ondersteunende essences

Tijdens de behandelingen bestaat de mogelijkheid om het helingsproces te ondersteunen met essences. Door uit te testen wat voor jouw systeem passend is, kan gekozen worden voor:

  • Een persoonlijk escentie parfum; een volledig gepersonaliseerde escentie-blend met een unieke samenstelling specifiek afgestemd op jouw energie. Dit kan als apart consult gericht op jouw parfum. Een combinatie van verschillende escenties kan op deze wijze ook therapeutisch ingezet worden ter ondersteuning van jouw proces.
  • Bloesemremedie; hiervan zijn verschillende soorten preparaten waarvan de "gewone" remedies meer gericht werken op de geest, MBP meer op het lichamelijke systeem en daarnaast de combinaties voor de ziel. De juiste samenstelling van één of meerdere preparaten wordt volledig uitgetest.
  • Maria Magdalena essence; aura-sprays die helpen om jouw volle potentieel tot ontwikkeling te brengen.

Hieronder vind je meer informatie betreffende de verschillende essences:

 

persoonlijk escentie parfum

Geur is ons meest krachtige en belangrijke zintuig. Dit komt doordat geur tot ons basisinstinct behoort. Onze olfactorische receptoren, het feitelijke reukzintuig, zitten boven in onze neusholte. Deze transformeren de geuren in neuronen. Deze worden door onze hersenen vertaald naar een waarneming die ons lichaam al dan niet in actie zet. Denk maar aan brand of bedorven eten. De geur vertelt ons wat te doen.

Geur wordt verwerkt in het limbisch systeem in de hersenen, wat ook wel emotionele brein wordt genoemd. We kunnen emotie voelen en een herinnering hierbij opslaan via het limbisch systeem. Ter illustratie: Wat doet de geur van vers gebakken brood met jou? Ga je er van watertanden? Bovendien roept het bepaalde herinneringen op. Herinner je je bijvoorbeeld nog de geur van het huis van je opa en oma? Er zijn heel veel geuren die je een goed gevoel geven.

 

6th Sense Perfume Lab ontwikkelt bijzondere geuren. Unieke geuren die gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei. Escentie parfums.

Escentie parfums zijn een fusie van parfum-ingrediënten, kleuren en kristal en bezitten hierdoor geheel eigen trillingen. Deze trillingen hebben een buitengewoon diep effect op het menselijk energieniveau. De escentie waarop je eigen energie resoneert, kan voor balans en ontspanning in jouw leven zorgen. De escenties bieden een volledig ingrediënten-palet dat tenminste 90% biologisch is.

 

Jouw energie

Omdat de parfums volgens energetische waarden zijn samengesteld en niet volgens trends of rolmodellen, is er geen onderscheid tussen dames en heren geuren meer nodig. Wat er toe doet is dat het parfum bij jou en jouw energie past. Dit wordt volledig uitgetest tijdens een consult. Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijk alleen al de trilling van een geur direct doordringt tot op zielsniveau en een fysieke waarneming bij jou zal ontlokken.

Jouw eigen geuren databank is gedurende het leven gevormd door in je geheugen, geuren gekoppeld aan belevingen op te slaan. Dit draagt bij aan de individuele beleving van de escentie parfums. Zo kan een volledig gepersonaliseerde escentie-blend voor jou gemaakt worden. Een unieke samenstelling specifiek afgestemd op jouw energie.

Een combinatie van verschillende escenties kan op deze wijze ook therapeutisch ingezet worden ter ondersteuning van jouw proces.

Wanneer je kiest voor een persoonlijke blend, wordt deze volledig uitgetest tijdens een consult van ongeveer een half uur. Deze interactieve test geeft een unieke ervaring. Het is tevens mogelijk om dit via een digitaal consult te doen. Je gaat namelijk in plaats van ruiken, voelen wat de trilling van de essentie bij jou teweegbrengt. Energie kent geen afstand!

Daarna wordt jouw persoonlijke blend vervaardigd bij 6th Sense Perfume Lab en naar je opgestuurd. 

 

 

bloesemremedies

Bloesemremedies zijn vloeibare, gepotentieerde preparaten die een duidelijk stempel dragen van een bepaalde bloem.

