Integrated Energy Therapy®

Integrated Energy Therapy® of IET® is een nieuwe generatie, kracht energie therapie. Het is een systeem waarbij 'the issues out of your tissues' gehaald worden.

Het is ontwikkeld in De Center of Being, door Stevan J. Thayer. De IET gebruikt de violette engelen energie straal om direct te werken met de 12 strengen van ons spirituele DNA. 

 

Deze interventies zetten een procedure in gang voor een ingrijpende en krachtige behandeling van energieblokkades in het cellulair geheugen van het lichaam. Hierbij werk ik met een integratiekanaal om het celgeheugen van het lichaam in balans te brengen. Dit ondersteunt het zelfhelende proces. Door het cellulair geheugen te activeren, ruimten we blokkades op. Door vervolgens integratiepunten te activeren ontstaat een nieuw evenwicht. Ik werk hierbij op alle lagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

 

Het is een hele zachte manier om het energiesysteem weer te openen door onderdrukte gevoelens van het cellulair geheugen te integreren en de energieblokkades die hiermee verbonden zijn, op te ruimen. De onderdrukte lading lost op en er ontstaat een nieuwe evenwicht. 

 

Mogelijke oorzaken van energieblokkades zijn: fysieke trauma's, operaties, ziektes, uitputting, ondervoeding, emotionele crisissen, onderdrukte gevoelens, stress, angst, beperkende gedachten en karma. 

 

Wil jij van je oude pijn af?