Groepstraining

Stem Jezelf biedt een breed scala aan groepstrainingen gericht op stressreductie en persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

INDIVIDUELE TRAINING IN EEN GROEP

Wil je als individu binnen de veiligheid van een kleine groep groeien naar meer, geïnspireerd worden en een stapje verdergaan, dan zijn er meerdere opties. Hierbij is er altijd ruimte voor persoonlijke verdieping binnen het groepsproces.

 

Binnen de meditatie-training van 8 bijeenkomsten volg je jouw eigen proces en is de meditatie het middel om naar jouw doel te groeien. Vandaar dat ik gekozen heb voor de term groei-meditatie. 

 

Kies je liever voor een compacte workshop of retraite om weer in je kracht te komen door mentale oefeningen in combinatie met energetische technieken dan is de One Day Retreat Re-tune of de tweedaagse workshop Stem Je Zelf iets voor jou. 

 

Of kies je liever voor persoonlijke groei-retraite in combinatie met schilderen, wandelen en ontspanning dan is de inspirerende drie-daagse Retreat Lief Je Leven in Wolfheze iets voor jou!

 

Speciaal voor mensen met NAH of voor healthy ageing is de training RGM, gericht op verbetering van de conditie van de hersenen. Een effectieve multi-sensorische oefenmethode op muziek om fysieke en mentale capaciteiten te verbeteren.

Individuele deelname is voor iedere groepstraining toegankelijk voor iedereen.


Meditatie

Moe of gespannen? Slaapproblemen, stress of niet lekker in je vel? Ons drukke bestaan vraagt veel van ons.

 

Meditatie is een eenvoudige techniek om louter te zijn, in het hier en nu. Meditatie leren is niet moeilijk en heeft veel positieve invloed op je leven.

 

Wil je in contact met jezelf zijn, stabiliteit en zelfvertrouwen vinden. Leer dan mediteren. Dat is het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven.

 

Lees meer....... 


RGM

Concentratie of geheugenproblemen? Moeite met de coördinatie en dubbeltaken?

 

Zoek je een leuke manier om op muziek mentale capaciteiten, zelfvertrouwen en/of energieniveau te verhogen? 

Dan is RGM, de Ronnie Gardiner Methode, iets voor jou.

RGM zet je brein in beweging!

 

Zowel inzetbaar voor healthy ageing als voor het verminderen van restverschijnselen na NAH

 

Lees meer........Workshop Stem Je zelf

Loop je achter jezelf aan? Blijf je steeds tegen dezelfde dingen aanlopen? Tijd om oude ballast op te ruimen? 

 

Dan is de tweedaagse workshop STEM JE ZELF iets voor jou. Deze workshop helpt je hoe je weer in je eigen kracht kunt komen. Hoe je mentale oefeningen in combinatie met energetische technieken kunt inzetten als hulpmiddel voor bewustwording en persoonlijke groei. Ook de URIM-code stoel wordt ingezet voor optimale balans.

In tune met je ware Zelf.

 

Voor iedereen toegankelijk.

 

Lees meer........


One Day Retreat

Op zoek naar balans, bewustwording, heling en persoonlijke groei?

 

 

Dan is de retraite Re-tune iets voor jou!

Deze retraite is een verdieping in jeZelf, die kan leiden tot bewustwording, nieuwe perspectieven en verwachtingen van het leven. Een dag voor 're-tuning' om weer in contact te komen met jeZelf. Het is een transformerende reis, rechtstreeks naar de kern, met veel triggers en thema's om in tune te komen op ziels-niveau. 

 

Voor iedereen toegankelijk.

 

Lees meer.....LIEF JE LEVEN 

Ben je er aan toe om er eens even helemaal tussen uit te gaan? Ben je al die stress zat en heb je ruimte voor jezelf nodig? Dan is deze inspirerende Retreat iets voor jou!

 

Unieke LIEF JE LEVEN - driedaagse retraite om bewustwording en groei te ervaren binnen de veiligheid van een kleine groep. Genietend van de natuur en de rust. In eenvoud en stilte.

 

 NU € 395,-

 

Voor iedereen toegankelijk.

 

Lees meer.....