Individuele Begeleiding

 • Je kunt kiezen voor een BEHANDELING, waarbij ik werk met verschillende werkvormen, afgestemd op jouw systeem.
 • Wil je liever creatief aan de slag, dan is de ATELIER-SESSIE passend. 

Jouw lichaam draagt alle wijsheid in zich om weer gezond en vitaal te zijn!

Ik ondersteun en faciliteer jouw proces naar herstel. Per behandeling sluit ik aan op wat op dat moment nodig is. Fysiek, emotioneel, mentaal en op spiritueel niveau. Samen gaan we op zoek naar de diepere oorzaak en brengen transformatie op gang. Het brengt een impulsverandering, terug in de richting van je originele 'blauwdruk'.

 

Jouw route naar een vitaal, vrij en authentiek leven!

 

behandeling

 

In mijn werkwijze ga ik uit van de "eigen-wijsheid" van jouw lichaam waar alle informatie opgeslagen is. Ieder mens beschikt over een zelf-genezend vermogen. Wanneer dit niet meer tot herstel kan leiden, kan het lichaam klachten gaan ontwikkelen. De behandeling is gericht op het activeren van het zelf-genezend vermogen en bewustwording, waardoor je oude ballast los kunt laten en je systeem re-kalibreert naar een gezonde staat. 

 

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van vernieuwende werkvormen en behandeltechnieken, welke uitermate geschikt zijn om op verschillende niveaus tot herstel te komen.

Het traject wordt volledig op jouw behoefte afgestemd en vormt jouw persoonlijke route naar gezondheid en vitaliteit. Naar aanleiding van jouw vraag of klacht gaan we uittesten welke interventie op dat moment passend is. Hiervoor maak ik gebruik van kinesiologie, waarbij via de spiertest of biotensor contact wordt gemaakt met jouw onderbewuste. Dit is een uitstekende manier om tot een goede analyse van jouw vitale gezondheidstoestand te komen. Ik 'praat' als het ware met jouw lichaam, dat de meest optimale route aangeeft om weer tot herstel en balans te kunnen komen. Een soort innerlijke GPS naar jouw vitaliteit.

 

Stappen kunnen zijn:

 • Urim-code en Bron-code stoel, een nieuwe-tijds methode, Astronomische Geneeskunst. Een frequentietherapie gebaseerd op zeer hoge Lichtfrequenties. Deze stoelen werken als een soort krachtplek en hebben een lichtcode die je systeem helpt te 'resetten'. De werking is gebaseerd op hoge frequentietechnieken die het cellulair helend vermogen stimuleren.
 • Sacred Sense waarbij elk sign unieke frequenties en Lichtcodes in zich draagt, speciaal gedesigned om je te helpen je lichaam te upgraden. Een nieuwe methode die je helpt om dieper in je eigen unieke signature te komen zonder vervormingen.
 • Systemisch werk geeft vaak op eenvoudige wijze een diep inzicht in het begrijpen van de dynamieken die spelen in familiesystemen. Het helpt je om jouw eigen plek hierin te (h)erkennen en te veranderen.
 • NLP om mentale processen in beeld te brengen.
 • Escentie parfum en essences ter ondersteuning van het proces.

Overige energetische behandelvormen:

 • Regenesis is gebaseerd op de kwantummechanica en activeert het zelf-genezend vermogen om blokkades op te ruimen en de energetische balans tot op cel- en DNA-niveau te herstellen.
 • Psych-K® om belemmerende overtuigingen te transformeren naar ondersteunende overtuigingen. 
 • Trance Healing, een diepere vorm van healing, waarbij we ons volledig afstemmen op en laten leiden door Spirit, gidsen en engelen. In samenwerking met de Lichtwereld vindt transformatie plaats.

 • Fonoforese om met klank en trilling van stemvorken de natuurlijke gezonde stroming op celniveau te activeren.
 • ReAttach® om de prikkelverwerking (sensorische integratie) tot rust te brengen of een overvol hoofd te reguleren.
 • Access Bars® door punten op het hoofd vast te houden ter ontspanning.
 • IET®, Integrated Energy Therapy om het energetisch celgeheugen in evenwicht te brengen in samenwerking met de Lichtwereld.

Door deze vormen van behandeltechnieken te combineren, afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft, wordt de balans duurzaam hersteld en het brengt je weer in contact met jouw innerlijke Zijn.

Stress, ongemak, pijnklachten verdwijnen. De sessies laten je op een zachte manier ervaren dat er verandering mogelijk is, zonder dat je door (emotionele of fysieke) pijnen heen hoeft. En je lichaam herstelt van binnenuit doordat we samenwerken op cel- en DNA-niveau.

   

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de individuele hulpvraag. Een consult duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Tussen de behandelingen door blijft onderling contact gehandhaafd zodat jouw proces goed gevolgd kan worden.

atelier-sessie

“Ieder mens is een kunstenaar, ieder mens heeft creatieve gedachten en is tot creaties in staat” (Joseph Beuys)

Ontdek de Kunstenaar in jezelf

 

Wil jij verbinding maken met jouw persoonlijke scheppingskracht? Creatief aan de slag met beeldhouwen in combinatie met persoonlijke ontwikkeling?

Ieder mens heeft een kunstenaar in zich. Een ultieme manier om jezelf te uiten. Creativiteit en intuïtie komen uit dezelfde ruimte. Het ontstaat wanneer we met de stroom meegaan. In ons leven hebben we vooral geleerd om na te denken en zijn we vergeten om onszelf als creatieve levens-kunstenaars te zien.

