Summer treat

 

Maak kennis met de taal van de Heilige Geometrie

 

Wil jij kennismaken met de diepe werking van de Heilige Geometrie? Maak dan gebruik van de Summer Treat. Een workshop van één ochtend in kleine groep, waar we met verschillende tools de taal van de Heilige Geometrie inzetten. Alles is opgebouwd uit geometrische patronen. De juiste codes kunnen ‘organiserende’ programma’s van ieder mens activeren en zet direct jouw systeem ‘aan’ om door blokkades heen te bewegen en te helen.

Door jouw route te lopen over de Sacred Signs, laat je oude ballast achter je en ontstaat ruimte voor jouw multidimensionale kwaliteiten. In combinatie met de hoge Lichtfrequenties van de Urimcode-stoel wordt herstel tot op celniveau geactiveerd. Ter ondersteuning zullen Escentie-geuren op onderbewust niveau belastende herinneringen opschonen.

Een unieke ‘upgrade’ naar jouw authentieke moedertaal!

 

 

 Wat kun je verwachten:

  • Sacred Sense. Het veld van de Heilige Geometrie van de Sacred Signs resoneert direct met jouw energetisch systeem en brengt je in beweging. Het helpt onnodige patronen, emoties en gedachten los te laten. Je loopt jouw route over verschillende signs, waardoor je daadwerkelijk stappen zet naar verandering.
  • Astronomische Geneeskunst. Hetgeen geraakt wordt, ga je direct helen op de energetische stoel. De zeer hoge Levend Licht-frequenties van de Urim-code stoel helpt energetische bokkades op te heffen tot op celniveau. Dit werkt door op alle niveaus, fysiek, emotioneel, mentaal en zielsniveau.
  • Ondersteuning met de unieke trilling van verschillende Escentie Parfums die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei.

De Levende Heilige Geometrie is tijdens deze workshop de onderliggende Lichtkracht om te helen. Heilige geometrie is zowel de grootste als de kleinste bouwsteen van het universum. Alles is geometrie. Getal-Licht-Symbool-codes zijn patronen die opgebouwd zijn uit frequenties van Licht en geluid zoals Lichtlijnen en creëren zo ontelbare geometrische patronen. Deze patronen kunnen je helpen je lichaam te ‘upgraden’. De juiste codes dragen een specifieke trilling en kunnen een reset of reorganisatie van helende frequenties van jouw systeem activeren. Hierdoor worden zogenaamde schaduwplekken verwijderd en zal je intuïtie en cellulaire transformatie versterken. Je kunt het zien als downloads die delen van sluimerende potenties van ons DNA activeren. Zo kunnen we steeds meer verbinden met onze volle potentieel en verder evolueren tot multidimensionale wezens.

 

Ieder loopt zijn eigen persoonlijke pad binnen de groep en krijgt op het juiste moment het juiste onderdeel aangereikt voor transformatie. Een persoonlijke kennismaking met de taal van de Heilige Geometrie. Een 'upgrade' terug in de richting van jouw 'blauwdruk'.

 

Het is nu de tijd te herinneren wie jij werkelijk bent. Je volle potentieel te ont-dekken en te leven op een Nieuwetijdse manier. 

 

Praktische informatie:

Onder het tabblad agenda vind je de data.

Wil je je aanmelden, vermeld dan duidelijk je voorkeur voor datum en persoonsgegevens.