Individuele Therapie

Stuit je in je leven op problemen die je graag wilt verhelpen? Leiden spanningen tot burn-out, faalangst of tot fysieke klachten zoals hoofdpijn, allergie, hoge bloeddruk, slaapproblemen of rugklachten? Of wil je stappen zetten in je eigen persoonlijke ontwikkeling?
 
Dan kan individuele begeleiding met complementaire behandelvormen een mogelijkheid zijn. Met aandacht voor jou als persoon in ontwikkeling en hoe je nu in het leven staat. Gebruikmakend van jouw eigen kracht om dichter bij de essentie te komen en veranderingen ten gunste van je gezondheid in gang te zetten.

 
Tijdens de behandeling maak ik gebruik van verschillende behandeltechnieken. Het traject en de keuze van de technieken worden op jouw behoefte afgestemd. Hierbij maak ik gebruik van de kinesiologie, waarbij via de spiertest of biotensor contact gemaakt wordt met jouw onderbewuste. Door interventies op maat, vanuit Regenesis healing, NLP, ReAttach of Psych-K wordt jouw zelf-genezend vermogen geactiveerd en wordt de balans hersteld op bewust en onderbewust niveau. Jouw weg naar een gezond en vitaal leven!

 
De behandeling bestaat uit een kortdurend traject met effectieve één op één consulten van gemiddeld 1,5 uur. Met behulp van deze sessies word je in staat gesteld om jouw eigen leven de sturing te geven die je wenst.


REGENESIS-HEALING

Werkt diep in op ons zelf-genezend vermogen!

 

Wil je je weer vitaal voelen, los van fysieke klachten of psychische ballast?  Op zoek naar positieve veranderingen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau?

Dan is Regenesis iets voor jou.

 

 

Lees meer.....


NLP

Probleemoplossend en effectief!

 

Wil je het beste uit je leven halen? Obstakels uit het verleden oplossen? Wil jij ontdekken 'hoe' jij de dingen doet die je doet en hoe je (indien gewenst) dit kunt ombuigen. Dan is NLP iets voor jou.

 

Lees meer..... REATTACH

Als praten niet helpt!

 

Psychische of emotionele klachten? Wil je jouw trauma's of problemen verwerken? Een vol hoofd, geen overzicht meer? Stress of een burn-out? Dan is een behandeling ReAttach iets voor jou.

 

 

Lees meer.....


PSYCH-K

Verander je overtuigingen en je leven verandert!

 

Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van vermoeidheid of frustraties? Voel je je opgejaagd? Worstel je met perfectionisme? Saboteer je jezelf met je innerlijke stemmetje? Dan is Psych-K iets voor jou.

 

Lees meer.....