Holistische aanpak die werkt

 

Jouw lichaam draagt alle wijsheid in zich om weer gezond en vitaal te zijn!

Ik ondersteun en faciliteer jouw proces naar herstel. De behandeling brengt een impulsverandering, terug in de richting van je originele 'blauwdruk'.

 

Door uiteenlopende redenen kunnen allerlei klachten ontstaan zoals oververmoeidheid, rugklachten, depressie, hoge bloeddruk of hoofdpijn. Of je loopt vast in piekeren, willen voldoen aan verwachtingen, of oude patronen of belemmerende gedachten. Je raakt uit je evenwicht en jouw lichaam reageert daarop met fysieke of mentale klachten.

 

Ben je bereid om op een dieper niveau naar je klacht te kijken?

Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Per behandeling sluit ik aan op wat op dat moment nodig is. Fysiek, emotioneel, mentaal en op spiritueel niveau. Samen gaan we op zoek naar de diepere oorzaak en brengen transformatie op gang.

 

Als paramedisch complementair therapeut integreer ik alle processen die aanzetten tot het activeren van het zelf-genezend vermogen op ieder niveau. We volgen jouw innerlijke wijsheid die aansluit bij jouw wensen en wat voor jouw systeem de meest optimale route is naar het herwinnen van jouw vitaliteit. Daarmee help ik jou om klachten te verlichten en weer in balans te komen.

 

Jouw route naar een vitaal, vrij en authentiek leven!

Behandeling

 

In mijn werkwijze ga ik uit van de "eigen-wijsheid" van jouw lichaam waar alle informatie opgeslagen is. Ieder mens beschikt over een zelf-genezend vermogen; jouw lichaam herstelt vanzelf een wondje of geneest van een griep. Wanneer dit zelf-genezend vermogen niet meer tot herstel kan leiden, gaat het lichaam klachten ontwikkelen. Je raakt uit verbinding, of je loopt vast. De behandeling is gericht op het activeren van het zelf-genezend vermogen, zodat jij zelf weer in evenwicht komt.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van een combinatie van verschillende diepgaande energetische behandeltechnieken. Al deze methodieken zijn uitermate geschikt om op verschillende niveaus tot vitaliteit te komen. In combinatie met de astronomische geneeswijze versterkt en verdiept de behandeling zich met zeer hoge en intelligent werkende lichtfrequenties.

 

Het traject wordt volledig op jouw behoefte afgestemd en vormt jouw persoonlijke route naar vitaliteit. Naar aanleiding van jouw vraag of klacht gaan we uittesten welke interventie op dat moment passend is. Hiervoor maak ik gebruik van kinesiologie, waarbij via de spiertest of biotensor contact wordt gemaakt met jouw onderbewuste. Dit is een uitstekende manier om tot een goede analyse van jouw vitale gezondheidstoestand te komen. Ik 'praat' als het ware met jouw lichaam, dat de meest optimale route aangeeft om weer tot herstel en balans te kunnen komen. Een soort innerlijke GPS naar jouw vitaliteit.

 

Stappen kunnen zijn:

 • Regenesis & Theos Healing: Een soort acupunctuur zonder naalden. Hierbij raak ik verschillende acupunctuur- of reflexpunten aan op het lichaam om blokkades op te ruimen en de energetische balans tot op cel- en DNA-niveau te herstellen. Hierbij kun je denken aan het uitlijnen van de ruggenwervel, hoofd, endocriene systeem, emotionele (trauma) systeem, lymfesysteem, hart en bloedvaten, organen, zenuwbanen, gewrichten etc.
 • Urim-code en Bron-code stoel, een nieuwe-tijds methode, astronomische geneeskunst. Een frequentietherapie gebaseerd op zeer hoge Lichtfrequenties. Deze stoelen werken als een soort krachtplek en hebben een lichtcode die je systeem helpt te 'resetten'. De werking is gebaseerd op hoge frequentietechnieken die het cellulair helend vermogen stimuleren.
 • Systemisch werk geeft vaak op eenvoudige wijze een diep inzicht in het begrijpen van de dynamieken die spelen in familiesystemen. Het helpt je om jouw eigen plek hierin te (h)erkennen en te veranderen.
 • Psych-K® om belemmerende overtuigingen te transformeren naar ondersteunende overtuigingen. 
 • Trance Healing, een diepere vorm van healing, waarbij we ons volledig afstemmen op en laten leiden door Spirit, gidsen en engelen. In samenwerking met de Lichtwereld vindt transformatie plaats.

 • NLP om mentale processen in beeld te brengen.
 • Escentie parfum en essences ter ondersteuning van het proces.
 • Fonoforese om met klank en trilling van stemvorken de natuurlijke gezonde stroming op celniveau te activeren.
 • ReAttach® om de prikkelverwerking (sensorische integratie) tot rust te brengen of een overvol hoofd te reguleren.
 • Access Bars® door punten op het hoofd vast te houden ter ontspanning.
 • IET®, Integrated Energy Therapy om het energetisch celgeheugen in evenwicht te brengen in samenwerking met de Lichtwereld.

Door al deze vormen van behandeltechnieken te combineren, afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft, wordt de balans duurzaam hersteld en het brengt je weer in connectie met jouw innerlijke basis.

Stress, ongemak, pijnklachten verdwijnen. De sessies laten je op een zachte manier ervaren dat er verandering mogelijk is, zonder dat je door (emotionele of fysieke) pijnen heen hoeft. En je lichaam herstelt van binnenuit doordat we samenwerken op cel- en DNA-niveau.

