Groepstraining

Stem Jezelf biedt verschillende groepstrainingen gericht op

stressreductie, 

persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

INDIVIDUELE TRAINING BINNEN EEN GROEP

 

Wil je als individu binnen de veiligheid van een kleine groep groeien naar meer, geïnspireerd worden en een stapje verdergaan, dan zijn er meerdere opties. Hierbij is er altijd ruimte voor persoonlijke verdieping binnen het groepsproces.

 

Misschien wil je meer rust of focus in je leven? Meditatie is een eenvoudige techniek die veel positieve impact heeft op je leven. Je mind komt tot rust, je aandacht wordt alert en het lichaam ontspant. De Groei-meditatie is een unieke verdieping waarbij gerichte energetische en mentale oefeningen geïntegreerd worden in de meditatie. Hierdoor wordt direct de verbinding gelegd met het neutraliseren van belemmerende overtuigingen, onzekerheden en andere ballast op diep niveau.

 

Of kies je liever voor een avontuur op zoek naar de kunstenaar in jezelf en Art of Living dan is de creatieve en inspirerende workshop één met je steen iets voor jou!

 

Speciaal voor mensen met restverschijnselen na ziekte, operatie of NAH of voor healthy ageing is de training RGM, gericht op verbetering van de conditie van de hersenen. Een effectieve multi-sensorische oefenmethode op muziek om fysieke en mentale capaciteiten te verbeteren.

 

Bestaat de behoefte om met een groep of team te groeien naar meer, geïnspireerd te worden en een stapje verder te gaan, dan is groepsgerichte training op maat een goede optie.

 

Individuele deelname aan elke groepstraining is toegankelijk voor iedereen.

 

Kijk hieronder voor alle mogelijkheden:

Mogelijke trainingen

groei-MEDITATIE

Moe of gespannen? Stress of niet lekker in je vel?

 

Meditatie is een eenvoudige techniek om louter te zijn, in het hier en nu. Meditatie in combinatie met persoonlijke groei, geeft deze training een extra dimensie.

 

CREATIEVE WORKSHOP

'EEN MET JE STEEN'

Ontdek de kunstenaar in jezelf

 

 

In deze workshop word je uitgenodigd het avontuur aan te gaan met je steen. Een transformerende reis met een kunstwerk als bekroning.

RGM

Concentratie of geheugenproblemen? Moeite met de coördinatie en dubbeltaken? 

 

RGM is een multi-sensorische training op muziek om mentale capaciteiten, zelfvertrouwen en energieniveau te verhogen. RGM zet je brein in beweging!

TRAINING OP MAAT 

Als groep groeien naar meer, inspiratie en handvatten?

 

Stem Jezelf zet aan tot in beweging komen en zo tot 'blending, dynamiek en afstemming in klankkleur' te groeien, met ruimte voor talent, plezier en inspiratie.

Wil je meer weten over een training, of advies of dit bij jou past?