Over mij                          Donya Martin

Mijn motto is: Stem Je Zelf, Lief je Leven!

 

Als ik mezelf wil voorstellen dan komt de beschrijving van een veelzijdig en creatief persoon het meest in de buurt. Ik pas niet zo makkelijk in een hokje. Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende levensgebieden. Ik heb daarvan veel geleerd en veel ontdekt. En ik leer en groei nog steeds. Ik ben een persoon met een onderzoekende en nieuwsgierige aard. En ik ben op mijn manier mijn ervaringen en opleidingen gaan samenvoegen en gaan verbinden. Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat ik mijn eigen praktijk voor complementaire geneeswijzen ben gestart.

 

Aanvankelijk ben ik als logopedist paramedisch opgeleid en heb ik gewerkt op meerdere gebieden; van onderwijs gericht op slechthorendheid en autisme tot ouderenzorg met neurorevalidatie, somatiek en PG. Altijd heb ik gezocht naar een bredere begeleiding dan alleen het logopedische aspect. Dit heeft ertoe geleid dat ik meerdere opleidingen en cursussen heb gevolgd. Via het gerenommeerde Instituut voor Eclectische Psychologie (IEP) heb ik mijn NLP Practitioner en Master certificaat behaald. Tevens ben ik gecertificeerd ReAttach therapeut en sta ik ingeschreven bij ReAttach Therapy Institute Foundation. Daarnaast heb ik mij geschoold in andere behandelwijzen zoals Psych-K en IET. Ook heb ik de opleiding tot Regenesis-natuurgeneeskundig therapeut gevolgd en sta ik ingeschreven bij het Regenesis behandelaars en therapeuten overzicht.

Daarnaast ben ik gecertificeerd RGM Practitioner en docent Meditatie.

Ook heb ik mij door vele cursussen verdiept in de kinesiologie. Door al deze methodieken te kunnen combineren, kan ik op meerdere manieren de therapie afstemmen gericht op de behoefte van de persoon. Ik geloof in een brede holistische visie waarbij ik op verschillende niveaus balans kan helpen herstellen.

 

Ik hou erg veel van honden. We hebben een labrador Does en sinds kort ook een kruising labrador - Friese stabij Puck. Het is mij bedoeling om Puck ook in te gaan zetten als therapiehond. Ik ben benieuwd waar dit toe zal leiden.

 

Daarnaast heb ik een grote voorliefde voor jazz muziek. Ik heb de DJAM opleiding (school voor lichte muziek/jazz) in Amsterdam gevolgd en ik kan mijn passie voor muziek met heel veel plezier uiten als semi-professioneel jazz-zangeres. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met beeldhouwen en ben ik nu ook gestart met schilderen.

Donya Martin