zielezicht

Zicht op jouw ziel

Art of Living

 

Op zoek naar jouw fundamentele zielsverlangen, met al zijn uitdagingen? 

Deze inspirerende workshop helpt je op een creatieve en speelse manier te herinneren wie jij werkelijk bent. Het brengt je dieper bij jouw oer-innerlijk-weten. Een activatie van je zielscode brengt een impulsverandering, terug in de richting van je originele 'blauwdruk'. Je wordt weer op het pad van je ziel gezet.

 

Zielsgelukkig, zielsblij, zielsgraag, zielsalleen, je ziel onder je arm, zielsverwant, allemaal woorden die een energie met zich meedragen die verder reikt dan we met woorden kunnen omschrijven. Een energie die een diep verlangen raakt en je uitnodigt om vol in het leven te staan.

 

Ieder draagt zijn eigen unieke informatie, je zielscode, bij zich. De ziel is in wezen onze spirituele component in de zuiverste vorm. Een onsterfelijke, sturende, voelende energie die jouw ware zelf, jouw unieke kern met al je talenten in zich draagt. Het stukje van jou wat nooit verloren gaat, jouw essentie. Je voelt dat er meer in je zit, er is een verlangen naar verdieping en vervulling.

Wij incarneren als ziel op aarde met een bepaalde bedoeling, ons zielsplan. De spirituele taak waarvan je intuïtief weet dat je deze hebt, is je zielsmissie. In feite is het de zoektocht naar ons ware zelf, om thuis te zijn bij ons zelf en om te zijn wie je werkelijk bent. Onze ziel te belichamen. 

 

Tegelijkertijd trekt het oude nog aan je, zoals twijfel aan jezelf, jezelf klein of onzichtbaar houden, of een gevoel van onveiligheid. Onze persoonlijkheid kiest meestal voor veiligheid en dat wat bekend is. Dit mag nu steeds meer losgelaten worden, zodat je ziel vrij is om jouw zielsverlangen tot leven te brengen.

 

Tijdens deze workshop gaan we vooral heel praktisch aan de slag. Je gaat op speelse wijze je eigen zielscode activeren. Je krijgt meer inzicht in je zielsplan of zielsmissie, de rode draad van je leven. Want als we ons onderliggende fundamentele doel begrijpen en ernaar gaan leven, ontstaat er een innerlijke flow.

En natuurlijk komen we onze uitdagingen tegen. Wat jouw zielslessen zijn en hoe je deze vanuit jouw talenten kunt aankijken, gaan we onderzoeken met een zielsopstelling.

Daarnaast ontvang je een energetische activatie op zielsniveau. Deze brengt een extra shift. Vaak ontstaat door een emotionele shock een reactie in je lichaam, waardoor je uit verbinding gaat met jezelf. Dit noemt men ook wel een zielsconflict. Een inslag die jouw systeem uit balans heeft gebracht en nog in jouw celgeheugen zit. Jouw specifieke zielsconflict wordt energetisch opgeschoond, zodat de balans hersteld wordt.

 

Op verschillende wijzen wordt jouw zielsverlangen belicht:

 

 • Je krijgt meer zicht op jouw persoonlijke levensopdracht en ziels-bestemming. Iedere ziel heeft zijn eigen opdrachten, uitdagingen en doelen voor dit leven in zich opgeslagen. Numerologie geeft je aanknopingspunten.
 • Door systemisch te kijken via een ziels-opstelling, gaan we onderzoeken wat jouw zielsmissie en jouw huidige zielsles is.  Hierdoor krijg je zicht op hoe de dynamiek van verschillende elementen op zielsniveau in jouw systeem werken en wat er nodig is om in beweging te komen.
 • Je krijgt een persoonlijke activatie op zielsniveau. Op individueel niveau wordt een belemmerend zielsconflict opgeschoond. Hierdoor wordt de verbinding met je ziel geoptimaliseerd. Met de energetische stoelen wordt de balans hersteld.

De workshop richt zich op het ontdekken van jouw unieke zielsmissie, met jouw levensopdracht waarom jij nu bent geïncarneerd. Je hebt je eigen zielscode, je eigen talenten en levensgrondslag. Meer inzicht helpt je om erkenning te geven aan jouw essentie. De activatie op zielsniveau geeft ruimte waardoor je jouw energie weer meer terug in beheer kunt nemen.

 

Wil jij leven vanuit jouw natuurlijke stroom, vanuit jouw zielsverlangen? Je hoeft geen ervaring te hebben, jouw ziel weet of dit past voor jou! Laat dan de magic maar komen! 

 

 

Wat kun je verwachten in de workshop:

 • persoonlijke afstemming op jouw proces
 • zicht op jouw ziels-bestemming
 • systemisch kijken vanuit een ziels-opstelling
 • energetisch herschrijven van jouw 'software' wat betreft zielsconflict
 • activatie in bewustzijn en trillingsfrequentie
 • vrijblijvend bestaat de mogelijkheid om een persoonlijke ziels-bloesemremedie uit te testen
 • inclusief reader

 

Een dag om op te laden, te ervaren welke kant je op wilt gaan. Weer jezelf te zijn, met heel je ziel en zaligheid.

werkwijze

Datum: zie agenda

 

Tijd: van 10.30-15.30 uur. Inloop vanaf 10.15 uur. Neem zelf je lunch mee, koffie/thee is aanwezig.

 

Locatie: 

 • Wolfheze Praktijk Stem Jezelf

Inclusief reader

De workshop is toegankelijk voor iedereen.

 

Aanmelden: Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Vermeld daarin je naamtelefoonnummer en email-adres en het aantal personen dat je wilt aanmelden. Je ontvangt dan een betaalverzoek.

Let op: jouw aanmelding is pas definitief na betaling.