   

De duur van de therapie is afhankelijk van de individuele hulpvraag. Een consult duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Tussen de behandelingen door blijft onderling contact gehandhaafd zodat het proces goed gevolgd kan worden.

stoelsessie thuis

 

HUREN URIM-CODE STOEL

Wil je zelf thuis met de stoel aan de slag, dan is er de mogelijkheid de Urim-code stoel te huren. Dit kan zijn ter ondersteuning van de behandeling om energetisch de optimale frequentie te behouden. Of om het herstel na bijvoorbeeld een hernia, operatie of burn-out te optimaliseren. Ook kan je op deze wijze kennis maken met de werking van de stoel. 

Je krijgt een uitgebreide informatiebrochure met uitleg over de werking erbij. Daarnaast ben ik beschikbaar voor persoonlijke coaching tijdens het gebruik, zodat je de stoel optimaal kunt inzetten.

 

AAN HUIS BEHANDELING

Het is ook mogelijk om aan huis te behandelen met de mobiele Urim-Code stoel. Soms is het ten gevolge van fysieke mogelijkheden, conditie of mentale klachten niet mogelijk om naar de praktijk te komen. Wanneer dit een te grote opgave voor je is, kan op een zeer effectieve wijze ook bij jou thuis de behandeling plaatsvinden.

De faciliteiten en behandelmogelijkheden in de praktijk zijn uiteraard breder. Aan huis behandelen kan echter een zeer welkome tijdelijke tussenoplossing zijn. In overleg kan hiertoe besloten worden.

veel behandelde klachten

 • stress, onrust, op zoek naar innerlijke rust
 • hoge bloeddruk
 • chronische vermoeidheid
 • vol hoofd, piekeren, geen overzicht, overprikkeling
 • burnout
 • restverschijnselen na ziekte (Covid, Lyme)
 • depressie
 • emotionele trauma's, angst
 • het gevoel vast te zitten, bijvoorbeeld in oude patronen
 • gevolgen NAH, kanker
 • rug- nekklachten
 • hoofdpijn, migraine
 • allergieën, hooikoorts

Wil je meer weten over de methodieken die ik inzet, kijk dan hieronder:

 

Methodieken

Regenesis & Theos healing 

Werkt diep in op ons zelf-genezend vermogen

 

Regenesis beïnvloedt het lichaam op diep cel- en DNA-niveau met zeer bijzondere resultaten.

 

Energetische stoelen

Astronomische geneeskunst, een unieke nieuwe methode van NU!

 

De Urim-Code en de Bron-code zijn energetisch werkende stoelen met een matrix van 'Levend Licht' die harmoniseren en vitaliseren.

 

systemisch werk

In-zicht in het onzichtbare

 

Inzicht krijgen in de dynamieken die spelen in het familiesysteem geeft zicht op jouw onzichtbare onderstroom. Door middel van een tafelopstelling kom je op soms verbluffende wijze in contact met je ‘familieziel’. Als je meer inzicht wilt krijgen in je patronen, dynamieken en onbewuste identificaties kan een tafelopstelling erg geschikt zijn. Je eigen plek innemen, inzicht en persoonlijke groei en heling zijn hiermee mogelijk.

Psych - K®

Verander je overtuigingen en je leven verandert

 

Saboteer je jezelf met een innerlijk stemmetje? Voor 95% word je leven aangestuurd door overtuigingen op onderbewust niveau.

 

Trance healing

Healing in samenwerking met Spirit.

 

Een diepere vorm van healing, waarbij we ons volledig afstemmen op en laten leiden door gidsen/engelen. 

In samenwerking met de Lichtwereld vindt transformatie plaats.

NLP

Probleemoplossend en effectief

 

Geeft inzicht in hoe en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Om obstakels of oude patronen uit het verleden op te lossen.

 

Uniek Escentie parfum

Geuren die werken op bewustwording en groei

 

Geuren werken rechtstreeks op ons limbisch systeem. Een volledig gepersonaliseerde escentie blend ter ondersteuning van jouw proces.

Maria Magdalene Essence aura-sprays openen en ondersteunen je bij elke stap.

Persoonlijk afgestemde bloesemremedies werken als katalysator.

Fonoforese

Klank en trilling voor activatie van de natuurlijke stroming

 

Bij last van stress of specifieke klachten biedt deze subtiele therapievorm ontspanning en stimuleert het zelfhelende vermogen. Door klank en trilling wordt tot op celniveau de harmonie hersteld tussen lichaam, geest en ziel. Een zachte doch krachtige innerlijke massage.

ReAttach

Als praten niet helpt

 

Speciaal voor psychische of emotionele klachten. Wil je jouw trauma's of problemen verwerken? Een vol hoofd, geen overzicht meer? Vergelijkbaar met EMDR.

 

Access Bars®

Voor ontspanning, energie, rust en ruimte

 

Bij last van stress, onrust, een vol hoofd, slaapproblemen biedt deze methode je de kans om alles los te laten op allerlei aspecten van je leven.

 

Integratied Energy Therapy®

Healing in samenwerking met de Lichtwereld.

 

Een zachte manier om oude pijn en onderdrukte onbewuste gevoelens van het cellulair geheugen te harmoniseren en energieblokkades op te ruimen.

 

Wil je meer weten over de methodieken, of advies of dit voor jouw klachten kan helpen?