Behandeling

Wanneer je kiest voor behandeling bij Stem Jezelf, heb je de eerste stap gezet naar gezondheid en vitaliteit. 

Omdat ik volledig vertrouw op het zelf-helend vermogen, kun je met allerlei klachten bij mij terecht. Of het nou fysieke klachten zijn, zoals hoofdpijn, hoge bloeddruk of een allergie of dat je klachten meer gericht zijn op psychische of emotionele aspecten, zoals faalangst of belemmerende patronen, mijn behandeling is altijd afgestemd op jou. Op jouw behoeften, op jouw lijf, op jouw proces.

 

Wanneer je besluit om een afspraak te maken plannen we de eerste bijeenkomst in, waarbij ik extra tijd reserveer voor de intake. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van verschillende behandeltechnieken. Het traject en de keuze van de technieken worden volledig op jouw behoefte afgestemd. Hierbij maak ik gebruik van kinesiologie, waarbij via de spiertest of biotensor contact wordt gemaakt met jouw onderbewuste. Ik praat als het ware met jouw lichaam, dat de meest optimale route aangeeft om weer tot herstel of balans te kunnen komen. Hierin ben jij als persoon via je onderbewuste 'sturend' en werk ik altijd 'volgend'. Vervolgens pas ik de gewenste interventie toe. Dit kan zijn op energetisch niveau door middel van Regenesis healing. Hierbij raak ik verschillende punten aan op het lichaam om blokkades op te heffen en de energetische balans te herstellen. Of werk ik in de ruimte met NLP om mentale processen in beeld te brengen. Ook kan het zijn dat we via Psych-K® belemmerende overtuigingen ontkrachten en vervangen door ondersteunende overtuigingen. Of dat we op de sensorische integratie werken middels ReAttach om traumatische ervaringen of een overvol hoofd te reguleren. Ook werk ik met IET®, Integrated Energy Therapy, een nieuwe generatie kracht energie therapie om het energetisch celgeheugen opnieuw in evenwicht te brengen. Ook gebruik ik de Urim code stoel om de behandeling extra te ondersteunen. Deze stoel werkt als een soort krachtplek en heeft een lichtcode die je systeem helpt te 'resetten'.

Door al deze vormen van interventies te kunnen combineren, afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft, wordt de balans hersteld op bewust en onderbewust niveau. Hierbij werk ik op alle niveaus, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Jouw weg naar een gezond en vitaal leven!

 

De behandeling bestaat uit een kortdurend traject met effectieve één op één consulten van gemiddeld 1,5 uur. Na de eerste behandeling beslis je of je verder wilt en maken we zonodig 2 of 3 vervolgafspraken.

Met behulp van deze sessies word je in staat gesteld om jouw eigen leven de sturing te geven die je wenst.

 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende methodieken.


REGENESIS-HEALING

Werkt diep in op ons zelf-genezend vermogen

 

Wil je je weer vitaal voelen, los van fysieke klachten of psychische ballast?  Op zoek naar positieve veranderingen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau?

Dan is Regenesis iets voor jou.

 

 

Lees meer.....


NLP

Probleemoplossend en effectief

 

Wil je het beste uit je leven halen? Obstakels uit het verleden oplossen? Wil jij ontdekken 'hoe' jij de dingen doet die je doet en hoe je (indien gewenst) dit kunt ombuigen. Dan is NLP iets voor jou.

 

Lees meer..... REATTACH

Als praten niet helpt

 

Psychische of emotionele klachten? Wil je jouw trauma's of problemen verwerken? Een vol hoofd, geen overzicht meer? Stress of een burn-out? Dan is een behandeling ReAttach iets voor jou.

 

 

Lees meer.....


PSYCH-K

Verander je overtuigingen en je leven verandert

 

Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van vermoeidheid of frustraties? Voel je je opgejaagd? Worstel je met perfectionisme? Saboteer je jezelf met je innerlijke stemmetje? Dan is Psych-K iets voor jou.

 

Lees meer.....IET®

Healing without feeling

 

Een eenvoudige en zachte manier om onderdrukte onbewuste gevoelens van het cellulair geheugen te integreren en energieblokkades op te ruimen......

 

Lees meer.....

 


URIM-code stoel

Energetische krachtplek

 

De Urim-Code is een energetisch werkende stoel, een hoogwaardige krachtplek. Deze stoel helpt je om je gezondheid te herstellen en optimale balans te verkrijgen......

 

Lees meer.....