Holistische aanpak die werkt

Jouw lichaam draagt alle wijsheid in zich om weer gezond en vitaal te zijn!

Ik ondersteun en faciliteer jouw proces naar herstel. De behandeling brengt een impulsverandering, terug in de richting van je originele 'blauwdruk'.

 

Door uiteenlopende redenen kunnen allerlei klachten ontstaan zoals oververmoeidheid, rugklachten, depressie, hoge bloeddruk of hoofdpijn. Of je loopt vast in piekeren, willen voldoen aan verwachtingen, of andere oude patronen of belemmerende gedachten die zich maar blijven herhalen. Alsof de naald in dezelfde groef blijf blijft hangen. Je komt niet vooruit, raakt uit je evenwicht en jouw lichaam reageert daarop met fysieke of mentale klachten.

 

Ben je bereid om op een dieper niveau naar je klacht te kijken?

Stem Jezelf biedt brede ondersteuning. Per behandeling sluit ik aan op wat op dat moment nodig is. Fysiek, emotioneel, mentaal en op spiritueel niveau. Samen gaan we op zoek naar de diepere oorzaak en ook de kracht achter je klacht.

 

Als paramedisch complementair therapeut integreer ik alle processen die aanzetten tot het vrijmaken van blokkades op ieder niveau en het activeren van het zelfregulerende vermogen. We volgen jouw innerlijke wijsheid die aansluit bij jouw wensen en wat voor jouw systeem de meest optimale route is naar het herwinnen van jouw vitaliteit. Daarmee help ik jou om klachten te verlichten en weer in balans te komen.

 

Jouw route naar een vitaal, vrij en authentiek leven!

 

Behandeling

Voorafgaand aan de behandeling krijg je een vragenlijst, zodat we tijdens de behandeling gericht aan de slag kunnen. Ook de behandelovereenkomst krijg je vooraf toegestuurd, zodat je deze rustig kunt lezen.

 

Jouw verhaal is mijn vertrekpunt. In mijn werkwijze ga ik uit van de "eigen-wijsheid" van jouw lichaam waar alle informatie opgeslagen is. Waar de blokkades liggen. Waar je de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt. Waar je verstrikt bent geraakt in het leven, in gedachten en gevoelens en wellicht klachten hebt ontwikkeld.

Naar aanleiding van jouw vraag of klacht gaan we uittesten welke behandelmethode op dat moment passend is. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van een combinatie van verschillende diepgaande energetische behandeltechnieken. Al deze methodieken zijn uitermate geschikt om op verschillende niveaus tot vitaliteit te komen. 

 

Het traject wordt volledig op jouw behoefte afgestemd en vormt jouw persoonlijke route naar vitaliteit. Hiervoor maak ik gebruik van kinesiologie, waarbij via de spiertest of biotensor contact wordt gemaakt met jouw onderbewuste. Dit is een uitstekende manier om tot een goede analyse van jouw vitale gezondheidstoestand te komen. Ik 'praat' als het ware met jouw lichaam, dat de meest optimale route aangeeft om weer tot herstel en balans te kunnen komen. Een soort innerlijke GPS naar jouw vitaliteit.

 

Stappen kunnen zijn:

 • Regenesis Healing: Hierbij raak ik verschillende punten aan op het lichaam om blokkades op te ruimen en de energetische balans tot op cel- en DNA-niveau te herstellen. Hierbij kun je denken aan het uitlijnen van de ruggenwervel, hoofd, endocriene systeem, emotionele (trauma) systeem, lymfesysteem, hart en bloedvaten, organen, zenuwbanen, gewrichten etc.
 • Urim-code en Bron-code stoel, een nieuwe-tijds methode; astronomische geneeskunst waarbij de hoogste frequentie-technieken toegepast worden. Deze stoelen werken als een soort krachtplek en hebben een lichtcode die je systeem helpt te 'resetten'.
 • Psych-K® om belemmerende overtuigingen te transformeren naar ondersteunende overtuigingen. 
 • Trance Healing, een diepere vorm van healing, waarbij we ons volledig afstemmen op en laten leiden door Spirit, gidsen en engelen. In samenwerking met de Lichtwereld vindt transformatie plaats.

