Donya Martin

Mijn motto is: Lief je Leven, stem je Zelf!

 

Een gezond leven, vitaliteit, rust in je hoofd, je lijf en je leven?

Mensen begeleiden met een volledige aanpak van lichaam en geest, is wat ik het liefste doe! Met mijn praktijk Stem Jezelf help ik iedereen met klachten van allerlei aard.

 

Gezondheid heeft mij altijd gefascineerd. Aanvankelijk ben ik als logopedist paramedisch opgeleid en heb ik gewerkt op meerdere gebieden; van onderwijs gericht op slechthorendheid en autisme tot ouderenzorg met neurorevalidatie, somatiek en PG. Altijd heb ik gezocht naar een bredere begeleiding dan alleen het logopedische aspect. Ik miste de volledige aanpak, het totale plaatje. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om niet mijn volledige potentieel te kunnen leven, me steeds aan te passen. Dit heeft ertoe geleid dat ik meerdere opleidingen en cursussen heb gevolgd. Mijn interesse voor de holistische gezondheidszorg was gewekt!

 

Ik heb de opleiding tot Regenesis-natuurgeneeskundig therapeut gevolgd en sta ingeschreven bij het Regenesis behandelaars en therapeuten overzicht. Ik heb vele cursussen gevolgd op het gebied van kinesiologie. Via het gerenommeerde Instituut voor Eclectische Psychologie (IEP) heb ik mijn NLP Practitioner en Master certificaat behaald. Tevens ben ik gecertificeerd ReAttach therapeut en sta ik ingeschreven bij ReAttach Therapy Institute Foundation. Daarnaast heb ik mij geschoold in andere behandelwijzen zoals Psych-K en IET. Daarnaast ben ik gecertificeerd RGM Practitioner en docent Meditatie.

 

In de loop van de tijd ben ik al deze methodieken gaan combineren, zodat ik diepgaande en veelzijdige begeleiding op maat kan bieden. Met al de methodieken kan ik de therapie afstemmen, specifiek  gericht op de persoonlijke behoefte van ieder individu. Op deze wijze kan ik een volledige aanpak bieden en vanuit een brede holistische visie op verschillende niveaus jouw balans helpen herstellen.

 

Ik werk vol passie in mijn eigen praktijk en voel me in mijn element als complementair therapeut. Het zit in mijn aard om me te blijven scholen en optimaal te blijven ontwikkelen. Mijn behandelingen kunnen uitstekend worden gecombineerd met reguliere behandelingen.

 

Naast mijn werk hou erg veel van honden. We hebben een labrador Does en sinds kort ook een kruising labrador - Friese stabij Puck. Het is mij bedoeling om Puck ook in te gaan zetten als therapiehond. Ik ben benieuwd waar dit toe zal leiden.

 

Daarnaast heb ik een grote voorliefde voor jazz muziek. Ik heb de DJAM opleiding (school voor lichte muziek/jazz) in Amsterdam gevolgd en ik kan mijn passie voor muziek met heel veel plezier uitoefenen als semi-professioneel jazz-zangeres. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met beeldhouwen en schilderen.

 

Wil jij ook van je klachten af, rust en ruimte in je hoofd, je lijf en je leven? Ruimte om je volledige potentieel te leven?

Ik help je daar graag bij! 

                                                  Donya