Energetische stoelen

Astronomische geneeskunst, een unieke nieuwe methode van NU! 

 

Energetische stoelen met een matrix van 'Levend Licht' die harmoniseren, vitaliseren en ont-stressen….moeiteloos.

 

Wat deze Stoelen zo uniek maakt is de Licht-matrix die een permanente verbinding tot stand brengt tussen de stoel en de corresponderende kosmische velden; astronomische geneeskunst maakt gebruik van Levend Licht. De energetisch werkende stoelen vormen een krachtplek, gebaseerd op zeer hoge en intelligent werkende frequenties. De lichtcode helpt jouw systeem als het ware te resetten.

 

De werking is gebaseerd op hoge frequentietechnieken die het cellulair helend vermogen stimuleren. De Lichtmatrix scant ahw het lichaam op aanwezige onbalans en regenereert het elektromagnetisch lichaam, de meridianen, organen, de trillingsfrequentie van het lichaam en communicatie tussen alle cellen. 

Je krijgt precies zoveel energie en informatie als op dat moment nodig is en wat je aankan. Iedereen heeft zijn eigen unieke beleving. Dit varieert van geen of lichte sensatie tot aan duizeligheid, misselijkheid of het loslaten van emoties. Bij gevorderde celschade en blokkades, zo blijkt uit metingen, treedt allereerst een verlichtend, verzachtend en inzichtelijk effect op en zal steeds meer stabilisatie gaan plaatsvinden. 

 

Urim-Code

 

De Urim-code is een energetisch werkende stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Deze Licht-matrix helpt je om blokkades en vaak oude belastende patronen op energetisch niveau te ‘repareren’. 

De code beïnvloedt de aura, alle energiebanen, de meridianen, de organen, de trillingsfrequentie van het lichaam en de communicatie van alle cellen. Dit is meetbaar en vaak ook voelbaar.

Het werkt door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als psychisch niveau.

 

Je kunt de Urim zien als een hulpmiddel dat het energieveld van mensen ‘repareert’, optimaliseert en in zijn kracht brengt. Het is een nieuwe-tijds methode die diep doorwerkt tot in de cellen. Je kunt het vergelijken met een hoogwaardige krachtplek. De Urim helpt om het hoofd en hart weer opnieuw te synchroniseren zodat denken en voelen weer op één lijn worden gebracht en je weer vanuit je authentieke kracht kan leven.

 

De Urim –Code helpt o.a. bij:

  • Chronische vermoeidheid
  • Stress,onrust en depressies
  • Slapeloosheid
  • Reuma
  • Hoofdpijnen
  • Pijnklachten

 

Programma Chakra's en Dimensies

De chakra's vervullen een belangrijke rol in het in evenwicht houden van onze fysieke en psychische gezondheid. Je kunt ze zien als bewustzijnswielen, geconcentreerde energievormen en verbindingspunten in het lichaam.

Een specifiek programma voor de chakra's en dimensies schoont de chakra's op en versterkt de werking. Dit versnelt je proces en je maakt psychisch, fysiek, energetisch en spiritueel grote sprongen. 

 

Zielsconflicten

Vaak begint een ziekte of klacht met een emotionele shock, zichtbaar in een bepaald deel van de hersenen en creëert daar een breuk tussen de synapsen, je gaat uit verbinding. Als de shock ernstig genoeg is ontstaan er tegelijkertijd elektrische impulsen in de hersenen die op hetzelfde moment, met hetzelfde ritme, synchroon, zowel de psyche alsook een gebied of orgaan raken in je lichaam.

Het conflict gaat altijd gepaard met een onbevredigde behoefte met emotionele inhoud (ik wil het anders, ik word niet gezien). En de brandstof is altijd angst, bang zijn, irritatie of wanhoop (dit verandert nooit, waarom overkomt mij dit).

Het conflict kan net zo goed ontstaan uit een kleine ergernis alsook uit een emotionele uitspatting! De gevolgen zijn hetzelfde. 

Een sessie gericht op zielsconflicten herstelt de balans vanaf de eerste oorsprong.

 

Orgaancodes

Orgaancodes werken rechtstreeks op fysieke aspecten zoals de parasympaticus, fibromyalgie, nieren, lever en gal etc. Niet alleen de fysieke ballast wordt opgeschoond, ook de psychische aspecten worden aangeraakt en geheeld.

 

Bron-Code

 

De Bron-code is ontworpen om specifieke programmeringen, herinneringen en conditioneringen te wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze belastende herinneringen en ervaringen kunnen een zware wissel trekken op je leven. Door oude patronen maken we steeds dezelfde keuzes en komen we niet uit de vicieuze cirkel waarin we leven. 

