Trance Healing

Trance Healing is een diepere vorm van healing in afstemming op de spirits.

Vanuit jouw hulpvraag of klacht maken we verbinding met de onderliggende oorzaak en laten we ons leiden door gidsen en engelen. De boodschappen die we uit de Lichtwereld krijgen zijn liefdevol en opbeurend, altijd positief gericht op jouw persoonlijke groei. Naast de boodschappen komen we ook vaak blokkades tegen uit dit leven, of zelfs uit vorige levens die je belemmeren op jouw levenspad. Deze oude her-inneringen hebben nog altijd impact op je huidige leven, omdat ze op onderbewust niveau een onderstroom creëren van waaruit jij je leven leeft, je keuzes maakt, je ervaringen beleeft. Onder mijn begeleiding en door de interactie word je je bewust van je blokkade en krijg je inzicht in diepgewortelde ervaringen en overtuigingen. Hierdoor kunnen de emoties, toen opgedaan, vrijkomen en losgelaten worden. Dit geeft ruimte voor transformatie, zodat je lichter en met nieuw perspectief door het leven kunt gaan.

Aanvullend op de trance Healing werk ik altijd met de energetische stoelen om ook vanuit deze hoge frequenties het helingsproces te verdiepen en te versterken.

 

Trance Healing kan worden toegepast bij elke ziekte, bij alle pijnklachten en ook bij emotionele blokkades die stress, burn-out en depressies veroorzaken. Het is een zeer effectieve methode. Je kunt alles vragen aan de spirits, ze willen heel graag met ons samenwerken. Uiteraard wil dat niet zeggen dat we op alle vragen direct antwoord krijgen. Alles komt op zijn tijd, die tijd kunnen we niet beïnvloeden. Je krijgt aangeboden wat je aankan en wat je op dat moment nodig hebt. 

 

Voor een consult is het niet nodig om spiritueel te zijn, het enige belangrijke is je hart open te stellen voor de informatie die je mag ontvangen. Een healing is een impulsverandering in het Nu, terug in de richting van je originele ‘blauwdruk’. Met een healing verander je de richting waarin je ging. Zelfs met een minieme koerswijziging kom je na verloop van tijd, heel ergens anders uit, dan wanneer je gewoon rechtdoor was blijven gaan.

 

Wil jij diepgewortelde, onbegrepen ballast loslaten?