 • NLP om mentale processen in beeld te brengen.
 • Escentie parfum ter ondersteuning van het proces.
 • Fonoforese om met klank en trilling van stemvorken de natuurlijke gezonde stroming op celniveau te activeren.
 • ReAttach® om de prikkelverwerking (sensorische integratie) tot rust te brengen of een overvol hoofd te reguleren.
 • Access Bars® door punten op het hoofd vast te houden ter ontspanning.
 • IET®, Integrated Energy Therapy om het energetisch celgeheugen in evenwicht te brengen in samenwerking met de Lichtwereld.

Door al deze vormen van behandeltechnieken te combineren, afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft, wordt de balans duurzaam hersteld en het brengt je weer in connectie met jouw innerlijke basis.

Stress, ongemak, pijnklachten verdwijnen. De sessies laten je op een zachte manier ervaren dat er verandering mogelijk is, zonder dat je door (emotionele of fysieke) pijnen heen hoeft. En je lichaam herstelt van binnen uit doordat we samenwerken op cel- en DNA-niveau. 

   

De duur van de therapie is afhankelijk van de individuele hulpvraag. Een consult duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Tussen de behandelingen door blijft onderling contact gehandhaafd zodat het proces goed gevolgd kan worden.

 

veel behandelde klachten

 • stress, onrust
 • hoge bloeddruk
 • chronische vermoeidheid
 • vol hoofd, piekeren, geen overzicht, overprikkeling
 • burnout
 • restverschijnselen na ziekte (lyme, covid)
 • depressie
 • emotionele trauma's, angst
 • vastzitten in oude patronen
 • gevolgen NAH, kanker
 • rug- nekklachten
 • hoofdpijn, migraine
 • allergieën, hooikoorts

Wil je meer weten over de methodieken die ik inzet, kijk dan hieronder:

 

Methodieken

Regenesis healing 

Werkt diep in op ons zelf-genezend vermogen

 

Regenesis beïnvloedt het lichaam op diep cel- en DNA-niveau met zeer bijzondere resultaten.

 

Energetische stoelen

Astronomische geneeskunst, een unieke nieuwe methode van NU!

 

De Urim-Code en de Bron-code zijn energetisch werkende stoelen met een matrix van 'Levend Licht' die harmoniseren en vitaliseren.

 

Psych - K®

Verander je overtuigingen en je leven verandert

 

Saboteer je jezelf met een innerlijk stemmetje? Voor 95% word je leven aangestuurd door overtuigingen op onderbewust niveau.

 

Trance healing

Healing in samenwerking met Spirit.

 

Een diepere vorm van healing, waarbij we ons volledig afstemmen op en laten leiden door gidsen/engelen. 

In samenwerking met de Lichtwereld vindt transformatie plaats.

NLP

Probleemoplossend en effectief

 

Geeft inzicht in hoe en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Om obstakels of oude patronen uit het verleden op te lossen.

 

Uniek Escentie parfum

Geuren die werken op bewustwording en groei

 

Geuren werken rechtstreeks op ons limbisch systeem. Een volledig gepersonaliseerde escentie blend ter ondersteuning van jouw proces.

Fonoforese

Klank en trilling voor activatie van de natuurlijke stroming

 

Bij last van stress of specifieke klachten biedt deze subtiele therapievorm ontspanning en stimuleert het zelfhelende vermogen. Door klank en trilling wordt tot op celniveau de harmonie hersteld tussen lichaam, geest en ziel. Een zachte doch krachtige innerlijke massage.

ReAttach

Als praten niet helpt

 

Speciaal voor psychische of emotionele klachten. Wil je jouw trauma's of problemen verwerken? Een vol hoofd, geen overzicht meer? Vergelijkbaar met EMDR.

 

Access Bars®

Voor ontspanning, energie, rust en ruimte

 

Bij last van stress, onrust, een vol hoofd, slaapproblemen biedt deze methode je de kans om alles los te laten op allerlei aspecten van je leven.

 

Integratied Energy Therapy®

Healing in samenwerking met de Lichtwereld.

 

Een zachte manier om oude pijn en onderdrukte onbewuste gevoelens van het cellulair geheugen te harmoniseren en energieblokkades op te ruimen.

 

Wil je meer weten over de methodieken, of advies of dit voor jouw klachten kan helpen?