urim-code en Bron-code stoel zijn energetisch werkende stoelen die werken als een soort krachtplek. In samenwerking met stenen vormt zich een licht-matrix van zeer hoge en intelligent werkende frequenties. Met het thema wat zich aandient tijdens het werken met de stenen, gaan we in de stoel zitten. Je mag op een moeiteloze, zachte manier ervaren hoe de werking van de stoel de onbalans zal harmoniseren. De lichtcode 'scant' als het ware jouw lichaam en helpt jouw systeem te 'resetten.' Dit geeft een ontspannen gevoel en werkt vitaliserend. Er ontstaat weer ruimte, omdat oude ballast is opgeruimd.

Escentie parfums zijn een fusie van kristallen, kleuren en parfum-ingrediënten en bezitten hierdoor geheel eigen zeer hoge trillingen. Deze trillingen hebben een buitengewoon diep effect op je energieniveau en werken ondersteunend. We gaan de verschillende escentieparfums één voor één voelen, niet ruiken dus! Je zult verrast zijn over de reactie die jouw lichaam geeft op de verschillende parfums. Zo ontdek je een mix van verschillende escenties die volledig passend is bij jouw frequentie. Pas nadat iedereen klaar is met voelen, mag je je blend gaan ruiken. De escentie waarop je eigen energie resoneert, kan voor balans en ontspanning in jouw leven zorgen.

 

De gemeenschappelijke factor van de kristallen zal in deze workshop een unieke beleving brengen, geheel afgestemd op jouw energetisch systeem. De kristallen helpen je (h)erkennen, de stoelen zullen dit resetten en de parfum kan dit verder ondersteunen. Je mag zelf gaan ervaren en ontdekken wat resoneert met jouw systeem. Een energetisch feestje waarbij je meer zicht krijgt op het onzichtbare.

 

'Kristalhelder' is een verrassende, leuke en krachtige workshop om op verschillende wijzen een impulsverandering teweeg te brengen, terug in de richting van jouw 'blauwdruk'.

 

Voel je ruimte.

Zie je kansen.

Ruik je mogelijkheden.

Hoor je innerlijke stem.

Proef je vrijheid.

 

 

De frequentie van een edelsteen resoneert op een specifieke manier met jouw frequentie. Als je een edelsteen vasthoudt, zal de energetische trilling van de steen door je lichaam worden overgenomen en andersom wordt jouw energetische trilling overgenomen door de steen. De steen kan heel warm worden als je hem vasthoudt of draagt. Dit betekent dat hij veel van jouw ‘zware’ energie van je overneemt. Edelstenen kunnen je door hun hoge trillingsfrequentie ondersteunen. Edelstenen werken op energetisch niveau, dit betekent dat de werking niet tastbaar, maar wel voelbaar is.

 

De Urim en Broncode stoel zijn energetische stoelen, die een matrix van 'Levend Licht' vormen in samenwerking met stenen. Dit is te vergelijken met een krachtplek. Wat deze stoel zo uniek maakt is de Licht-matrix op basis van zeer hoge en intelligent werkende frequenties. De werking van de stoel is gebaseerd op deze hoge frequentietechnieken die het cellulair helend vermogen stimuleren. De Lichtmatrix scant ahw het lichaam op aanwezige onbalans en regenereert het energetisch systeem, de meridianen, organen, de trillingsfrequentie van het lichaam en communicatie tussen alle cellen. De lichtcode helpt jouw systeem als het ware te resetten, te harmoniseren, te vitaliseren en te ont-stressen ...... moeiteloos.

Urim-code en Broncode stoel 

 

Geur is ons meest krachtige en belangrijke zintuig. Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijk de trilling van een geur direct doordringt tot op zielsniveau en een fysieke waarneming bij jou zal ontlokken.

Jouw eigen geuren databank is gedurende het leven gevormd door in je geheugen, geuren gekoppeld aan belevingen op te slaan. Dit draagt bij aan de individuele beleving van de escentie parfums. Zo kan een volledig gepersonaliseerde escentie-blend voor jou gemaakt worden. Een unieke samenstelling specifiek afgestemd op jouw energie.

Escentie perfume

werkwijze

Data: zie agenda

 

Tijd: De workshop is van 11.00-14.30 uur. Neem zelf je lunch mee, koffie/thee is aanwezig.

 

Locatie: 

  • Wolfheze Praktijk Stem Jezelf

De workshop is toegankelijk voor iedereen.

 

Programma:

  • ontvangst - korte uitleg over de workshop
  • individueel afstemmen op verschillende kristallen, voelen en ervaren
  • RESET: energetisch herschrijven van jouw belastende 'software' met de energetische stoel
  • lunchpauze
  • ervaren van escentie parfums
  • vrijblijvend bestaat de mogelijkheid om een passend kristal of persoonlijk perfume-blend uit te testen mbv biotensor 

Aanmelden: Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en email-adres en het aantal personen dat je wilt aanmelden. Je ontvangt dan een betaalverzoek.

Let op: jouw aanmelding is pas definitief na betaling.

 

reviews

'Bedankt voor de prachtige workshop, ik vind dat je het hel fijn deed, aandacht voor iedereen en doorvragen en mooie inzichten! Dank daarvoor!'

'Hoi Donya, ik wilde je nog bedanken voor de bijzondere middag afgelopen zaterdag. Ik vond het heel intens, de stenen maar vooral ook de stoel! Ik ben nu al 3 ochtenden precies om 5:55u wakker. Geen idee of dat hier mee te maken had maar voel me verder lichter en met meer gemak. Erg bedankt nogmaals.

Lieve groet AS'

 

'Wat een bijzondere middag onlangs met jouw workshop en een fijn groepje mensen! 

De edelstenen gaven toch weer een onverwacht  inzicht en de overgang naar de parfums sloot prachtig aan met een verrassend  resultaat.  De kaart- trekking,  de energetische stoel,  alles kwam tot elkaar met een fijne boost, heldere boodschap en herkenning.  Dank je wel voor een bijzondere ervaring om mee verder te kunnen.'

EV

 

'Het gaat goed met mij. Bedankt voor de bijzondere en mooie middag!'

SD