Ziels-atelier

 

Het atelier voor levenskunst

 

Ik geloof dat het de kunst van het leven is om vanuit volledige vrijheid en vanuit jouw essentie te leven en te creëren.

En dat wanneer we werkelijk vanuit onze eigen natuur leven en creëren,

we volledig in contact met onszelf en het leven zijn.

 

Met mijn workshops en cursussen nodig ik je uit je eigen natuur te ontdekken en te leven. 

 

Kijk hieronder voor alle mogelijkheden:

 

Mogelijke trainingen

Kristalhelder

Zicht op het onzichtbare

  

Een kennismaking met nieuwetijdse healingmethoden; de energetische stoelen en escentie parfums, die een impulsverandering teweeg brengen, terug in de richting van jouw 'blauwdruk'.

zielezicht

Art of Living

  

Inspirerende workshop die je helpt herinneren. Op zoek naar jouw fundamentele zielsverlangen, met al zijn uitdagingen. Je zielsbestemming en een systemische ziels-opstelling brengen inzicht. De persoonlijke activatie op zielsniveau brengt een shift en zet je weer op het pad van je ziel.

 

CURSUS INTUÏTIEF BEELDHOUWEN

Art of Living

  

Inspirerende cursus waarbij je steeds weer uitgenodigd wordt om te beeldhouwen vanuit jouw binnenwereld. Intuïtie en creativiteit worden optimaal ingezet. Vanuit vrijheid en speelsheid ontstaat jouw vorm.

Soul - Sculpting

Ontdek de kunstenaar in jezelf

  

In deze workshop word je uitgenodigd het avontuur aan te gaan met je steen. 'The stone shows, what your soul knows'. Een transformerende reis met een kunstwerk als bekroning.

RGM

Weinig energie door burn-out, depressie of ziekte?

Concentratie of geheugenproblemen?

Moeite met de coördinatie en dubbeltaken? 

 

RGM is een multi-sensorische training op muziek om mentale capaciteiten, zelfvertrouwen en energieniveau te verhogen. RGM zet je brein in beweging en bevordert je vitaliteit! Leuk om te doen en zeer effectief.

Wil je meer weten over een training, of advies hierover?