kristalhelder

Voor iedereen die op een verrassende manier wil kennismaken met het bijzondere speelveld tussen kristallen, energetische stoelen en escentie parfum. Voel, ervaar en geniet mee met nieuwetijdse healingmethoden. Van 3D naar 5D met een kristalheldere imprint. 

 

Alles bestaat uit energie en heeft een energetische trillingsfrequentie; mensen, dieren, bomen, de aarde, het universum, gedachten, emoties, woorden en ook edelstenen/kristallen. De mens bestaat behalve uit een fysiek lichaam ook uit een energetisch systeem met chakra's, meridianen en een aura met een bepaalde trillingsfrequentie. De nieuwetijdse methoden zoals astronomische geneeswijzen werken op een zeer hoge trillingsfrequentie.

Het is dit hoge lichtveld waarmee we gaan werken. 

 

Ieder persoon heeft zijn eigen unieke karakter, trillingsfrequentie en energetisch veld.

Dit geldt ook voor edelstenen. Iedere steensoort heeft zijn eigen werking en zijn eigen unieke karakter, kracht en elektromagnetische veld. Dit heeft onder andere te maken met het type steen, de samenstelling en de kleur van de steen. Door edelstenen intuïtief te kiezen, die staan voor jezelf, een ander of een concept, kun je deze inzetten om inzicht of heling te ontvangen. De steen zal exact die informatie laten voelen, die past binnen jouw energetisch systeem.

De Urim-code en Bron-code stoel zijn energetisch werkende stoelen die werken als een soort krachtplek. In samenwerking met stenen vormt zich een licht-matrix van zeer hoge en intelligent werkende frequenties. De lichtcode 'scant' als het ware jouw lichaam en helpt jouw systeem als het ware te 'resetten.' 

Escentie parfums zijn een fusie van kristallen, kleuren en parfum-ingrediënten en bezitten hierdoor geheel eigen zeer hoge trillingen. Deze trillingen hebben een buitengewoon diep effect op het menselijk energieniveau. De escentie waarop je eigen energie resoneert, kan voor balans en ontspanning in jouw leven zorgen.

 

De gemeenschappelijke factor van de kristallen zal in deze workshop een unieke beleving brengen, geheel afgestemd op jouw energetisch systeem. De zintuigen worden op verschillende manieren geprikkeld. De stenen helpen je (h)erkennen, de stoelen zullen dit resetten en de parfum kan dit verder ondersteunen. Je mag zelf gaan ervaren en ontdekken wat resoneert met jouw systeem. Een energetisch feestje waarbij je meer zicht krijgt op het onzichtbare.

 

'Kristalhelder' is een verrassende, leuke en krachtige workshop om op verschillende wijzen een impulsverandering teweeg te brengen, terug in de richting van jouw 'blauwdruk'.

 

Voel je ruimte.

Zie je kansen.

Ruik je mogelijkheden.

Hoor je innerlijke stem.

Proef je vrijheid.

 

 

De frequentie van een edelsteen resoneert op een specifieke manier met jouw frequentie. Als je een edelsteen vasthoudt, zal de energetische trilling van de steen door je lichaam worden overgenomen en andersom wordt jouw energetische trilling overgenomen door de steen. De steen kan heel warm worden als je hem vasthoudt of draagt. Dit betekent dat hij veel van jouw ‘zware’ energie van je overneemt. Edelstenen kunnen je door hun hoge trillingsfrequentie ondersteunen. Edelstenen werken op energetisch niveau, dit betekent dat de werking niet tastbaar, maar wel voelbaar is.

 

De Urim-code en Broncode stoel zijn energetische stoelen, die een matrix van 'Levend Licht' vormen in samenwerking met stenen. Dit is te vergelijken met een krachtplek. Wat deze stoel zo uniek maakt is de Licht-matrix die gebaseerd is op zeer hoge en intelligent werkende frequenties. De werking van de stoel is gebaseerd op deze hoge frequentietechnieken die het cellulair helend vermogen stimuleren. De Lichtmatrix scant ahw het lichaam op aanwezige onbalans en regenereert het energetisch systeem, de meridianen, organen, de trillingsfrequentie van het lichaam en communicatie tussen alle cellen. De lichtcode helpt jouw systeem als het ware te resetten, te harmoniseren, te vitaliseren en te ont-stressen ...... moeiteloos.

 

Geur is ons meest krachtige en belangrijke zintuig. Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijk de trilling van een geur direct doordringt tot op zielsniveau en een fysieke waarneming bij jou zal ontlokken.

Jouw eigen geuren databank is gedurende het leven gevormd door in je geheugen, geuren gekoppeld aan belevingen op te slaan. Dit draagt bij aan de individuele beleving van de escentie parfums. Zo kan een volledig gepersonaliseerde escentie-blend voor jou gemaakt worden. Een unieke samenstelling specifiek afgestemd op jouw energie.

werkwijze

Tijd: De workshop is van 10.00-12.30  of  13.30-16.00 uur. 

 

Locatie: 

  • Wolfheze Praktijk Stem Jezelf.

We werken in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers.

De workshop is toegankelijk voor iedereen.

 

Wat je onder andere kunt verwachten:

  • meditatie om in contact te komen met je binnenwereld
  • persoonlijke afstemming op de kristallen
  • ervaren van reflectie
  • inzicht en transformatie
  • inzet energetische stoel
  • energetisch herschrijven van 'software'
  • kennismaking met escentie perfume ter ondersteuning

Data:

- dinsdag 12 juli  13.30 - 16.00

- zondag 31 juli 10.00 - 12.30

 

Kosten: 59,- per persoon

 

Aanmelden: Je kunt je aanmelden via onderstaand contactformulier. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en het aantal personen dat je wilt aanmelden.

 

Wil je meer informatie of inschrijven: