Groepstraining

Stem Jezelf biedt verschillende groepstrainingen gericht op

stressreductie, 

persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

INDIVIDUELE TRAINING BINNEN EEN GROEP

 

Wil je als individu binnen de veiligheid van een kleine groep groeien naar meer, geïnspireerd worden en een stapje verdergaan, dan zijn er meerdere opties. Hierbij is er altijd ruimte voor persoonlijke verdieping binnen het groepsproces.

 

Living Light is een unieke training van 4 ochtenden waarbij de energetische stoelen worden ingezet ten behoeve van jouw persoonlijke groei. Chakra’s worden opgeschoond, zielsconflicten aangepakt en karma uit familielijnen en vorige levens opgeruimd.

 

Of kies je liever voor een avontuur op zoek naar de kunstenaar in jezelf, dan is de creatieve en inspirerende workshop Soul-Sculpting iets voor jou!

 

Speciaal voor mensen met restverschijnselen na ziekte, operatie of NAH of voor healthy ageing is de training RGM, gericht op verbetering van de conditie van de hersenen. Een effectieve multi-sensorische oefenmethode op muziek om fysieke en mentale capaciteiten te verbeteren.

 

Bestaat de behoefte om met een groep of team te groeien naar meer, geïnspireerd te worden en een stapje verder te gaan, dan is groepsgerichte training op maat een goede optie.

 

Individuele deelname aan elke groepstraining is toegankelijk voor iedereen.

 

Kijk hieronder voor alle mogelijkheden:

Mogelijke trainingen

Living Light

Voelt het leven zwaar?

 

Een unieke training van 4 ochtenden waarbij we werken met het 'Levend Licht' van de energetische stoelen. Deze worden ingezet ten behoeve van jouw persoonlijke groei. Chakra’s worden opgeschoond, zielsconflicten aangepakt en karma uit familielijnen en vorige levens opgeruimd. Zodat jij Lichter kunt Leven, vanuit jouw Licht.

 

WORKSHOP BEELDHOUWEN

SOUL - SCULPTING

'Een met je steen' - Ontdek de kunstenaar in jezelf

  

In deze workshop word je uitgenodigd het avontuur aan te gaan met je steen. Een transformerende reis met een kunstwerk als bekroning.

RGM

Concentratie of geheugenproblemen? Moeite met de coördinatie en dubbeltaken? 

 

RGM is een multi-sensorische training op muziek om mentale capaciteiten, zelfvertrouwen en energieniveau te verhogen. RGM zet je brein in beweging!

TRAINING OP MAAT 

Als groep groeien naar meer, inspiratie en handvatten?

 'Opmaat' naar meer?

 

Stem Jezelf zet aan tot in beweging komen en zo tot 'blending, dynamiek en afstemming in klankkleur' te groeien, met ruimte voor talent, plezier en inspiratie.

Wil je meer weten over een training, of advies hierover?