Behandeling

 

 • Worstel jij met chronische klachten?
 • Draai je in je hoofd overuren met gepieker?
 • Loop je vast in oude patronen?
 • Heb je moeite om los te laten?
 • Heb je het gevoel niet bij de kern te kunnen komen?
 • Ben je moe, futloos, angstig?
 • Maak je jezelf klein en onzichtbaar?
 • Heb je het gevoel dat je niet voluit durft te leven?

 

Wist je dat jouw lichaam alle wijsheid in zich draagt om weer gezond en vitaal te zijn?

Ik ondersteun en faciliteer jouw proces naar een gezond en vitaal leven. Samen lopen we jouw unieke route naar vitaliteit. Hoe we dat doen, lees je hieronder.

inhoud behandeling

We starten met een intake-gesprek (gratis). Dit kan telefonisch zijn of in de praktijk, afgestemd op jouw voorkeur.

Voorafgaand aan de behandeling krijg je een vragenlijst, zodat we tijdens de behandeling gericht aan de slag kunnen. Ook de behandelovereenkomst krijg je vooraf toegestuurd, zodat je deze rustig kunt lezen. 

 

Jouw verhaal is mijn vertrekpunt. In mijn werkwijze ga ik uit van de "eigen-wijsheid" van jouw lichaam waar alle informatie opgeslagen is. Waar de blokkades liggen. Waar je de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt. Waar je verstrikt bent geraakt in het leven, in gedachten en gevoelens en wellicht klachten hebt ontwikkeld.

Naar aanleiding van jouw klacht gaan we uittesten welke behandelmethode op dat moment passend is. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van een combinatie van verschillende diepgaande energetische behandeltechnieken. Al deze methodieken zijn uitermate geschikt om op verschillende niveaus tot vitaliteit te komen. 

 

Het traject en de keuze van welke technieken wordt volledig op jouw behoefte afgestemd en vormt jouw persoonlijke route naar vitaliteit. Hiervoor maak ik gebruik van kinesiologie, waarbij via de spiertest of biotensor contact wordt gemaakt met jouw onderbewuste. Dit is een uitstekende manier om tot een goede analyse van jouw vitale gezondheidstoestand te komen. Ik 'praat' als het ware met jouw lichaam, dat de meest optimale route aangeeft om weer tot herstel en balans te kunnen komen. Een soort innerlijke GPS naar jouw vitaliteit.

 

Stappen kunnen zijn:

 • Regenesis Healing: Hierbij raak ik verschillende punten aan op het lichaam om blokkades op te ruimen en de energetische balans tot op cel- en DNA-niveau te herstellen. Hierbij kun je denken aan het uitlijnen van de ruggenwervel, hoofd, endocriene systeem, emotionele (trauma) systeem, lymfesysteem, hart en bloedvaten, organen, zenuwbanen, gewrichten etc.
 • Urim-code en Bron-code stoel, een nieuwe-tijds methode; astronomische geneeskunst waarbij de nieuwste frequentie-technieken toegepast worden. Deze stoelen werken als een soort krachtplek en hebben een lichtcode die je systeem helpt te 'resetten'.
 • Psych-K® om belemmerende overtuigingen te transformeren naar ondersteunende overtuigingen. 
 • NLP om mentale processen in beeld te brengen.
 • Fonoforese om met klank en trilling van stemvorken de natuurlijke gezonde stroming op celniveau te activeren.
 • ReAttach® om de prikkelverwerking (sensorische integratie) tot rust te brengen of een overvol hoofd te reguleren.
 • Access Bars® door punten op het hoofd vast te houden ter ontspanning.
 • IET®, Integrated Energy Therapy om het energetisch celgeheugen in evenwicht te brengen.

 

Door al deze vormen van behandeltechnieken te combineren, afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft, wordt de balans duurzaam hersteld en het brengt je weer in connectie met jouw innerlijke basis.

 

Stress, ongemak, pijnklachten verdwijnen. Door met jouw lichaam te 'praten', ontstaat vanzelf de route die het mooist aansluit op de verandering die je wilt bereiken. De sessies laten je ervaren dat er verandering mogelijk is, zonder dat je door (emotionele of fysieke) pijnen heen hoeft. En je lichaam herstelt van binnen uit doordat we samenwerken op cel- en DNA-niveau. 

 

Jouw route naar een gezond, vitaal en authentiek leven!

   

De behandeling bestaat uit een kortdurend traject met effectieve één op één consulten van gemiddeld 1,5 uur. Na afloop van de sessie bespreken we of een vervolgafspraak wenselijk is. Tussen de behandelingen door blijft onderling contact gehandhaafd zodat het proces goed gevolgd kan worden.

 

Wil je meer weten over de methodieken die ik inzet, kijk dan hieronder:

Methodieken

REGENESIS-HEALING

Werkt diep in op ons zelf-genezend vermogen

 

Regenesis beïnvloedt het lichaam op diep cel- en DNA-niveau met zeer bijzondere resultaten.

 

energetische STOELen

Astronomische geneeskunst, een unieke nieuwe methode van NU!

De Urim-Code en de Bron-code zijn energetisch werkende stoelen met een matrix van 'Levend Licht' die harmoniseren en vitaliseren.

 

PSYCH-K®

Verander je overtuigingen en je leven verandert

 

Saboteer je jezelf met een innerlijk stemmetje? Voor 95% word je leven aangestuurd door overtuigingen op onderbewust niveau.

 

NLP

Probleemoplossend en effectief

 

Geeft inzicht in hoe en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Om obstakels of oude patronen uit het verleden op te lossen.

 

 

FONOFORESE

Klank en trilling voor activatie natuurlijke stroming

 

Bij last van stress of specifieke klachten biedt deze subtiele therapievorm ontspanning en stimuleert het zelfhelende vermogen. Door klank en trilling wordt tot op celniveau de harmonie hersteld tussen lichaam, geest en ziel. 

Een zachte doch krachtige innerlijke massage.

REATTACH

Als praten niet helpt

 

Speciaal voor psychische of emotionele klachten? Wil je jouw trauma's of problemen verwerken? Een vol hoofd, geen overzicht meer?

 

Access bars®

Voor ontspanning, energie, rust en ruimte

 

Bij last van stress, onrust, een vol hoofd, slaapproblemen biedt deze methode je de kans om alles los te laten op allerlei aspecten van je leven.

 

IET®

Healing without feeling

 

Een eenvoudige en zachte manier om onderdrukte onbewuste gevoelens van het cellulair geheugen te integreren en energieblokkades op te ruimen.

 

Wil je meer weten over de methodieken, of advies of dit voor jouw klachten kan helpen?