Groepstraining

Stem JeZelf biedt verschillende groepstrainingen gericht op stressreductie, persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

Wil je als individu binnen de veiligheid van een kleine groep groeien naar meer, geïnspireerd worden en een stapje verdergaan, dan zijn er meerdere opties. Hierbij is er altijd ruimte voor persoonlijke verdieping binnen het groepsproces.

 

Kristalhelder is een speelse workshop waarin je gaat ervaren hoe jouw systeem op kristallen reageert. Heel bijzonder hoe sterk de trilling van kristallen, energetische stoelen en escentie parfums voelbaar is. 

 

Feminine Source Connection is een prachtige workshop waarin je weer verbinding maakt met jouw 'vergeten' binnenwereld van vrouwelijke bronkracht. Je gaat naar huis met je eigen schilderwerk.

 

Of kies je liever voor een avontuur op zoek naar de kunstenaar in jezelf, dan is de creatieve en inspirerende workshop Soul-Sculpting iets voor jou.

 

Living Light is een unieke training in een kleine groep van 4 ochtenden waarbij de energetische stoelen worden ingezet als krachtplek ten behoeve van jouw persoonlijke groei. Geschikt voor jou als je voelt dat je lichter in het leven mag staan, vrij van oude ballast. Als uitnodiging op de brug van 3D naar 5D.

 

Speciaal voor mensen met restverschijnselen na ziekte, operatie, NAH, of voor healthy ageing is de training RGM, gericht op verbetering van de conditie van de hersenen. Een effectieve multi-sensorische oefenmethode op muziek om fysieke en mentale capaciteiten te verbeteren.

 

Bestaat de wens om met een groep of team in beweging te komen, als opmaat naar een nieuwe blend? In verbinding met elkaar binnen gemeenschappelijke streven vanuit ieders individuele potentieel. Dan is de training op maat een goede optie.

 

Deelname aan elke groepstraining is toegankelijk voor iedereen die zich wil openstellen voor groei en ontwikkeling.

 

Kijk hieronder voor alle mogelijkheden:

Mogelijke trainingen

Kristalhelder

Zicht op het onzichtbare

  

Een kennismaking met nieuwetijdse healingmethoden, de energetische stoelen en escentie parfums, die een impulsverandering teweeg brengen, terug in de richting van jouw 'blauwdruk'.

FEMININE SOURCE CONNECTION

Activeer de vrouwelijke bronkracht in jou

  

Een workshop waarin je weer connectie maakt met jouw 'verborgen' vrouwelijke energie en jouw binnenwereld weer in beweging brengt.

Waar de vrouwenlijn gezien en geheeld mag worden.

Waar we onze vrouwelijke bronkracht aanraken, ruimte geven en her-opladen.

 

 

Soul - Sculpting

Ontdek de kunstenaar in jezelf

  

In deze workshop word je uitgenodigd het avontuur aan te gaan met je steen. 'The stone shows, what your soul knows'. Een transformerende reis met een kunstwerk als bekroning.

Living Light

Voelt het leven zwaar?

 

Een unieke training van 4 ochtenden waarbij we werken met het 'Levend Licht' van de energetische stoelen. Deze worden ingezet ten behoeve van jouw persoonlijke groei. Chakra’s worden opgeschoond, zielsconflicten aangepakt en karma uit familielijnen en vorige levens opgeruimd. Zodat jij Lichter kunt Leven, vanuit jouw Licht.

 

RGM

Concentratie of geheugenproblemen?

Moeite met de coördinatie en dubbeltaken? 

 

RGM is een multi-sensorische training op muziek om mentale capaciteiten, zelfvertrouwen en energieniveau te verhogen. RGM zet je brein in beweging! Leuk om te doen en zeer effectief.

Wil je meer weten over een training, of advies hierover?