28-02-2023 Apeldoorn

"Ik wil je wel helpen."  Vijf woordjes van ontelbare waarde. 

Ik was al eerder bij Donya geweest voor andere zaken en toen ze aanbood me te willen helpen tijdens de afbouw van mijn medicatiegebruik was dat eigenlijk de eerste stap om het echt te gaan doen. Vanwege het al jaren last hebben van vele bijwerkingen van de Paroxetine wilde ik al een hele tijd proberen er van af te komen, maar durfde niet.  

In overleg met mijn huisarts een afbouwschema besproken en toen naar Donya om te beginnen...

Een engelen-geduld, klankbord, luisterend oor en een energetisch traject met warmte en rust. 

Erkenning van gevoelens, horen wat je zegt en laten ervaren zonder druk. Zoveel emoties en gedachten door elkaar weet Donya te ontwarren en duiden. Het belang van vitamines en mineralen, bewuste ademhaling en het laten voelen van wat wel en juist niet goed voor mij is. Dagelijks of om de paar dagen telefonisch contact om te vragen hoe het gaat, ook wanneer je het liefst niet wil praten omdat je het te zwaar hebt. Dan praat Donya en hoef je zelf even niets... Dat was een enorme oprechte betrokkenheid, wat mij er doorheen heeft gesleept. 

Met de behandelingen in haar praktijk zoals het uitlijnen vanuit de nek naar de rug, energetische lichaamspunten, kinesiologie, energetische stoel en familieopstellingen is veel opgespoord en opgehelderd. 

Het letterlijk afkicken van Paroxetine van 40 mg sinds jaren was een mega opruiming voor mijn lichaam en geest, wat ik niet had aan durven gaan zonder Donya. 

Donya, oneindige dank en ik hoop dat anderen die de stap willen zetten om af te bouwen van het gebruik van een antidepressivum het geluk mogen hebben dit met jou te doen! 

EV


12-08-2022 Apeldoorn

De eerste keer in een consult bij jou veranderde mijn spanning na lichamelijke en energetische behandeling in een enorm fijne rust! Jij hoort,  ziet en voelt haarfijn aan wat er nodig is op een kalme,  voor mij,  heldere wijze.  Je legt uit,  licht toe en benadert met respect.

De energetische stoel werkt zo bijzonder,  zonder er bij te hoeven nadenken.  Intens en daarna een vredige rust.

Ik leer mijn lichaam te bedanken... 

Jouw kennis,  benadering en persoon geven mij vertrouwen en progressie,  dank je wel ❤️

EV


22-4-2022 Arnhem

Het stroomt! Ik stroom. Overvloed stroomt. Wat een vitaliteit is er beschikbaar gekomen, en wat een mogelijkheden dienen zich aan! Voluit leven is ineens zo maar binnen handbereik, ik ben er dankbaar en stil mee, en ook zeker luidruchtig zingend af en toe ;-) .

AMS


27-3-2022 Arnhem

Het gaat echt heel goed!! Alsof ik uit een mausoleum ben gestapt, zoveel helderder en meer ontspanning. Na drie dagen is er een steeds diepere ontspanning in me voelbaar, en ook een mist die steeds verder optrekt. Een sluier waar ik altijd doorheen keek is weg. Het is stil in me, soms wat verdrietig, maar ik ben vooral meer hier, nu. Een oude bevangenheid, die me maar voortdreef, is verdwenen. M'n perspectief is ruim en rustig. Wat een zegening ✨. Mijn dank voor je aanwezigheid en ondersteuning is groot. Alles komt in een ruim en helder licht te staan, gebeden die ik al jaren ken, komen nu tot in m'n cellen tot leven....

In dankbaarheid,

AMS


 21-01-2022 Malden

Ik heb sinds 12 weken intensieve individuele begeleiding via RGM vanwege mijn restverschijnselen kanker. Mijn concentratie was abominabel, ik was voortdurend moe, kon niet focussen en zat in een diep dal. De oefeningen begonnen eenvoudig en zijn gedurende de tijd steeds opgeschroefd qua intensiteit, duur, focus, geheugen, dubbeltaken en filteren van geluiden. De oefeningen zijn in overleg met Donya steeds feilloos aangepast aan precies die omstandigheden, waar ik last van had.

