Donya Martin

Art of Living

 

Een gezond leven, vanuit mijn hart, in verbinding met mijn diepste Zelf en van daaruit in mijn authentieke kracht staan, dat is voor mij de kunst van het leven.

Mensen begeleiden met een volledige aanpak van lichaam, geest en ziel, is wat ik het liefste doe. In mijn praktijk Stem Jezelf help ik iedereen met klachten van allerlei aard.

 

Gezondheid heeft mij altijd gefascineerd. Aanvankelijk ben ik paramedisch opgeleid en heb ik gewerkt op meerdere gebieden; van zorg gericht op slechthorendheid en autisme tot en met neurorevalidatie. Ik miste als paramedicus hierbij de volledige aanpak, het totale plaatje. Dit heeft ertoe geleid dat ik aanvullend vele opleidingen en cursussen heb gevolgd. Mijn interesse voor de holistische gezondheidszorg was gewekt!

 

Ik heb de UR-Academie gevolgd bij Monique Timmers en Evaly van Dijk en werk inmiddels voornamelijk met de energetische stoelen. Ik heb vele cursussen gevolgd op het gebied van kinesiologie. Via het gerenommeerde Instituut voor Eclectische Psychologie (IEP) heb ik mijn NLP Master certificaat behaald. Ook systemisch werk draagt bij ter ondersteuning. Daarnaast heb ik mij geschoold in vele energetische behandelmethodieken. Ook werk ik graag aanvullend met geuren zoals maria escences en de energetische essentie blends in de vorm van een persoonlijk parfum. 

Daarnaast ben ik gecertificeerd RGM Practitioner en docent Meditatie. 

 

Ik werk vol passie in mijn eigen praktijk. Het zit in mijn aard om me te blijven scholen en optimaal te blijven ontwikkelen. Ik wil me graag laven aan nieuwe kennis en ervaringen opzoeken die mijn expansie ondersteunen. Momenteel ben ik mij nog meer aan het bekwamen in het werken met de licht-codes van het enneagram vanuit de UR-Academie. Mijn behandelingen kunnen uitstekend worden gecombineerd met reguliere behandelingen. 

 

ART of LIVING.

Naast mijn werk heb ik een grote passie voor beeldhouwen. Het beeldhouwen heeft zich sinds ruim 10 jaren ontwikkeld tot een belangrijk deel van mijn leven en ik heb dit inmiddels geïntegreerd in mijn praktijk. Soms exposeer ik ook met mijn beelden. Zie www.beeldentaal.eu

Ik geloof dat kunst helend werkt!

 

We hebben een labrador Does en ook een kruising labrador - Friese stabij Puck. Zij komen altijd graag even kijken tijdens de workshops beeldhouwen in het buitenatelier. Regelmatig zijn de koekjes ineens op....

Daarnaast heb ik een grote voorliefde voor jazz muziek. Ik heb met veel plezier de DJAM opleiding (school voor lichte muziek/jazz) in Amsterdam gevolgd en ik kan mijn passie voor muziek met heel veel plezier uitoefenen als semi-professioneel jazz-zangeres.

 

Ik loop graag met je mee op jouw pad!

 

Hartegroet,

Donya