Groepstraining

Stem Jezelf biedt een breed scala aan groepstrainingen gericht op

stressreductie, 

persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

INDIVIDUELE TRAINING BINNEN EEN GROEP

 

Wil je als individu binnen de veiligheid van een kleine groep groeien naar meer, geïnspireerd worden en een stapje verdergaan, dan zijn er meerdere opties. Hierbij is er altijd ruimte voor persoonlijke verdieping binnen het groepsproces.

 

Misschien wil je meer rust in je leven? Meditatie is een eenvoudige techniek die veel positieve impact heeft op je leven. Je mind komt tot rust, je aandacht wordt alert en het lichaam ontspant. Binnen de meditatie-training van 8 bijeenkomsten volg je jouw eigen proces en is de meditatie het middel om naar jouw persoonlijke doel te groeien. Vandaar dat ik gekozen heb voor de term groei-meditatie.

 

Kies je liever voor een compacte workshop of retraite om weer in je kracht te komen door mentale oefeningen in combinatie met energetische technieken dan is de One Day Retreat Re-tune of de tweedaagse workshop Stem Je Zelf iets voor jou. 

 

Of kies je liever voor persoonlijke groei-retraite in combinatie met schilderen, wandelen en ontspanning dan is de inspirerende drie-daagse Retraite Lief Je Leven in Wolfheze iets voor jou!

 

Bestaat de behoefte om met een groep of team te groeien naar meer, geïnspireerd te worden en een stapje verder te gaan, dan is groepsgerichte training op maat een goede optie.

 

Speciaal voor mensen met NAH of voor healthy ageing is de training RGM, gericht op verbetering van de conditie van de hersenen. Een effectieve multi-sensorische oefenmethode op muziek om fysieke en mentale capaciteiten te verbeteren.

 

Individuele deelname aan elke groepstraining is toegankelijk voor iedereen.

 

Kijk hieronder voor alle mogelijkheden:

Mogelijke trainingen

groei-MEDITATIE

Moe of gespannen? Stress of niet lekker in je vel?

 

Meditatie is een eenvoudige techniek om louter te zijn, in het hier en nu. Meditatie in combinatie met persoonlijke groei, geeft deze training een extra dimensie.

 

RGM

Concentratie of geheugenproblemen? Moeite met de coördinatie en dubbeltaken? Restverschijnselen NAH?

 

RGM is een multi-sensorische training op muziek om mentale capaciteiten, zelfvertrouwen en energieniveau te verhogen. RGM zet je brein in beweging!

ONE DAY RETREAT

Op zoek naar balans, bewustwording, heling en persoonlijke groei?

Deze retraite is een verdieping in jeZelf, die kan leiden tot bewustwording, nieuwe perspectieven en verwachtingen van het leven.

WORKSHOP STEM JE ZELF

Wil je meer leren over het energetisch systeem en tegelijkertijd oude ballast opruimen?

Deze workshop biedt kennisverbreding over het energetische systeem, zelfreflectie en gerichte oefeningen in combinatie met energetische technieken.

LIEF JE LEVEN 

Ben je er aan toe om er eens even helemaal tussen uit te gaan?

Unieke driedaagse retraite om bewustwording en groei te ervaren binnen de veiligheid van een kleine groep. Genietend van de natuur en de rust. Met creatieve intermezzo's. In eenvoud en stilte.

 

TRAINING OP MAAT 

Als groep groeien naar meer, inspiratie en handvatten?

 

Stem Jezelf zet aan tot in beweging komen en zo tot 'blending, dynamiek en afstemming in klankkleur' te groeien, met ruimte voor talent, plezier en inspiratie.

Wil je meer weten over een training, of advies of dit bij jou past?