Ondertussen merk ik dat ik gemakkelijker kan kletsen als de radio in de auto aan staat, dat ik iets minder snel overprikkeld lijk en dat ik minder vaak de klachten heb die echt horen bij overprikkeld/oververmoeid zijn op cognitief gebied, zoals draaierig worden, licht in mijn hoofd etc. Mijn conditie is ook aanmerkelijk verbeterd, ik kan langer dingen volhouden, zoals een gesprek. Dubbeltaken verrichten zoals koken en gesprekje met mijn zoon, of ondertussen de was eruit halen. Achter de computer zitten. Elke dag oefen ik en er is absoluut vooruitgang te bemerken. Heel blij mee!

SvD 


02-11-2021 Veere

Wat begon als een RGM muziektherapie bij jou via de NAH stichting, na mijn NAH dat voor mij niet werkte i.v.m. te veel prikkels, nodigde je mij uit toen nog in Zoutelande in Zeeland, om eens bij jou een andere behandeling te doen. Ben daarop ingegaan en je hebt mij met mijn chaos in mijn hoofd door verschillende vormen van therapieën o.a. Regenesis, ReAttach en fam. opstelling weer op de rails gekregen. Wist daarna beter om te gaan met personen en lastige situaties. 

Nu kom ik vanuit Zeeland nog steeds geregeld (1 à 2x per jaar) bij jou in Wolfheze om te helen. Nu bijvoorbeeld omdat ik slecht kan discussiëren met mijn kinderen. Dat ik vooral mijn gelijk wil hebben en moeilijk kan toegeven dat het niet zo is. Donya heeft mij meegenomen naar de tijd ik datzelfde had met mijn vader. Ze legde uit dat hij dat mogelijk zo deed omdat hij niet anders kon en hij uiteindelijk een goede intentie had en graag wilde helpen? Ik vond dat toen zeker niet prettig om het op die manier aan te voelen en te doen met hem. Ik herkende wel dezelfde dingen die ook bij mij in de communicatie met mijn kinderen spelen.

Donya heeft toen gekeken welke methode het beste was voor mij om hier rust in te vinden en het anders te gaan doen. Ze kwam uit op Fonoforese therapie, dat wil zeggen met een stemvork die trilling en klank doorgeeft aan de blokkades in mijn lichaam die zij stelselmatig opzoekt over heel mijn lichaam. Op de pijnpunten, punten die zij met de stemvork aanraakt en een prikkend gevoel gaven, bleef zij net zo lang bezig tot de pijnprikkel verdween. Daarna heeft ze nog Regenesis gedaan door op mijn hoofd met verschillende drukpunten mijn hoofd tot rust te brengen. Als laatste de Bron-code stoel. Ik mocht op een speciale houten stoel zitten met de door haar uitgezochte stenen die op de armleuning onder je hand liggen. Donya brengt je in de situatie die je als naar ervaart en helpt je dit los te laten. Om je vervolgens te laten beleven dat jij dat zo niet wil doen, maar op een voor jou geschikte liefdevolle wijze met respect naar de ander toe!

Ben na haar behandeling opgelucht weggegaan. Thuis gekomen kon ik het zeker ervaren, heb meer rust en merkte het in de gesprekken thuis. Voer ze nu anders. Meer met een luisterend oor en respect en dat ik niet persé mijn gelijk moet hebben. En dat voelt prima zo! 

Dank je wel Donya!

