Ik geloof dat het de kunst van het leven is om vanuit volledige vrijheid en vanuit jouw essentie te leven en te creëren.

En dat wanneer we werkelijk vanuit onze eigen natuur leven en creëren, we volledig in contact met onszelf en het leven zijn.

 

In de workshop Levens-Kunst gaan we in een kleine groep het avontuur aan met wie we werkelijk zijn. Op ontdekkingsreis naar je  binnenwereld om in-zicht te krijgen op onze essentie. We gaan stappen zetten om meer in verbinding te komen met onze oer-intuïtie. En de balans activeren in ons systeem tot op zielsniveau. Hiervoor maken we gebruik van de diepe helende werking van de Astronomische Geneeskunst, de energetische stoelen en dit ondersteunen we met 6th sense-geuren, unieke escentie geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. Jouw innerlijke 'moedertaal' wordt weer hersteld en geactiveerd waardoor de communicatie tussen je cellen en bewustzijn verbetert.

 

Wat kun je verwachten:

  • Met de zeer hoge Levend Licht-frequenties van de Urim-code stoel en bijbehorende speciale codes worden geblokkeerde chakra’s en bijbehorende dimensie opgeschoond van oude belastende programmeringen en herinneringen. 
  • Tot op zielsniveau worden inslagen die tot een innerlijk conflict hebben geleid, aangekeken en losgelaten met specifieke codes gericht op ziels-conflicten.
  • Emotionele belasting die zich heeft vastgezet op organen of andere fysieke aspecten wordt aangeraakt en geheeld met specifieke orgaancodes.

Iedereen heeft zijn eigen individuele aardse persoonlijkheid en ook zijn specifieke ziels-energie, jouw Hogere Zelf. Daarom wordt jouw individuele aspect wat prioriteit heeft, uitgetest via kinesiologie. Ieder loopt dus zijn eigen persoonlijke pad en krijgt op het juiste moment het juiste onderdeel aangereikt voor transformatie. Een persoonlijk groeiproces dat een impulsverandering teweeg brengt, terug in de richting van jouw 'blauwdruk'.

 

Iedere ziel zoekt zijn weg naar een volledig bewustzijn, om vanuit volledige vrijheid vanuit jouw essentie in het leven te staan.

Het is nu de tijd te herinneren wie jij werkelijk bent. Een Nieuwetijds Kosmisch geschenk aan jezelf.

WERKWIJZE

Programma:

 

De workshop bestaat uit 4 bijeenkomsten van 10.00-12.30 uur op woensdagochtend.

Data: zie agenda

Tijdens de eerste bijeenkomst worden de volgende data in overleg afgesproken.

 

Locatie: Wolfheze Praktijk Stem Jezelf

 

De workshop is toegankelijk voor iedereen. We werken in kleine groepen van maximaal 4/5 personen.

 

Aanmelden: Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Je ontvangt dan een betaalverzoek.

Let op: jouw aanmelding is pas definitief na betaling.