De bloesemtherapie is een zeer verfijnde natuurlijke geneeswijze. De remedies worden gebruikt voor gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt. Zo zal bijvoorbeeld een voortdurende angst de levenskracht en vitaliteit van een persoon aantasten. Bloesemremedies zijn katalysators, die je helpen met het verkrijgen van inzicht in je bewustzijn. Zo is die angst geen angst, maar het ontbreken van moed, het tegendeel van angst. De bloesemremedies duwen niet je angst weg, maar wijzen je de weg en geven het inzicht hoe je je moed (weer) kunt ontwikkelen. Wanneer je geest in evenwicht is gebracht, zal het lichaam zich op natuurlijke wijze herstellen.

Bloesemremedies worden ter ondersteuning ingezet voor:

- Spirituele ontwikkeling

- Innerlijke groei en bewustwording

- Innerlijk evenwicht en rust

- Het transformeren van problemen

- Inzicht in en het oplossen van moeilijkheden

- Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel inzicht en evenwicht

 

Microbial Balancing Program

Het Microbial Balancing Program (MBP) verbindt mens en natuur op een nieuwe manier. In dit programma worden gezondheid en het evenwicht van de mens bereikt door te focussen op het evenwicht van levende organismen die microben worden genoemd. Elke MBP Balancing Solution richt zich op de balans en functie van een lichaamssysteem en de microben die samenwerken met dat systeem. Het zijn veilige en natuurlijke orale oplossingen.

Er zijn 14 verschillende MBP Balancing Solutions, zoals energetische ondersteuning van het immuunsysteem, hart en bloedvaten, endocriene systeem, lymfesysteem, zenuwstelsel etc.

 

Combinaties voor de ziel

Deze nieuwe serie combinaties werken op de verbinding, groei en ontplooiing van de ziel. 

Wij incarneren als ziel op aarde met een bepaalde bedoeling, ons ziels-plan. Onze gezondheid maakt daar deel van uit. De ziel kan gezien worden als de overlevering van de ervaringen die iemand heeft meegemaakt vanuit de vele levens en jou gevormd heeft. Daarom noemen we iemand die veel heeft meegemaakt dan ook een oude ziel. De ziel is als het ware weer te verdelen in een mannelijk en vrouwelijk deel. Wat er ervaren is in de buitenwereld en wat de ervaringen zijn in de gevoelswereld. Samen vormen ze weer een eenheid.

De ziele combinaties richten zich dan ook op diepe oude overleveringen en herstellen zo de vastzittende en diep in de ziel gewortelde patronen. De “gewone” bloesemremedies zijn met hun werking dan ook meer gericht op de aanvullingen van de geest en de onevenwichtigheden in het dagelijkse leven.

  

maria magdalena essence

 

De behoefte aan spirituele inspiratie en diepere ontwikkeling van het zelf komt voort uit zelfonderzoek en eerlijke en heldere reflectie. Deze zoektocht kan uiteindelijk leiden tot het kunnen loslaten van het ego.

De Maria Magdalena aura-sprays openen en ondersteunen je bij elke stap die noodzakelijk is om jouw potentieel tot volle ontwikkeling te brengen. Ze worden in het elektromagnetische veld van het lichaam gesproeid en ondersteunen de energetische behandeling. Ze zijn ook geschikt om de energie in leefruimtes te verhogen en te verbeteren.

 

De Maria Magdalena essences zijn met de grootste zorg samengesteld uit uitsluitend essentiële oliën en natuurlijke ingrediënten. Er zijn 21 verschillende sprays met ieder hun eigen specifieke doelen, zoals innerlijke kracht, nieuw begin, true colours, vrijheid, onvoorwaardelijke liefde, verlichting etc.

 

De fijnstoffelijke trilling van de essences helpt om oud zeer, belastende herinneringen, of gedachten los te laten, de gevoeligheid van je hart met je denken te verbinden en maakt het mogelijk om bij je waarlijke zelf te komen. Zware energieën zoals angst, schuld en schaamte worden opgelost en maken ruimte voor acceptatie. Er ontstaat steeds meer rust waardoor je liefdevol en met respect je eigen ruimte meer en meer in kunt nemen.