workshop LevensKunst

Stappen zetten richting jouw eigen unieke 'signature' met Heilige Geometrie!

In de workshop Levens-Kunst werken we in een kleine groep naar innerlijke 'herorganisatie' van ons multidimensionale Zelf. Er is veel aan het veranderen, zowel intern als collectief. Er worden bijzondere bewegingen van ons gevraagd om in de vernieuwing van deze tijd te kunnen meegaan. Diepere lagen van ons potentieel mogen openen. In deze workshop gaan we stappen zetten om de 'organisatie' van het lichaam te ondersteunen in de transitie naar het nieuwe.

We werken met verschillende hoog intelligente energetische Licht-velden. De Heilige Geometrie zal bijdragen om door blokkades heen te bewegen en onnodige lagen, patronen, emoties en gedachten af te werpen. Er komt een nieuwe innerlijke communicatie op gang tussen alle facetten van jouw multidimensionale bewustzijn, waar vanuit nieuw kwaliteiten en inzichten zullen ontstaan.

 

Hiervoor maken we gebruik van de Heilige Geometrie van Sacred Sense, de diepe helende werking van de Astronomische Geneeskunst, de Urim-code stoel,  en dit ondersteunen we met 6th sense-geuren, unieke escentie geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. Jouw authentieke 'moedertaal' wordt weer hersteld en geactiveerd.

 

Wat kun je verwachten:

  • Sacred Sense. De Heilige Geometrie van de Sacred Signs zet direct jouw systeem ‘aan’ om door blokkades heen te bewegen en te helen. Het helpt onnodige patronen, emoties en gedachten los te laten.
  • Met de zeer hoge Levend Licht-frequenties van de Urim-code stoel en bijbehorende speciale codes worden geblokkeerde Chakra’s en verbinding met de Dimensie geactiveerd.
  • 'Inslagen' die tot een innerlijk conflict hebben geleid, worden geheeld met specifieke codes gericht op ziels-conflicten.
  • Emotionele belasting die zich heeft vastgezet op organen of andere fysieke aspecten wordt geharmoniseerd met specifieke orgaancodes.
  • Ondersteuning met de unieke trilling van verschillende Escentie Parfums.
  • Aanvullend systemisch werk met tafelopstellingen.

De Levende Heilige Geometrie is tijdens deze workshop de onderliggende Lichtkracht om te helen. Heilige geometrie is zowel de grootste als de kleinste bouwsteen van het universum. Alles is geometrie. Getal-Licht-Symbool-codes zijn patronen die opgebouwd zijn uit frequenties van Licht en geluid zoals Lichtlijnen en creëren zo ontelbare geometrische patronen. Deze patronen kunnen je helpen je lichaam te ‘upgraden’. De juiste codes kunnen ‘organiserende’ programma’s van ieder mens activeren. Hierdoor worden zogenaamde schaduwplekken verwijderd en zal je intuïtie en cellulaire transformatie versterken. Je kunt het zien als downloads die delen van sluimerende potenties van ons DNA activeren. Zo kunnen we steeds meer verbinden met onze volle potentieel en verder evolueren tot multidimensionale wezens.

 

Ieder loopt zijn eigen persoonlijke pad binnen de groep en krijgt op het juiste moment het juiste onderdeel aangereikt voor transformatie. Een persoonlijk groeiproces dat een diepe transformatie teweeg brengt, terug in de richting van jouw 'blauwdruk'.

 

Het is nu de tijd te herinneren wie jij werkelijk bent. Je volle potentieel te ont-dekken en te leven. Een Nieuwetijds Kosmisch geschenk aan jezelf.

WERKWIJZE

Programma:

 

De workshop bestaat uit 4 bijeenkomsten van 10.00-12.30 uur op woensdagochtend.

Data: zie agenda

Tijdens de eerste bijeenkomst worden de volgende data in overleg afgesproken.

 

Locatie: Wolfheze Praktijk Stem Jezelf

 

De workshop is toegankelijk voor iedereen. We werken in kleine groepen van maximaal 4/5 personen.

 

Aanmelden: Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Je ontvangt dan een betaalverzoek.

Let op: jouw aanmelding is pas definitief na betaling.