SC


06-04-2021 Duiven

Uit nieuwsgierigheid heb ik bij Donya een behandeling met stemvorken ondergaan. Ik was er niet mee bekend, maar het effect verraste mij zeer. De trillingen kwamen duidelijk door en trilden door mijn lichaam heen. Wanneer Donya een stemvork bijvoorbeeld ergens op mijn rug plaatste voelde ik het doortrekken tot in mijn knieën en voeten. De ene keer was de sensatie groter dan de andere keer. Soms doofde de trilling snel uit, andere keren weer niet. Donya vertelde dat dit te maken had met de energie die er nodig was op dat specifieke punt. De hele behandeling bestond uit een behandeling van de voorzijde en achterzijde van mijn lichaam en Donya nam alle tijd. Tot slot heeft ze nog de toon van mijn sterrenbeeld en ascendant in balans gebracht. Een bijzondere ervaring. Het voelde als een volledige innerlijke massage. Alles resoneerde met elkaar. Een heerlijke ontspannen sessie. En als kers op de taart was ook nog eens mijn rugpijn, waar ik mee binnen kwam, verdwenen. Ik had dit niet verteld, maar het was wel het resultaat van deze behandeling. Een weldaad voor geest en lijf. Ik kan het iedereen aanbevelen!

VR


06-03-2021 Gendt

Review hooikoorts/allergies:

My experience with Donya was very positive. I was hesitant at first to seeing Donya when her daughter recommended that I see her mom, Donya. I resorted to taking medication for my allergies. But my allergies progressively got worst. After a few mins of running nose, sneezing and eyes itchiness, I finally decided to give Donya a try. I first had a short conversation with Donya over phone and there already I could feel her confidence in her work. When I went for my first visit, I brought my baby along. Donya was very accommodating however my baby needed a lot of attention resulting in me having to make a new appointment so Donya could properly work with my allergies. Donya only charged for the second appointment and not the first. I thought that to be extremely kind and generous with her time as she could have charged me for both times. As for the session, Donya asked many meaningful questions that connected to possible root causes of my allergies that healed and handled not just my allergies but to my surprise, also other resistances in my new environment (I had just moved from New York to Gendt in The Netherlands - city to farmland, so it was quite a big life change) Since my visit with Donya, my allergies have been gone. It’s magical. Thank you Donya! 

AT


06-02-2021 Heijen

Ik kwam bij Donya in verband met knieklachten. Ik ben al een wandelaar, maar door corona ben ik nog vaker en langer gaan lopen. Heerlijk! Helaas vond mijn knie en mijn achillespees dat niet. In 1e instantie ben ik naar de fysiotherapie gegaan, maar voor mijn gevoel had dat te weinig effect. In gesprek met Donya gaf ze mij aan dat zij daar wel voor kon behandelen. Ik was nog niet eerder door Donya behandeld, maar ik wilde het graag proberen omdat ik veel vertrouwen in haar heb als mens.

 

In een fijne behandelkamer neemt Donya uitgebreid de tijd om uit te zoeken wat je wilt bereiken en wat er achter de knie- en achillesklacht kan liggen. Tijdens de twee behandelingen merkte ik dat er al direct een heleboel los kwam, zowel fysiek als emotioneel. Ik voelde de energie stromen door mijn knie, maar ook kreeg ik inzicht in de mogelijke onderliggende redenen waarom ik juist deze klachten kreeg.  Ook de ervaring in de 2 energetische stoelen was diepgaand.  Het versterkte de behandeling die Donya al had ingezet. 

Ik ben blij met de resultaten. Ik ben nog niet ‘pijnvrij’, maar ik voel dat het de goede kant op gaat. Ook de nieuwe inzichten helpen mij om vertrouwen te hebben dat mijn lichaam én intuïtie weten wat goed voor mij is. 

 

Ik kan iedereen een behandeling aanraden bij Donya. Als therapeut raakt ze de goede snaar, voel je je veilig en vertrouwd en dat maakt dat je je ook over kan geven aan de behandeling.

Dankjewel! Ik ben er echt blij mee.

