Fonoforese

Fonoforese is een behandelvorm met geluidstrillingen door middel van verschillende stemvorken. Dit is een subtiele, maar zeer krachtige therapievorm, waarbij gebruik wordt gemaakt van heel precies gestemde stemvorken. Deze stemvorken zijn specifiek afgestemd op de frequentie van chakra's of of planeten. De tonen en trillingen van deze stemvorken worden zowel beluisterd, als op het lichaam geplaatst.

Het sluit aan bij de wetenschap dat de mens tot in het kleinste deeltje puur trilling is. Daardoor is het mogelijk om met de stemvorken door te dringen tot op diep celniveau. De geluiden/trillingen van de stemvorken herinneren het lichaam eraan wat de oorspronkelijke stroming is en zet het lichaam aan tot herstel.

 

De methode is ontspannend, wetenschappelijk onderbouwd, praktisch en stimuleert het zelfhelende vermogen in het menselijk systeem.

 

 

Er zijn verschillende stemvorkbehandelingen mogelijk voor de meest uiteenlopende klachten op fysiek, emotioneel, sociaal, mentaal en spiritueel gebied.

Hiervoor zijn 7 chakra-stemvorken en 7 planeten-stemvorken inzetbaar.

Op deze manier kun je met 14 stemvorken het volledige lichaam behandelen en werken op het niveau van de aura, chakra's, elementen, meridianen, organen en reflexzones. Dit zorgt voor een gerichte behandeling om de harmonie te herstellen tussen lichaam, geest en ziel.

werkwijze

Tijdens de sessie lig je met je kleding aan op de behandeltafel en worden de stemvorken op een zachte manier op of rondom het hoofd en lichaam geplaatst of bewogen. Je hoort de geluiden en voelt de trillingen als een zachte sensatie door je lichaam gaan. Het wordt vaak ervaren als een "innerlijke massage".

Hiermee kan specifiek op een klacht behandeld worden. Zo wordt op celniveau weer de oorspronkelijke en natuurlijke trilling hersteld.

 

Wil je ervaren wat een Stemvork behandeling jou kan brengen?