 

In deze werkvorm word je uitgenodigd het avontuur aan te gaan met je steen. Door je af te stemmen op de scheppende energie die in ons innerlijk aanwezig is, maak je verbinding met jouw steen. Er ontstaat als van-Zelf-sprekend een non-verbale interactie tussen de steen en jouw intuïtie. Deze non-verbale communicatie verloopt veel soepeler dan gewone communicatie. De focus ligt op de steen, gedachten komen en gaan, de vorm ontstaat aan de hand van het karakter van de steen in afstemming op jouw essentie.

 

Met gutsen en raspen laat je stap voor stap jouw essentie uit de steen tevoorschijn komen. Je wordt aangemoedigd de controle wat los te laten en je over te geven aan het proces van binnenuit. We maken zodoende een connectie tussen beeldhouwen, zelfreflectie en bewustwording.

 

Tijdens dit proces zetten we de energetische stoelen in om dilemma's die boven komen drijven, direct te behandelen. Deze stoelen werken met een matrix van 'Levend Licht' en resetten je systeem. Jouw essentie krijgt gaandeweg vorm en er ontstaat een betekenisvol beeld met een unieke eigen boodschap.

 

“Het beeld zit al in de steen verborgen. Ik hoef enkel maar weg te halen wat te veel is.” Michelangelo

 

Jouw ware essentie zit al in jou verborgen. Je hoeft enkel maar weg te halen wat jou niet meer dient!

Laat je verrassen met intuïtief beeldhouwen in combinatie met reflectie en magie. Ga op avontuur en maak een prachtig beeld vanuit je ziel! Een beeldende reis met een kunstwerk als bekroning.

 

The stone shows, what your soul knows

 

Het aantal sessies is zo vaak als nodig is tot het beeld klaar is. Een consult duurt gemiddeld 1,5 uur. 

veel behandelde klachten

 • stress, onrust, op zoek naar innerlijke rust
 • hoge bloeddruk
 • chronische vermoeidheid
 • vol hoofd, piekeren, geen overzicht, overprikkeling
 • burnout
 • restverschijnselen na ziekte (Covid, Lyme)
 • depressie
 • emotionele trauma's, angst
 • het gevoel vast te zitten, bijvoorbeeld in oude patronen
 • gevolgen NAH, kanker
 • rug- nekklachten
 • hoofdpijn, migraine
 • allergieën, hooikoorts

Wil je meer weten over de werkvormen die ik inzet, kijk dan hieronder:

 

werkvormen

Energetische stoelen

Astronomische geneeskunst, een unieke nieuwe methode van NU!

 

De Urim-Code en de Bron-code zijn energetisch werkende stoelen met een matrix van 'Levend Licht' die harmoniseren en vitaliseren.

 

sacred sense

Heilige Geometrie

 

De unieke frequenties en Lichtcodes van de Signs helpen je om door blokkades heen te bewegen, onnodige patronen, emoties en gedachten af te werpen en je volle potentieel te belichamen.

 

systemisch werk

In-zicht in het onzichtbare

 

Inzicht krijgen in de dynamieken die spelen in het familiesysteem geeft zicht op jouw onzichtbare onderstroom. Door middel van een tafelopstelling kom je op soms verbluffende wijze in contact met je ‘familieziel’. Als je meer inzicht wilt krijgen in je patronen, dynamieken en onbewuste identificaties kan een tafelopstelling erg geschikt zijn. Je eigen plek innemen, inzicht en persoonlijke groei en heling zijn hiermee mogelijk.

NLP

Probleemoplossend en effectief

 

Geeft inzicht in hoe en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Om obstakels of oude patronen uit het verleden op te lossen.

 

Uniek Escentie parfum

Geuren die werken op bewustwording en groei

 

Geuren werken rechtstreeks op ons limbisch systeem. Een volledig gepersonaliseerde escentie blend ter ondersteuning van jouw proces.

Maria Magdalene Essence aura-sprays openen en ondersteunen je bij elke stap.

Persoonlijk afgestemde bloesemremedies werken als katalysator.

Regenesis healing 

Werkt diep in op ons zelf-genezend vermogen

 

Deze methode beïnvloedt het lichaam op diep cel- en DNA-niveau met zeer bijzondere resultaten.

 

Psych - K®

Verander je overtuigingen en je leven verandert

 

Saboteer je jezelf met een innerlijk stemmetje? Voor 95% word je leven aangestuurd door overtuigingen op onderbewust niveau.

 

Trance healing

Healing in samenwerking met Spirit.

 

Een diepere vorm van healing, waarbij we ons volledig afstemmen op en laten leiden door gidsen/engelen. 

In samenwerking met de Lichtwereld vindt transformatie plaats.

Fonoforese

Klank en trilling voor activatie van de natuurlijke stroming

 

Bij last van stress of specifieke klachten biedt deze subtiele therapievorm ontspanning en stimuleert het zelfhelende vermogen. Door klank en trilling wordt tot op celniveau de harmonie hersteld tussen lichaam, geest en ziel. Een zachte doch krachtige innerlijke massage.

ReAttach

Als praten niet helpt

 

Speciaal voor psychische of emotionele klachten. Wil je jouw trauma's of problemen verwerken? Een vol hoofd, geen overzicht meer? Vergelijkbaar met EMDR.

 

Access Bars®

Voor ontspanning, energie, rust en ruimte

 

Bij last van stress, onrust, een vol hoofd, slaapproblemen biedt deze methode je de kans om alles los te laten op allerlei aspecten van je leven.

 

Integratied Energy Therapy®

Healing in samenwerking met de Lichtwereld.

 

Een zachte manier om oude pijn en onderdrukte onbewuste gevoelens van het cellulair geheugen te harmoniseren en energieblokkades op te ruimen.

 

Wil je meer weten over de methodieken, of advies of dit voor jouw klachten kan helpen?