Energetische stoelen

Energetische stoelen met een matrix van 'Levend Licht'.

Astronomische geneeskunst, een unieke nieuwe methode van NU! 

 

Energetische Stoelen die harmoniseren, vitaliseren en ont-stressen….moeiteloos.

 

Ur-Codes is de verzamelnaam voor de serie energetische objecten, waaronder de Urim-code en Bron-code stoel.

Wat deze Stoelen zo uniek maakt is de Licht-matrix die een permanente verbinding tot stand brengt tussen de zetel en de corresponderende kosmische velden; astronomische geneeskunst die gebruikt maakt van Levend Licht. Energetisch werkende stoelen die een krachtplek vormen, gebaseerd op intelligent werkende frequenties.

Dit klinkt wellicht wat verrassend in de oren, maar de werking en de resultaten ervan zijn bijzonder en duurzaam te noemen, ook bij sceptici.....

 

De wereld is aan het veranderen. We zijn aangeland in het Aquarius-tijdperk. Steeds meer mensen beginnen wakker te worden en alle gewaarwordingen zetten ons aan tot een groter begrip over de werkelijkheid. Vanuit de kosmos vindt er op dit moment een bombardement plaats van kosmische stralingen, zonne-erupties en gammastralen wat een enorme versnelling in bewustzijn genereert.

We zijn aan het ontdekken dat wij een Multi-dimensionaal bewustzijn hebben dat uit vele ‘lagen’ of dimensies bestaat. Deze onzichtbare structuren activeren onze innerlijke groei en bepalen in grote mate hoe we de werkelijkheid ervaren. Onze uiterlijke wereld smelt steeds meer samen met onze innerlijke wereld.

 

Wij zijn oneindig bewustzijn, oneindige liefde, al het andere is een aangenomen illusie en mag verwijderd worden.

Urim-Code

 

De Urim-code is een energetisch werkende stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Deze Licht-matrix helpt je om blokkades en vaak oude belastende patronen op energetisch niveau te ‘repareren’. 

De werking van de energetische stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het cel-helend vermogen stimuleren op meerdere manieren. De licht-matrix 'scant' als het ware het lichaam, signaleert de aanwezige onbalans en werkt daar op in. De code beïnvloedt de aura, alle energiebanen, de meridianen, de organen, de trillingsfrequentie van het lichaam en de communicatie van alle cellen. Dit is meetbaar en vaak ook voelbaar.

Het werkt door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als psychisch niveau.

 

Je kunt de Urim zien als een hulpmiddel dat het energieveld van mensen ‘repareert’, optimaliseert en in zijn kracht brengt. Het is een nieuwe-tijds methode die diep doorwerkt tot in de cellen. Je kunt het vergelijken met een hoogwaardige krachtplek. De Urim helpt om het hoofd en hart weer opnieuw te synchroniseren zodat denken en voelen weer op één lijn worden gebracht en je weer vanuit je authentieke kracht kan leven.

 

Programma Chakra's en Dimensies

 

De chakra's vervullen een belangrijke rol in het in evenwicht houden van onze fysieke en psychische gezondheid. Je kunt ze zien als bewustzijnswielen, geconcentreerde energievormen en verbindingspunten in het lichaam.

In de Urim-Code stromen de energieën zowel van onder naar boven alsook van boven naar beneden. Wanneer deze beide stromen weer volledig op elkaar aangesloten zijn met het hart als middelpunt worden de chakra’s volledig geactiveerd. Een specifiek programma voor de chakra's en dimensies versterkt dit nog eens. Dan maak je psychisch, fysiek, energetisch en spiritueel grote sprongen. 

 

 De Urim –Code helpt o.a. bij:

·       Chronische vermoeidheid

·       Stress,onrust en depressies

·       Slapeloosheid

·       Reuma

·       Hoofdpijnen

·       Pijnklachten

Bron-Code

 

De Bron-code is ontworpen om specifieke programmeringen, herinneringen en conditioneringen te wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze belastende herinneringen en ervaringen kunnen een zware wissel trekken op je leven. Door oude patronen maken we steeds dezelfde keuzes en komen we niet uit de vicieuze cirkel waarin we leven. 

 

De Bron-Code werkt op het totale energieveld en helpt om specifieke oude patronen en negatieve herinneringen uit jouw systeem te halen, waardoor het DNA weer overeenkomstig jouw unieke blauwdruk kan gaan werken. Je merkt dat daardoor bepaalde lichamelijk klachten minder worden of geheel verdwijnen.

De Matrix kan doordringen tot in de verste hoeken van het bewustzijn en het onderbewustzijn en daardoor kan fysieke en psychische belasting tot op cel- en zielsniveau worden aangepakt.

 

De getalsymbolieken van de Bron-Code in combinatie met de kristallen in de armleuningen hebben een harmoniserende en vitaliserende werking op de chakra’s, de organen, de meridianen en het endocriene stelsel.

 

De Bron-Code kent vijf programma’s die op diep niveau werken:

 

Programma 1 zorgt ervoor dat belastende herinneringen worden gewist, die je mee hebt genomen uit andere ervaringen (je kunt dit vorige levens noemen of ervaringen die in de parallelle werelden plaats vinden).

 

Programma 2 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen van je ouders en de familiepatronen via genetische coderingen en overgeërfde conditioneringen.

 

Programma 3 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen uit beladen situaties in dit leven.

 

Programma 4 zorgt ervoor dat de aardse opdracht weer volledig in harmonie komt met je zieleopdracht.

 

Programma 5 zorgt ervoor dat de trillingsfrequentie van het hart omhoog gaat en wordt afgestemd en geijkt op de huidige frequentie van de Aarde en de 5de dimensie. Leven vanuit je hart.


 

Spreekt deze astronomische geneeskunst jou aan?

Wil jij op een hoogwaardige nieuwetijdse manier weer in je kracht komen?

Voor meer informatie over de werking van de stoel zie www.ur-codes.nl