 

Dikke hug, MdW


16-10-2020 Amsterdam

Ik kwam bij Donya in verband met boezemfibrilleren. Ze heeft mij een prachtige IET-behandeling gegeven. Er kwamen onder andere thema's voorbij waar ik al eerder met andere methodieken aan had gewerkt. Het was verrassend en bijzonder dat er toch nog zoveel aan onverwerkte pijn naar boven kwam. Na de behandeling voelde mijn borstgebied veel rustiger aan. Tevens blijkt later dat mijn angst om buiten te lopen (ten gevolge van een vervelende val in het verleden) stukken verminderd is, ik voel me nu veel zekerder. Een hele fijne verbetering! Weer mooie stappen gemaakt waarvoor ik Donya heel erg dankbaar ben.

DD


06-04-2020 Megen

Vorige week heb ik een behandeling gehad bij Stem Jezelf (op 1,5m afstand). Ik heb al jaren last van hooikoorts. Ik wilde het liefst geen pilletjes o.i.d.  meer. Nu, na een week kan ik zeggen dat ik tot nu toe met dit heerlijke (hooikoorts-)weer zo goed als klachten vrij ben. Gewoon lekker naar buiten en genieten. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Donya bedankt! 

NS


16-03-2020 Arnhem

Ik kwam bij Donya in verband met hoge bloeddruk. Dat heb ik al een tijd en gebruikte daar ook medicijnen voor. Donya zei me: daar kan ik wel iets mee met regenesis. Ik had er nog nooit eerder van gehoord, maar ik wilde het graag proberen.

Donya neemt uitgebreid de tijd om uit te zoeken wat je wilt bereiken en wat er achter de hoge bloeddruk kan liggen. In een hele rustige en veilige omgeving gaan we aan de slag.
Het was bijzonder om te merken dat er al direct een heleboel los kwam, zowel fysiek als emotioneel. Ik vroeg me af wat ze deed, maar ze zei me later dat ik het zelf deed, dat zij alleen maar faciliteerde.
Een hele bijzondere ervaring, waar ik van onder de indruk was en die me erg goed deed.
Ik heb 3 behandelingen gehad bij Donya. Elke keer kwamen er weer andere dingen los, waar ik heel blij mee was. Ik ben sinds die tijd emotioneler, wat voor mijn gevoel ook heel erg klopt. De bloeddruk zakte langzaam, nog niet helemaal tot mijn ‘doel’, maar genoeg om nu zonder medicijnen te zijn en van mijn huisarts te horen dat ze trots op me was! En dat ben ik uiteraard zelf ook. Maar vooral ben ik ontzettend blij met de behandeling van Donya. Het was echt een geweldige ervaring, ik kan het iedereen aanraden en zou best zelf ook nog een keer willen ;-)

Donya, je bent een kanjer, ga vooral zo door,
veel liefs! 
EB


15-02-2020 Duiven

Ik heb 3 behandelingen bij Donya mogen ontvangen; dit in een warme en veilige omgeving. Donya voelt heel goed aan wat er aan de hand is en vroeg door om te checken of dit ook voor mij het juiste was. 

Vooral stressklachten en uit balans zijn waren mijn thema's. Ik had hoge bloeddruk en ik had het gevoel dat dit hieraan gerelateerd was. Na de eerste behandeling was de balans letterlijk te voelen. En een prettige bijkomstigheid was dat ik van mijn steunzolen af was.....

Die zijn tot nu toe in de kast gebleven. Heel wonderlijk!

De bloeddruik ging zo langzamerhand steeds meer omlaag en heeft de normale waarde weer.  Ik ben hier heel erg blij om en hoop dat Donya nog veel mensen met allerlei klachten zal kunnen helpen.

Liefs VR


12-09-2019 Vlissingen

Donya kwam op mijn pad op een moment dat ik helemaal niet lekker in mijn vel zat en ik mezelf als het ware een beetje kwijt was.

Zij heeft mij op haar eigen rustige, fijne manier geholpen om weer in mijn eigen kracht te staan, weer vertrouwen te durven hebben in mezelf. Deze reis is nog niet ten einde, maar ik zit in ieder geval weer op het goede spoor en ik ben erg blij met wat het me tot nu toe al gebracht heeft.