 

De Bron-Code werkt op het totale energieveld en helpt om specifieke oude patronen en negatieve herinneringen uit jouw systeem te halen, waardoor het DNA weer overeenkomstig jouw unieke blauwdruk kan gaan werken. Je merkt dat daardoor bepaalde lichamelijk klachten minder worden of geheel verdwijnen.

De Matrix kan doordringen tot in de verste hoeken van het bewuste en het onderbewuste zijn en daardoor kan fysieke en psychische belasting tot op cel- en zielsniveau worden aangepakt.

 

De getalsymbolieken van de Bron-Code in combinatie met de kristallen in de armleuningen hebben een harmoniserende en vitaliserende werking op de chakra’s, de organen, de meridianen en het endocriene stelsel.

 

De Bron-Code kent vijf programma’s die op diep niveau werken:

 

Programma 1 zorgt ervoor dat belastende herinneringen worden gewist, die je mee hebt genomen uit andere ervaringen (je kunt dit vorige levens noemen of ervaringen die in de parallelle werelden plaats vinden).

 

Programma 2 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen van je ouders en de familiepatronen via genetische coderingen en overgeërfde conditioneringen.

 

Programma 3 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen uit beladen situaties in dit leven.

 

Programma 4 zorgt ervoor dat de aardse opdracht weer volledig in harmonie komt met je zielsopdracht.

 

Programma 5 zorgt ervoor dat de trillingsfrequentie van het hart omhoog gaat en wordt afgestemd en geijkt op de huidige frequentie van de Aarde en de 5de dimensie. Leven vanuit je hart.


verhuur urim-code stoel

Wil je zelf thuis met de stoel aan de slag, dan is er de mogelijkheid de Urim-code stoel te huren. Dit kan zijn ter ondersteuning van de behandeling om energetisch de optimale frequentie te behouden. Of om het herstel na bijvoorbeeld een hernia, operatie of burn-out te optimaliseren. Ook kan je op deze wijze kennis maken met de werking van de stoel. 

Je krijgt een uitgebreide informatiebrochure met uitleg over de werking erbij. Daarnaast ben ik beschikbaar voor persoonlijke coaching tijdens het gebruik, zodat je optimaal de stoel kunt inzetten en je al je vragen of onzekerheden gedurende het gebruik kunt bespreken.

 

aan huis behandeling

 

Het is ook mogelijk om aan huis te behandelen met de mobiele Urim-Code stoel.

 

Soms is het ten gevolge van fysieke mogelijkheden, conditie of mentale klachten niet mogelijk om naar de praktijk te komen. Wanneer dit een te grote opgave voor je is, kan op een zeer effectieve wijze ook bij jou thuis de behandeling plaatsvinden.

 

De faciliteiten en behandelmogelijkheden in de praktijk zijn uiteraard breder. Aan huis behandelen kan echter een zeer welkome tijdelijke tussenoplossing zijn. In overleg kan hiertoe besloten worden.

 

Ervaringen

“Toen ik op de stoel zat, voelde ik lichte sensaties vooral in mijn handen, deze gingen tintelen. Daarna voelde ik van alles in mijn hartgebied, mijn hart ging sneller kloppen. Later voelde ik me als het ware op de stoel getrokken, heel stevig zittend met de voeten stevig op de grond. Nadien voel ik mij steviger in het leven staan.”

 

“Terwijl ik op de stoel zat, zag ik allerlei lichtflitsen en kleuren. Het tintelde enorm bij mijn voorhoofd, 3e oog. Mijn hoofd voelt nu lichter.”

 

“In de stoel voelde ik de energie pijlsnel van de ene plek naar de andere plek gaan. Kriskras door mijn hele lichaam. Ik kreeg het heel warm. Alles tintelde in mijn lichaam. Heel bijzonder.” 

 

“Toen ik in de stoel zat, moest ik even enorm huilen. Ik voelde een flinke brok in mijn keel en de emoties overmanden me even. Ik realiseerde me dat ik nu mocht loslaten. De herinnering is er nog wel, maar de meest scherpe randjes zijn van de ervaring af. Dat geeft me lucht.”

 

“Ik werd even heel misselijk toen ik in de stoel zat. Door dit gevoel er gewoon even te laten zijn in plaats van het weg te duwen, voelde ik ruimte in mijn buik ontstaan.”

 

 

Spreekt deze astronomische geneeskunst jou aan?

Wil jij op een hoogwaardige nieuwetijdse manier weer in je kracht komen?

Voor meer informatie over de werking van de stoel zie www.ur-codes.nl