Energetische stoelen

Energetische stoelen met een matrix van 'Levend Licht'.

Astronomische geneeskunst, een unieke nieuwe methode van NU! 

 

Energetische Stoelen die harmoniseren, vitaliseren en ont-stressen….moeiteloos.

 

Wat deze Stoelen zo uniek maakt is de Licht-matrix die een permanente verbinding tot stand brengt tussen de stoel en de corresponderende kosmische velden; astronomische geneeskunst die gebruik maakt van Levend Licht. Energetisch werkende stoelen die een krachtplek vormen, gebaseerd op intelligent werkende frequenties.

Dit klinkt wellicht wat verrassend in de oren, maar de werking en de resultaten ervan zijn bijzonder en duurzaam te noemen, ook bij sceptici.....

 

De energetische stoel bied je de kans om je lichaam en geest te helpen herstellen. De werking is gebaseerd op hoge frequentietechnieken die het cellulair helend vermogen stimuleren. De Lichtmatrix scant ahw het lichaam op aanwezige onbalans en regenereert het elektromagnetisch lichaam, de meridianen, organen, de trillingsfrequentie van het lichaam en communicatie tussen alle cellen. 

Je krijgt precies zoveel energie en informatie als op dat moment nodig is en wat je aankan. Iedereen heeft zijn eigen unieke beleving. Dit varieert van geen of lichte sensatie tot aan flauwvallen, misselijkheid of het loslaten van emoties. Bij gevorderde celschade en blokkades, zo blijkt uit metingen, treedt allereerst een verlichtend, verzachtend en inzichtelijk effect op en zal steeds meer stabilisatie gaan plaatsvinden. 

 

De wereld is aan het veranderen. We zijn aangeland in het Aquarius-tijdperk. Steeds meer mensen beginnen wakker te worden en alle gewaarwordingen zetten ons aan tot een groter begrip over de werkelijkheid.

We zijn aan het ontdekken dat wij een Multi-dimensionaal bewustzijn hebben dat uit vele ‘lagen’ of dimensies bestaat. Deze onzichtbare structuren activeren onze innerlijke groei en bepalen in grote mate hoe we de werkelijkheid ervaren. We herinneren steeds meer onze ware essentie.

 

Wij zijn oneindig bewustzijn, oneindige liefde, al het andere is een aangenomen illusie en mag verwijderd worden.

verhuur urim-code stoel

Wil je zelf thuis met de stoel aan de slag, dan is er de mogelijkheid de Urim-code stoel te huren. Dit kan zijn ter ondersteuning van de behandeling om energetisch de optimale frequentie te behouden. Of om het herstel na bijvoorbeeld een hernia, operatie of burn-out te optimaliseren. Ook kan je op deze wijze kennis maken met de werking van de stoel. 

De huurprijs is 30 euro per week (met een minimum van twee weken). Natuurlijk krijg je een uitgebreide informatiebrochure met uitleg over de werking erbij. Daarnaast ben ik beschikbaar voor persoonlijke coaching tijdens het gebruik, zodat je optimaal de stoel kunt inzetten en je al je vragen of onzekerheden gedurende het gebruik kunt bespreken.

Ervaringen

“Toen ik op de stoel zat, voelde ik lichte sensaties vooral in mijn handen, deze gingen tintelen. Daarna voelde ik van alles in mijn hartgebied, mijn hart ging sneller kloppen. Later voelde ik me als het ware op de stoel getrokken, heel stevig zittend met de voeten stevig op de grond. Nadien voel ik mij steviger in het leven staan.”

 

“Terwijl ik op de stoel zat, zag ik allerlei lichtflitsen en kleuren. Het tintelde enorm bij mijn voorhoofd, 3e oog. Mijn hoofd voelt nu lichter.”

 

“In de stoel voelde ik de energie pijlsnel van de ene plek naar de andere plek gaan. Kriskras door mijn hele lichaam. Ik kreeg het heel warm. Alles tintelde in mijn lichaam. Heel bijzonder.” 

 

“Toen ik in de stoel zat, moest ik even enorm huilen. Ik voelde een flinke brok in mijn keel en de emoties overmanden me even. Ik realiseerde me dat ik nu mocht loslaten. De herinnering is er nog wel, maar de meest scherpe randjes zijn van de ervaring af. Dat geeft me lucht.”

 

“Ik werd even heel misselijk toen ik in de stoel zat. Door dit gevoel er gewoon even te laten zijn in plaats van het weg te duwen, voelde ik ruimte in mijn buik ontstaan.”


Urim-Code

 

De Urim-code is een energetisch werkende stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Deze Licht-matrix helpt je om blokkades en vaak oude belastende patronen op energetisch niveau te ‘repareren’. 