Ik ben Donya dan ook ontzettend dankbaar en zou haar zeker bij anderen aanraden. Sterker nog: dat heb ik al gedaan! ;)

Donya, je bent een kanjer!

Veel liefs!

GS


24-05-2019 Rotterdam

Afgelopen jaar ben ik drie keer onderbehandeling geweest bij Donya i.v.m. een depressie.

De eerste sessie heb ik als vrij heftig ervaren maar na afloop voelde ik een bepaalde rust over me. Dit gevoel bleef zeker nog een aantal dagen aanhouden. Het gaf mij meer ruimte om op een andere wijze over mijn problemen na te denken. De andere twee sessies waren gelukkig minder heftig omdat er al veel blokkades opgeheven waren. Het effect na de andere twee sessies was hetzelfde als na de eerste sessie. Mijn depressie is nog steeds aanwezig, waarvoor ik ook psychologische begeleiding krijg. Echter door de behandelingen van Donya ben ik meer in staat om in het nu te leven en om dingen vanuit mijn gevoel te doen. Ik ben er zeker nog niet maar de behandelingen van Donya heeft mij doen open staan voor verandering.  Ik raad de therapie zeker aan!

MN


15-04-2019 Westkapelle

Verschillende keren ben ik vanwege burn-outklachten bij Donya voor een behandeling geweest. Iedere keer wanneer ik weer naar buiten liep, voelde ik mij opgelucht en weer rustig, alsof er een ballast van me af gegleden was. Donya is een zeer betrokken, warme, vriendelijke vrouw die altijd met veel aandacht naar me luistert en adviezen geeft waar ik iets mee kan. Tijdens de behandeling vertelt ze wat ze doet en waarom ze dat doet wat ik als heel prettig heb ervaren. Als ik voor een behandeling ben geweest, voel ik mezelf altijd voor een langere tijd energieker, vrolijker en het aller belangrijkste: rustiger. Ik zou een Regenesis behandeling van Donya aan iedereen aanbevelen en heb al iemand doorverwezen!

DdV


22-03-2019 Middelburg

Tot september 2018 was Regenesis voor mij een onbekende therapie uit de wereld van de natuurgeneeskunde.  Omdat mijn wereld enigszins beperkt werd door de gevolgen van een auto-ongeluk (NAH) van ca. 48 jaar geleden, ben ik met een afwachtende houding, met deze therapie begonnen. Voor zover ik op dat moment wist werden de beperkingen onder meer veroorzaakt door beschadigingen van de kleine hersenen.

Bij de aanvang van de therapie is aan mij de vraag gesteld wat ik verbeterd zou willen hebben. Omdat ik vroeger mijn beperkingen al had geaccepteerd, wist ik niet meteen een  goed antwoord te geven op deze vraag.

Echter na één behandeling merkte ik gelijk al dat ik minder moe was na een morgen gewerkt te hebben. Ook kan ik de muis van mijn pc beter bedienen door een afname van mijn spastische bewegingen in de rechterhand. De hoofdpijn, soms nog wel aanwezig, is tevens verminderd. 

Tijdens de behandelingen is de vraag ontstaan of het schrijven met de linkerhand verbeterd zou kunnen worden. En inderdaad, door opheffing van diverse blokkades in de nekwervelkolom en armen is de spanning in mijn  linkerhand ook verminderd.  Met als gevolg dat ik nu vrij ontspannen kan schrijven, waarbij de schrijfbeweging vloeiend is geworden.

In het afgelopen halfjaar hebben  Donya  en ik, met behulp van de door Donya gegeven  therapie,  veel  bereikt. Door op zoek te gaan naar de oorzaken van diverse problemen.  Door toepassing van de Regenesis zijn deze grotendeels  verdwenen. De door mij gevolgde therapie zou ik iedereen  kunnen aanbevelen. Met behulp van Regenesis kunnen problemen, waarvan ik dacht dat deze blijvend waren, structureel verdwijnen.

FS