Behandeling

Wanneer je kiest voor behandeling bij Stem Jezelf heb je de eerste stap gezet naar gezondheid en vitaliteit. 

Je kunt terecht met fysieke klachten, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, rugklachten, hoge bloeddruk of allergie en ook wanneer je klachten meer gericht zijn op psychische of emotionele aspecten, zoals faalangst, depressie, onrust of belemmerende patronen.

Mijn behandeling is altijd afgestemd op jou. Op jouw behoeften, op jouw lijf, op jouw proces, op jouw route naar vitaliteit.

 

De behandeling is geënt op 3 pijlers:

Energetische behandeling

Met verschillende energetische methodieken werk ik diep tot op cel- en DNA niveau. Regenesis-healing, Psych-K, ReAttach, IET, Access Bars bieden zeer bijzondere resultaten. Hierdoor worden onderdrukte en onbewuste gevoelens uit het cellulair geheugen geïntegreerd en energieblokkades opgeruimd. De heling ontstaat hierdoor van binnen uit.

 

Astronomische geneeskunst

Een unieke Nieuwetijds-methode. De Urim-code en Bron-codestoel zijn energetische werkende stoelen die een krachtplek vormen, gebaseerd op intelligent werkende frequenties. Deze matrix van licht 'scant' als het ware het lichaam en 'repareert' daar waar nodig. Omdat we nu eenmaal informatie uit familielijnen of vorige levens met ons meedragen, liggen de oorzaken van klachten vaak op diep zielsniveau. Oude patronen houden ons gevangen in een vicieuze cirkel. Deze manier van werken werkt door tot de allereerste oorzaak en brengt je weer terug in je eigen energie, jouw blauwdruk.

 

Bewustwording

Door NLP interventies te integreren, verkrijg je inzicht waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Obstakels en oude patronen kunnen losgelaten worden wanneer je je er bewust van wordt. Psych-K helpt diepe kernovertuigingen om te buigen naar ondersteunende overtuigingen tot op onderbewust niveau.

Door af te stemmen op jouw innerlijk weten, ontdek je de kracht achter de klacht!

 

Route naar vitaliteit

 

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van verschillende diepgaande behandeltechnieken. Al deze methodieken zijn uitermate geschikt om op verschillende niveaus tot vitaliteit te komen. Het traject en de keuze van de technieken wordt volledig op jouw behoefte afgestemd en vormt jouw route naar vitaliteit. Hierbij maak ik gebruik van kinesiologie, waarbij via de spiertest of biotensor contact wordt gemaakt met jouw onderbewuste. Dit is een uitstekende manier om tot een goede analyse van jouw vitale gezondheidstoestand te komen. Dit betreft verschillende aspecten: structuur, chemie, emotioneel/mentaal en elektromagnetisch. Ik 'praat' als het ware met jouw lichaam, dat de meest optimale route aangeeft om weer tot herstel en balans te kunnen komen. Hierin ben jij als persoon via je onderbewuste sturend en werk ik altijd volgend.

Vervolgens pas ik de gewenste interventie toe. Dit kan zijn door middel van Regenesis Healing. Hierbij raak ik verschillende punten aan op het lichaam om blokkades op te heffen en de energetische balans tot op cel- en DNA-niveau te herstellen. Of zet ik de Access Bars® in door punten op het hoofd vast te houden ter ontspanning. Of ik werk met NLP om mentale processen in beeld te brengen. Ook kan het zijn dat we via Psych-K® belemmerende overtuigingen transformeren naar ondersteunende overtuigingen. Of dat we op de prikkelverwerking (sensorische integratie) werken middels ReAttach om traumatische ervaringen of een overvol hoofd te reguleren. Ook werk ik met IET®, Integrated Energy Therapy om het energetisch celgeheugen in evenwicht te brengen. En gebruik ik de Urim-code en Bron-code stoel, een nieuwe-tijds methode; astronomische geneeskunst waarbij de nieuwste frequentie-technieken toegepast worden. Deze stoelen werken als een soort krachtplek en hebben een lichtcode die je systeem helpt te 'resetten'.

 

Door al deze vormen van interventies te kunnen combineren, afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft, wordt de balans diepgaand en blijvend hersteld op bewust en onderbewust niveau. Hierbij werk ik op alle niveaus, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 

 

Stress, ongemak, pijnklachten verdwijnen. Door met jouw lichaam te 'praten', ontstaat vanzelf de route die het mooist aansluit op de verandering die je wilt bereiken. De sessies laten je ervaren dat er verandering mogelijk is, zonder dat je door (emotionele of fysieke) pijnen heen hoeft. En je lichaam herstelt van binnen uit doordat we samenwerken op cel- en DNA-niveau. 

 

Jouw route naar een gezond en vitaal leven!

 

De behandeling bestaat uit een kortdurend traject met effectieve één op één consulten van gemiddeld 1,5 uur. Na de eerste behandeling beslis je of je verder wilt en maken we de vervolgafspraken. Meestal boek je binnen 3 tot 5 sessies al de gewenste resultaten. Met behulp van deze sessies help ik je om jouw eigen leven de sturing te geven die je wenst.

 

Wil je jouw klachten op een holistische manier aanpakken, maak dan een afspraak. Weet je niet zeker of het bij je past, dan geef ik je graag persoonlijk advies.

 

Zie ik je binnenkort? 

Wil je meer weten over de methodieken die ik inzet, kijk dan hieronder:

Methodieken

REGENESIS-HEALING

Werkt diep in op ons zelf-genezend vermogen

 

Regenesis beïnvloedt het lichaam op diep cel- en DNA-niveau met zeer bijzondere resultaten.

 

energetische STOELen

Astronomische geneeskunst, een unieke nieuwe methode van NU!

De Urim-Code en de Bron-code zijn energetisch werkende stoelen met een matrix van 'Levend Licht' die harmoniseren en vitaliseren.

 

NLP

Probleemoplossend en effectief

 

Geeft inzicht in hoe en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Om obstakels of oude patronen uit het verleden op te lossen.

 

Access bars®

Voor ontspanning, energie, rust en ruimte

 

Bij last van stress, onrust, een vol hoofd, slaapproblemen biedt deze methode je de kans om alles los te laten op allerlei aspecten van je leven.

 

PSYCH-K®

Verander je overtuigingen en je leven verandert

 

Saboteer je jezelf met een innerlijk stemmetje? Voor 95% word je leven aangestuurd door overtuigingen op onderbewust niveau.

 

IET®

Healing without feeling

 

Een eenvoudige en zachte manier om onderdrukte onbewuste gevoelens van het cellulair geheugen te integreren en energieblokkades op te ruimen.

 

REATTACH

Als praten niet helpt

 

Speciaal voor psychische of emotionele klachten? Wil je jouw trauma's of problemen verwerken? Een vol hoofd, geen overzicht meer?

 

Wil je meer weten over de methodieken, of advies of dit voor jouw klachten kan helpen?