De werking van de energetische stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het cel-helend vermogen stimuleren op meerdere manieren. De licht-matrix 'scant' als het ware het lichaam, signaleert de aanwezige onbalans en werkt daar op in. De code beïnvloedt de aura, alle energiebanen, de meridianen, de organen, de trillingsfrequentie van het lichaam en de communicatie van alle cellen. Dit is meetbaar en vaak ook voelbaar.

Het werkt door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als psychisch niveau.

 

Je kunt de Urim zien als een hulpmiddel dat het energieveld van mensen ‘repareert’, optimaliseert en in zijn kracht brengt. Het is een nieuwe-tijds methode die diep doorwerkt tot in de cellen. Je kunt het vergelijken met een hoogwaardige krachtplek. De Urim helpt om het hoofd en hart weer opnieuw te synchroniseren zodat denken en voelen weer op één lijn worden gebracht en je weer vanuit je authentieke kracht kan leven.

 

Algemeen

 De Urim –Code helpt o.a. bij:

·       Chronische vermoeidheid

·       Stress,onrust en depressies

·       Slapeloosheid

·       Reuma

·       Hoofdpijnen

·       Pijnklachten

 

Programma Chakra's en Dimensies

De chakra's vervullen een belangrijke rol in het in evenwicht houden van onze fysieke en psychische gezondheid. Je kunt ze zien als bewustzijnswielen, geconcentreerde energievormen en verbindingspunten in het lichaam.

Een specifiek programma voor de chakra's en dimensies schoont de chakra's op en versterkt de werking. Dit versnelt je proces en je maakt psychisch, fysiek, energetisch en spiritueel grote sprongen. 

 

Zielsconflicten

Elke ziekte of klacht begint met een emotionele shock, zichtbaar in een bepaald deel van de hersenen en creëert daar een breuk tussen de synapsen, je gaat uit verbinding. Als de shock ernstig genoeg is ontstaan er tegelijkertijd elektrische impulsen in de hersenen die op hetzelfde moment, met hetzelfde ritme, synchroon, zowel de psyche alsook een gebied of orgaan raken in je lichaam.

Een emotioneel conflict gaat altijd gepaard met een onbevredigde behoefte met emotionele inhoud (ik wil het anders, ik wordt niet gezien, het ergert me wat en hoe de ander (het) doet. En de brandstof is altijd angst, bang zijn, irritatie of wanhoop (dit verandert nooit, waarom overkomt mij dit, ik wil dit niet en ik heb er geen vrede mee, ik wil weg).

Het conflict kan net zo goed ontstaan uit een kleine ergernis alsook uit een emotionele uitspatting! De gevolgen zijn hetzelfde. 

Een sessie gericht op zielsconflicten herstelt de balans vanaf de eerste oorsprong.

 

Bron-Code

 

De Bron-code is ontworpen om specifieke programmeringen, herinneringen en conditioneringen te wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze belastende herinneringen en ervaringen kunnen een zware wissel trekken op je leven. Door oude patronen maken we steeds dezelfde keuzes en komen we niet uit de vicieuze cirkel waarin we leven. 

 

De Bron-Code werkt op het totale energieveld en helpt om specifieke oude patronen en negatieve herinneringen uit jouw systeem te halen, waardoor het DNA weer overeenkomstig jouw unieke blauwdruk kan gaan werken. Je merkt dat daardoor bepaalde lichamelijk klachten minder worden of geheel verdwijnen.

De Matrix kan doordringen tot in de verste hoeken van het bewustzijn en het onderbewustzijn en daardoor kan fysieke en psychische belasting tot op cel- en zielsniveau worden aangepakt.

 

De getalsymbolieken van de Bron-Code in combinatie met de kristallen in de armleuningen hebben een harmoniserende en vitaliserende werking op de chakra’s, de organen, de meridianen en het endocriene stelsel.

 

De Bron-Code kent vijf programma’s die op diep niveau werken:

 

Programma 1 zorgt ervoor dat belastende herinneringen worden gewist, die je mee hebt genomen uit andere ervaringen (je kunt dit vorige levens noemen of ervaringen die in de parallelle werelden plaats vinden).

 

Programma 2 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen van je ouders en de familiepatronen via genetische coderingen en overgeërfde conditioneringen.

 

Programma 3 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen uit beladen situaties in dit leven.

 

Programma 4 zorgt ervoor dat de aardse opdracht weer volledig in harmonie komt met je zieleopdracht.

 

Programma 5 zorgt ervoor dat de trillingsfrequentie van het hart omhoog gaat en wordt afgestemd en geijkt op de huidige frequentie van de Aarde en de 5de dimensie. Leven vanuit je hart.


 

Spreekt deze astronomische geneeskunst jou aan?

Wil jij op een hoogwaardige nieuwetijdse manier weer in je kracht komen?

Voor meer informatie over de werking van de stoel zie www.ur-codes.nl