Access Bars®

 

Access Bars® is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om energieblokkades op te lossen en zodoende oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Het is een methode die in de jaren ’90 door Gary Douglas is ontwikkeld en die gebruikt wordt als een vorm van emotioneel lichaamswerk.

 

De Access Bars zijn 32 drukpunten op het hoofd, die gerelateerd zijn aan verschillende contexten in je leven, zoals controle, creativiteit, lichaam, relaties, kalmte etc. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken, wordt de energie in het lichaam weer op gang gebracht en zullen blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog met je meedraagt en je niet meer dient, ontladen. Je drukt als het ware op de ‘delete-knop’ om oude bestanden te verwijderen en je harde schijf op te schonen.

 

Access Bars helpt om op meerdere aspecten van je leven verandering te brengen en werkt diep door op vele gebieden zoals slaap, angst, stress, verlangen en zo veel meer. Het is een enorm zorgzaam en ontspannend proces en geeft diepe ontspanning, energie, rust en ruimte. Het brengt rust in je hoofd, meer energie en minder klachten.

 

Er zijn veel positieve resultaten bekend bij mensen met stress, onrust, een vol hoofd, angst, depressie, posttraumatisch stress syndroom, slaapproblemen, ADHD, ADD, autisme ed.

 

  • Ben je vaak druk in je hoofd?
  • Vind je het lastig om te ontspannen?
  • Geen overzicht meer?
  • Wil je graag alles goed doen?
  • Ben je geneigd om de focus te leggen op wat er niet goed genoeg gaat?
  • Uitgeput aan het eind van de dag?
  • Het gevoel tegen de stroom in te zwemmen?
  • Verlangens aan het najagen?

 

Dan kan een Access Bars behandeling jou veel brengen!


WERKWIJZE

Tijdens de sessie lig je met je kleding aan op de behandeltafel en wordt de energie op gang gebracht. Door de lichte aanraking van de Bars punten op het hoofd wordt de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden losgelaten. Zo wordt overbodig geworden informatie verwijderd.

 

Ideaal bij gevoel van stress, een vol hoofd of onrust.

 

Wil je ervaren wat een Access Bars behandeling voor jou kan doen?